KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - СЕРИАЛЪТ И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО - ТЕМА 52

• 18 998
  • 749
  •   1
Отговори
# 690
Имам пет минути, ще фантазирам

Махир научава от Суна, че Фериде не е махнала детето. Следва..  newsm44
... сонра   tiptoe се промъква в спалнята на Белга. Набързо и накратко й предава последните модни и актуални тенденций за сезона  smile3553 в стил " Отмъщението на Карадайъ"

Сона на всички ни е ясен...в  третата таблица за Е 109 на Уикито си го пише  newsm48

# 691
# 692

Суна така умее да пази тайни, че на Махирко ще му е бая трудно да изкопчи нещо.  rotfImbo rotfImbo

Какво да прави рожбата?
И тя самотничка горката, върви след Ферито като кученце...
Как стоеше сутринта да я види жива и здрава пред дома и...

Варна, джанъм беним! Hug Hug Hug
Благодаря за превода на резюмето!
И на мен много ми хареса! Особено, като прочетох, че ще я следва като сянка!
Ами то при онзи убиец, как да оставиш любимата си...
Добре, че Сунето му каза за положението в съда, че батю се върна  Wink Joy Joy Joy Joy

# 693
Като му видях муцуната на тоз злодей та се сетих...

Естествено, че Фериде няма да му позволи да бяга... ама ми е чудно пък и как 6 епизода преди финала, ще го сложат министЕрО да търка наровете у ризорта.  newsm78

# 694
Дали пък МС няма да посегне на Фериде, за да успее да избяга....
И Махир да се появи навреме...
Ох, тези пак ще ни побъркат!

Може и така да свърши серията...

# 695

Какво да прави рожбата?
И тя самотничка горката, върви след Ферито като кученце...

Ама, видехти ли как хубаво го е написала Варничка... И Яската се замисля в/у думите на Суна.

Значи са заедно, той  си мисли, пък току-вижте и прогледне

# 696
Дали пък МС няма да посегне на Фериде, за да успее да избяга....

Аауууу!   newsm09 Не думай!  Praynig Ама не е невъзможно, за жалост.

# 697
Нека е честит днешният рожденик в семейство Ергенч!  bouquet
На Халит пожелавам  здраве, семейно щастие и топлина, нови успехи в актьорството!

# 698

Главният прокурор изпраща при строга секретност ножа за анализ на пръстовите отпечатъци. Самият той отива тайно в Анкара  и задейства необходимите процедури. Всичко се обръща срещу МС. Излиза заповед за арестуването му. МС е в шок. Полицията е на вратата му. Взема решение да избяга. В същия миг се сблъсква с Фериде. Ще позволи ли тя на баща си да избяга?

Значи имало все пак един свестен и неподкупен човек в съда, за късмет на Ферито и Махир!
Браво на него! Можеше и той да се възползва!
След всички процедури, стигнали и до Анкара, няма как този катил да не стане обвиняем!

# 699

Today at set

...нови пътеки  newsm78

# 700
Махирката къде ще се крие душицата му?

Дали е надеждна онази къща на Орхан?
Сега като искат да убият и Орхан, дали няма да го следят до дупка...

Значи според резюмето Сеис е направил постановка, така ли?

Нашите дали пак така ще се разминават със жадни за любов сърца?! Sad

# 701

Нашите дали пак така ще се разминават със жадни за любов сърца?! Sad

# 702

Слава Богу, че Махир няма да се занимава със Сеис и Далян. Поне аз така тълкувам резюмето.  Те са грижа на Орхан.

А Махир да си гледа Ферито.  Grinning Grinning Grinning

Какво ли ще му даде повод да си помисли, че крие нещо от него ?  Thinking Grinning

# 703
Ами може би някоя неволно изтървана дума по време на разговор или молитва на която става свидетел.

Оххххххх, няма ли да пуснат фрагман?

Но всъщност те не съобщават, че Махир се досеща за бремеността, а затова, че тя крие нещо от него.
 Ясин изглежда, че подразбира истината от Суна /тя понеже хич не говори/ и може той да светва Махирко. После батко отива при Суна и я подлага на кръстосан разпит...

Може пък Фериде да каже на Махир, че заловят ли МС, осъдят ли го ще отиде да живее в Анкара...
Да стане въпрос в разговор.
Възможно е още в началото по повод, че Аднан не я оставя на мира, че рискува работата си и пр.

Последна редакция: чт, 30 апр 2015, 15:17 от Mydream

# 704
Здрастиииии Hug
Резюмето/Варничка Heart Eyes/ ме обезпокои за живота на  Фера.Срещата с вече прискрипания МС не ми се харесва,ама Махир следва Фера като сянка...Значи той ще е там някъде и няма да даде на оня джанавар  да й направи нищо...Резюмето и на мен ми харесва.Най сетне се намери един прокурор да си сложи главата в торбата и да изкара истината наяве!Кога ли ще стане това и у една съседна на Т,много близка на сърцето ни държава????А Суна ще каже,тя е наш човек,като Фтичка е!Ииики варсън ,Суна! HugЕй,къде се дяна оня катил с кармъзъ джуки и ииич мозък у башът???Чакам си възмездието за единия близнак и за Ведат и Моала,горките! Mr. Green
Ох,имало и превод/момичетааааа  love001  love001  love001 /ама шимди вактъм йок,сонра! hahaha

Последна редакция: чт, 30 апр 2015, 15:30 от vichom

Общи условия

Активация на акаунт