KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - СЕРИАЛЪТ И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО - ТЕМА 52

• 18 793
  • 749
  •   1
Отговори
# 735
Фериде изгуби майка си,но ще намери брат си-дано се окаже добър човек поне да си има някого накрая  Praynig

Последна редакция: чт, 30 апр 2015, 18:39 от Berguzar_Kenan

# 736

Еееее супер! Колко неща ще излязат наяве в понеделник. Ура!

Само онзи катил, който в пресмъртната си агония ще е най-опасен, да не вземе да направи нещо на Ферито.  Praynig Praynig

# 737
Жалко за Далян, наистина жалко!  ooooh! Не заслужава този край.  Naughty

# 738
На адаша ще му четем молитвата ли?  bishop

# 739

ФРАГМАН 1

Джихан: Госпожа Кериме е и моя майка. Каза ми да го предам на госпожа Фериде , ако с нея се случи нещо.
Нилай: Орхан!
Мелих: Много те обичам, скъпа како! Не знам дали ще успея да ти се реванширам, но съм готов да  разкажа истината.
Назиф: Кажете ни, че е добре, докторе.
Доктор: Съжалявам.
Фериде: Знам всичко, което си направил. Макар и късно, разбрах какъв убиец си. Бейефенди!

значи Кериме все пак се е застраховала и е направила нещо полезно преди да си отиде .. отишла е при сина си  може на него да е дала писмото на Мелих  newsm78 така ли излиза  Thinking

# 740

Еееее супер! Колко неща ще излязат наяве в понеделник. Ура!

Само онзи катил, който в пресмъртната си агония ще е най-опасен, да не вземе да направи нещо на Ферито.  Praynig Praynig

Ами той, ако и направи, Махир как няма да му тегли куршума!
Той направи на парчета всичките му близки.

Не, няма да я убие, няма да успее, но ще я нарани по някакъв начин, за да избяга.

Ще минат две-три серии още, докато господинът се укрива, щото ще бъдат предупредени всички и той ще бъде обявен за издирване.

Да не говорим, че Турго иска смъртта му също, Неждет ще го държи под око заради дъщеря си.
Макар, че прислужницата, ако МС избяга, няма защо да му е очи и уши.

Писмото на Керимето също е някакво веществено доказателство, предполагам, това на Мелих.

Изобщо МС е ясен, но ще се скрие. Какво ще правят в останалите три-четири епизода?
Трябва да има и драма, и напрежение, и тръпка покрай Феридето и Махир.

# 741
Фера пък защо му каза???Не можеше ли да мълчи до последно,докато го закопчеят??? Mr. GreenМахир сигурно е някъде наблизо и ще я опази от тоя гад,но нали знаем,че змията хапе най-лошо преди да  умре... Praynig

# 742

значи Кериме все пак се е застраховала и е направила нещо полезно преди да си отиде .. отишла е при сина си  може на него да е дала писмото на Мелих  newsm78 така ли излиза  Thinking

Аааа, пък аз помислих, че има нейно писмо, оставено на сина и, а отделно Фериде намира на брат си в тяхната къща.

# 743
Фера пък защо му каза???Не можеше ли да мълчи до последно,докато го закопчеят??? Mr. GreenМахир сигурно е някъде наблизо и ще я опази от тоя гад,но нали знаем,че змията хапе най-лошо преди да  умре... Praynig

Ако Фериде не му беше казала, той пак щеше да избяга, необезпокояван, щото той тъкмо се измъква, явно след предупреждението по телефона. Предполагам, че Селим го информира. И тя излиза насреща му.

# 744

Ако Фериде не му беше казала, той пак щеше да избяга, необезпокояван, щото той тъкмо се измъква, явно след предупреждението по телефона. Предполагам, че Селим го информира. И тя излиза насреща му.

Можеше да припадне,да измисли друго,за да го забави ,докато дойде Яската...пък така какво???Той вече знае,че тя знае и може да й направи нещо лошо ooooh! А и пак може да избяга,тя не може да го спре физически newsm78 Абе изцепи си се Фера,на Батю смелото момиче! #Crazy

# 745
Ама не само тя знае. Разбирам да премахне само нея, ако тя се усъмни и той разбере, че тя е предприела действия, за да млъкне завинаги.
А те вече всички знаят. Защо му е да я премахва?
Просто иска да изчезне, а тя му се пречка, затова вероятно ще и тупне един, за да хуква по-бързо, след като полицията е на път към дома им.

# 746

Вижте го великият бакън,пфу,ха сега да те видя,страхливец такъв!Отговаряй за делата си,де! smile3513

# 747
Вичоми, тя игра достатъчно театър в най-голямата си мъка.
След всичко, което научи за няколко дни, дали може да се въздържи и да не  заплюе в лицето
 "честното" си татенце?
Жалък престъпник, който се опитва да избяга...
Да те гледа в очите един престъпник, който е играл само роли в живота ти, посегнал на най-любимите ти същества, отнел ти щастието с любимия човек, колко можеш да мълчиш?
Отстрани е лесно да се говори.

# 748
Просто ми се иска тя да не пострада,защото от този звяр може всичко да се очаква! Peace

# 749
Дано не успее да я нарани. Но той си е катил.

МС наистина трябва да бъде убит, защото дори и да го закопчеят, пак може да избяга.

Най-сигурният начин да не вреди повече е да бъде премахнат.Изобщо не ми се иска Махир да си цапа ръцете с кръв повече и без това си има присъди, но всичко зависи от обстоятелствата.

Общи условия

Активация на акаунт