KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - СЕРИАЛЪТ И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО - ТЕМА 52

• 19 172
  • 749
  •   1
Отговори
# 480
Хелп меееееееееееее,не разбрах защо Сеис отвлече на Орхан момата?

Защото вълкът козината си мени, но нравът не.
Аз пък си помислих,че  е работа на Тургут?А то виж какво било newsm78

Ами той Сеис май ще играе с Тургут. Не стана много ясно. Но имаше моменти, на които ми прекъсваше.

# 481

След 107 серии се намери един неподкупен прокурор.  ooooh! ooooh!
Да,и на мен камък ми падна от сърцето.За миг ми мина през ум,че ще заменят ножа,а тоя който и взе чантата явно той го е предал на главния прокурор..
А за Махир трябва амнистия,когато всичко се разскрие,и да си живуркат щастливо Heart Eyes

# 482
Ферита къде го намери този прокурор?  newsm78 Той дали знае, че може да свърши като предния?  newsm78

# 483
Ферита къде го намери този прокурор?  newsm78 Той дали знае, че може да свърши като предния?  newsm78

Изкара късмет, че стана главен прокурор в края на сериала. Може и да оживее.  rotfImbo rotfImbo

# 484
# 485

Махир каза на Орхан, че му се искало да прегръща Фериде докато остане без дъх, но любовта им била невъзможна.

Айде сценаристките да се вземат в ръце и другата серия да ги събират.

# 486

Фериде каза на прокурора да направи всичко възможно, но да изправи баща й пред съда.

# 487
# 488

Махир каза на Орхан, че му се искало да прегръща Фериде докато остане без дъх, но любовта им била невъзможна.

Айде сценаристките да се вземат в ръце и другата серия да ги събират.

Изигра го добре. Като много закопнял.

# 489
# 490

С Махир и Фериде все едно сме на прага на 12-ти епизод. И двамата едва се сдържат. Остава да видим кой пръв ще целуне другия. Дано този път е  Махир.

# 491
  • София
Много неща не ми станаха ясни,ама после с превода ще ми се изяснят.Епизода беше динамичен и ми хареса.Този Сеис почна да ме нерви и мене,много подло човече ще излезне,да го махат и него.Махир и Фериде ми бяха много,ама много мили.

# 492
Нежо си внедри май агентка в дома на МС?  newsm78 Новата Моаля. Той нали трябва да го трепе за да му върне Душко бебека.  Thinking

# 493
Толкова сме изтръпнали да чистят доказателствата, че и сега ще треперим за този прокурор.
Нямам им довери на каките, но им признавам изненадите. И за Сеис, и за прокурора.

# 494

Фериде: Не стой толкова близо до мен, моля те.

Махир: На три крачки от теб добре ли е?

Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт