Бебе е в тежко състояние след инцидент в болница

• 269 489
  • 5 353
  •   1
Отговори
# 5 055
http://shum.bg/index.php?item=147124&PHPSESSID=lerek4dt10fp0kh6k4qi8qmcm2

За пръв път попадам на такава информация, досега все се казваше, че всичко е наред.... а то не е съвсем... Момиченцето е проходило... на година и седем месеца, хайде, да кажем, че има и такива дечица, които порхождат по-късно, за отделните думи, ОК, но проблем с очите? Много, много се надявам всички проблеми да се израстат и детенцето да води пълноценен живот. От самото начало разчитах на твърде ранната възраст, на която са получени травмите, да позволи на нервната система да се възстанови...

Не може Господ да ти прати здраво дете, а някаква изродка да го направи инвалид. Не може. Не може да пребиеш новородено. Да е в каквато и да е друга възраст, да кажеш, че може да я издразни, да я предизвика някак, има лигави деца, има инатливи деца, има трудни деца. Тогава да кажеш преуморена, прегоряла, не и издържали нервите. Ама това е младенец, бе. Това е една искрица чист и безпомощен живот. Не може да искаш да го смажеш, бе. Не може.  Cry Cry Cry Cry

То няма адекватно наказание за това чудовище. Да го дереш живо, да го свестяваш със солена вода и пак да дереш... и така хиляда години. А оня, мазния, смахнат адвокат - две хиляди.

Защо, защо няма Някой, Който да наказва Свише? Защо?

# 5 056
Написаното е твърде общо и неясно. Такава статия всеки може да изпляска, за да си подхранват бгмамите яростта.

# 5 057
Прохождането не е притеснително.
Дано с очичките всичко да се оправи! Praynig

# 5 058
Милото детенце. Дано да се възстанови напълно.

# 5 059
Душичка, дано се възстанови напълно, дано.

# 5 060
Таз е егати и психопата. Болницата ще съди.  ooooh! Тя болницата насила я е накарала да подпише трудов договор, болницата я е накарала да бие новородени. Жалка смешка.

# 5 061
  • Пловдив
Къде пише, че на година и седем месеца е проходило? То сега е на година и навършени шест месеца.
А "вече ходи", неясно откъде преписано, и "току-що към днешна дата проходи", не е едно и също.

Това за очите също е неясно, да.

# 5 062
В статията пише, че я съдели за още цели ЧЕТИРИ пребити бебета, а аз бях разбрала само за още едно, освен Никол.

# 5 063
  • при късмета
Да, още 4 са. От начало още се разбра.
За толкова години в професията, колко ли деца е осакатила и родителите се чудят какво се е объркало, а се е родило здраво дете. Настръхвам като си помисля

# 5 064
Яд ме е само като се сетя, на родителите не искам и да си помислям какво им е.

# 5 065
  • София
От нашата отчетна има две деца, които са родени няколко месеца преди случая, като акушерката е била на смяна по време на предстоя. Наистина, не искам и да си представям какво е да се чудиш, дали детето не е преживяло същото  Peace Confused 
Трябва да се промени нещо, децата да бъдат при майките си или ако това е невъзможно поради здравословни причини, родителят да има възможност за някакво наблюдение, посещения...В момента, в много болници, бебетата се третират като собственост на медицинския персонал, не на майките. Последните се третират като малоумни и неспособни дори да държат децата си.

# 5 066
  • Оптимист по принуда
Трябва да се промени нещо, децата да бъдат при майките си или ако това е невъзможно поради здравословни причини, родителят да има възможност за някакво наблюдение, посещения...В момента, в много болници, бебетата се третират като собственост на медицинския персонал, не на майките. Последните се третират като малоумни и неспособни дори да държат децата си.
Не знам защо това не е практика. Защо ти отнасят детето, когато всичко е нормално.

# 5 067
  • при късмета
Дори положението да остане същото, бебетата да са отделно когато трябва и да има детско отделение в АГ болница, не на майките трябва да е отговорността бебетата да са добре. Това си остава задължение на медицинския персонал.
А той ще работи адекватно само и единствено, когато знае, че за безхаберие, тормоз, непрофесионализъм, бездарност и откровен садизъм ще бъде наказан адекватно и ефективно. Сега цялото лекарско съсловие е с чувство за безнаказаност и с пълно право, защото осъден лекар няма. За мен условна присъда не е осъждане и не е адекватно. Съвсем безнаказано убиват и осакатяват хора и няма да спрат да го правят, ако не ги е страх от нещо. Просто няма.
Единствения начин, ако съдебната система не заработи е с линчове да ги накарат да работят. И да си носят отговорностите

# 5 068
Всъщност има осъдени лекари, мяркала съм тук-таме кратички новини от по два реда. Непропорционалното отразяване на новини /или никакво, даже/ само засилват чувството за безпомощност сред хората и ги спират да си търсят правата.

# 5 069
Не знам защо това не е практика. Защо ти отнасят детето, когато всичко е нормално.

При мен беше "екстра". Лекарката ми предложи да не е при мен, за да си почина. Сега ми се струва тъпо, но на 25 го приех. Носеха ми го за кърмене и после го взимаха, заедно с другите бебета. Бих искала да си е бил при мен, но... късно.

Общи условия

Активация на акаунт