KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - СЕРИАЛЪТ И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО - ТЕМА 52

• 18 848
  • 749
  •   1
Отговори
# 225
Варничка  Hug като можеш, ще погледнеш ли във видеото с Уур Аслан има ли някакво послание от нашите мили Сема и Ейлем  Laughing или обичайното  Wink  Whistling

# 226
Страхотни снимки сте наредили. Благодаря!  bouquet

# 227
Варничка  Hug като можеш, ще погледнеш ли във видеото с Уур Аслан има ли някакво послание от нашите мили Сема и Ейлем  Laughing или обичайното  Wink  Whistling

Косенце, няма големи новини.

Другата неделя ще излъчат интервю със сценаристките, посветено на Карадайъ. Ейлем каза, че справедливостта ще възтържествува накрая. Уж щели да дават подсказки за финала. Така каза репортерът.  Трай коньо за зелена трева е нашата работа.  Joy

Питаха Сеис за финала. Изненадах се от думите му. Каза, че според него оттук нататък връзката между Сеис и Илкнур е невъзможна.  На фона на всичко случило се и преживяно е малко вероятно връзката им да има бъдеще .  /Може би Илкнур ще разбере, че Сеис все пак е знаел за подготвяния взрив. Това е моя бележка/

Питат го как ще приключат нещата за Фериде и Махир. Казва, че те преследват нещо много ценно. Справедливост. Положиха много усилия, водеха война, затова заслужават да победят накрая.

Сеис каза, че ще им бъде много трудно да се разделят, защото има много здраво приятелство и топлина в отношенията на целия екип - от човека, който разнася чая до режисьора.

Последна редакция: нд, 26 апр 2015, 17:29 от varna_2

# 228
супер снимчици малко се откъснах от тука и пак сте наредили красотички . Hug
Снахичката на Кено много  си го обичка сега гледам и сравнчмвам и 2 те семейни снимки  Laughing Mr. Green

# 229
# 230
# 231
Как да не е интересно. Всичко си прочетох! Благодаря ти, Варничка!   bouquet

Значи все пак Сема, е решила да изтормози мъжа си. Какви са тези цветя, рози и нови жени, пък било то и виртуални. Я сопа...

# 232
Варничка   bouquet благодаря  ти за превода...могат да се извдаят някои изводи  Grinning Heart Eyes
 ooooh!...а за сбогуването , ясно е, че ще бъде чок зор и за тях , и за нас  Sad

супер снимчици малко се откъснах от тука и пак сте наредили красотички . Hug
Снахичката на Кено много  си го обичка сега гледам и сравнчмвам и 2 те семейни снимки  Laughing Mr. Green

БерКенчеее  Hug отивай да ми търсиш зейбека  Joy...Тая рода друга ли е?! Недоумявам  newsm78 от предишни  сватби досега имаше поне дузина снимки и клипове  Crossing Arms тези излязоха само с двечки  Mr. Green
hahaha Joy  Joy

# 233
Ами може би и Сеис ще го занулят. Абе накрая май всички ще си отидат. Само наш'те гълъбчета ще останат с Денизка.  Joy  Най-после и те рахат да видят, милите.  Grinning

# 234
Момичета,  Hug благодаря за всичко споделено!
 varna_2 Hug  bouquet
От преведеното звучи оптимизъм. Grinning
Справедливостта след толкова несправедливост щяла да възтържествува накрая, ooooh!
ама, дано и любовта да победи, мене това ме интересува. Joy Joy Joy

# 235

БерКенчеее  Hug отивай да ми търсиш зейбека  Joy...Тая рода друга ли е?! Недоумявам  newsm78 от предишни  сватби досега имаше поне дузина снимки и клипове  Crossing Arms тези излязоха само с двечки  Mr. Green
hahaha Joy  Joy

Joy Joy Joy Joy Сладурка!

те ти един кандидат жених на снимката.  Heart Eyes

# 236

Joy Joy Joy Joy Сладурка!

те ти един кандидат жених на снимката.  Heart Eyes

# 237
Кандидат жениха е чок гюзелен  Heart Eyes
И зейбека  си знае, всичко му е наред. newsm68

# 238

От преведеното звучи оптимизъм. Grinning
Справедливостта след толкова несправедливост щяла да възтържествува накрая, ooooh!
ама, дано и любовта да победи, мене това ме интересува. Joy Joy Joy

Ще победи, как иначе. Аз за финала не се притеснявам.

Ама да не ни мотаят с разни глупости до него. Да гледаме повечко Ферито и Махир.

Ще видим какво ще кажат другата седмица нашите приятелки.

# 239
Оооооооооох,  да идва вече краят. Наистина.
Измъчиха ме тези Махир и Фериде. То всичко ще се оправи, ама последните 10 минутки.
А три години? Joy Joy Joy Joy Joy
Подлудиха ме. Гледам ги, слушам ги. Цяла седмица ха епизод, ха фрагман, ха на екрана, ха новини за сериала и в реала  Joy Joy Joy Joy Joy

Варна, благодаря за преводчето и аз си го чаках! Hug Hug Hug
Уйкур ли беше, Удур ли беше има съвсем различен глас от този в дизито, може да гъгни така заради ролята.
Ами - за героя му и Илкнур - кой каквото си е заслужил, да си го сърба. Той като въртеше сделките с онези мръсници - мислеше ли за Кара - дренки!
Изведнъж влюбен! Тъй ставало то. Да се чистят там един друг. Отърване няма от тях. Колко избиха и още има. Най-гадните  - Турго, Белга и ...катила МС все още са живи. Кой знае какви драстични действия ще предприемат в следващите епизоди.  ooooh!

А тези каки, само да не съберат гълъбетата -язък им за всички въртележки.

Общи условия

Активация на акаунт