KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - СЕРИАЛЪТ И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО - ТЕМА 52

• 19 021
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
Ех, че хубаво са фотнали Махир тука. Браво на аполонците.  Peace

Ми значи, косе,  Hug  ще ходим в Рим да гледаме папата.  Laughing

# 676

Ми значи, косе,  Hug  ще ходим в Рим да гледаме папата.  Laughing

Няма вече гюнайдън  Naughty Бонджорно сеньорини!  hahaha Joy Joy Joy

# 677
# 678

Добро утро на всички и хубав ден.  Hug Hug Hug

Днес ще си чакаме фрагманчето.

Много са хубави снимките с Кенан.

# 679

Честит рожден ден на Халит!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

В последното си интервю беше казал, че с Берг и Али се чувства завършен. Няма по-хубаво от това да знаеш, че имаш всичко, от което се нуждаеш и за което си мечтал. Пожелавам му това чувство да не го напуска никога.

# 680

Галка, благодаря за видеото.   bouquet

Неви е ангажирана и за съжаление няма да може да помага с превода  оттук нататък. Но остават само шест серии, така че ще се справим.  Peace

Благодаря й от сърце за цялата помощ и всичко, което направи за нас.   Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 681
Хулиганът

Епизод 108, част 1 с бг суб

Скрит текст:
Приятно гледане!

Благодаря на Варничка за превода!
[/center]

# 682
Привет!
Не съм редовна в темата, само наминавам, но тази снимчица май не сте слагали.  Simple Smile
Кенан на сватба в Мерсин. Уважава си родата.  Simple Smile

# 683
Привет!
Не съм редовна в темата, само наминавам, но тази снимчица май не сте слагали.  Simple Smile
Кенан на сватба в Мерсин. Уважава си родата.  Simple Smile

Тъй, тъй, Вале,  Hug такъв си е патрона уважителен.  Peace Ама тази снимка е от предния банкет   Laughing Laughing Laughing Имаше някаква благотворително събиране ... досеф, тосеф  newsm78 не се сещам, а и не мога да видя в момента за да съм точна. Мога да се допълня ама после.  Peace

# 684
Извинете! Значи не от сватбата, а от банкет.  Embarassed
Ама пък е бил на сватба в Мерсин.

Позагубих дирите на Карадайъ след бомбата в колата, твърде жестока ми дойде драмата, но не загубих интерес.
А Кенан все повече ми харесва като човек от това, което научавам за него.  newsm10

Хубав ден на всички, ще продължавам да ви навестявам, да разбера какво става с любимите ми герои, в общи линии поне.

# 685
Тази седмица първо ни поднесоха резюмето. На мен лично съдържанието му ми хареса.  Grinning Grinning

РЕЗЮМЕ

Махир е притеснен, че МС може да направи нещо на Фериде. Решава да не се предава в полицията, докато МС не бъде арестуван и пратен в затвора. Ще следва Фериде като сянка и ще я защитава. Махир има усещането, че Фериде крие нещо от него. Задава й въпроси, но не получава отговор. Фериде крие от Махир, че е бременна. Някои изтървани думи от Суна карат Ясин също да се усъмни. Ще успее ли Махир да накара Суна да проговори? Ще му каже ли тя, че Фериде е бременна?

Главният прокурор изпраща при строга секретност ножа за анализ на пръстовите отпечатъци. Самият той отива тайно в Анкара  и задейства необходимите процедури. Всичко се обръща срещу МС. Излиза заповед за арестуването му. МС е в шок. Полицията е на вратата му. Взема решение да избяга. В същия миг се сблъсква с Фериде. Ще позволи ли тя на баща си да избяга?

Орхан разбира, че Нилай е отвлечена и пристига пред дома на Сеис. Търси сметка от Сеис за действията му, но разбира, че нещата не са такива каквито изглеждат. Междувременно Тургут иска да сложи ръка на териториите на Далян и му отправя заплахи.  Далян е в голяма опасност. Ще успее ли Орхан да го спаси.

# 686
Значи,  Laughing  заредих си страничката и прочитам първо реда с думите на Варна '' на мен ми хареса"   Peace Ми супер. И на мене! Мойто ще бъде главно действащо лице в следващия болюм.  newsm47 И тя както не знай да мълчи милата  Joy Joy Joy добре, че не се навърта около дъртия катил иначе и той може да се усъмни.
На въпроса "Ще му каже ли..." Отговора ми е да. Хем Махир си е убедителен, хем и Суна приказлива.

Варна,  Hug благодаря ти за превода на резюмето!   bouquet

# 687
Брях! Тази седмица се забързаха  Laughing Сега като дойдат и два фрагмана  Wink
Варничка   bouquet мерси за превода на резюмето! Много ми хареса  Peace

Ще успее ли Махир да накара Суна да проговори? Ще му каже ли тя, че Фериде е бременна?

Ей тази сцена нямам търпение да я видя   Joy Joy Joy Joy

# 688
Привет в последния ден на април! Hug Hug Hug

Благодаря на Варна и Галенцето за първата преведена част! Hug Hug   bouquet  bouquet

# 689

Суна така умее да пази тайни, че на Махирко ще му е бая трудно да изкопчи нещо.  rotfImbo rotfImbo

Общи условия

Активация на акаунт