KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - СЕРИАЛЪТ И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО - ТЕМА 52

• 19 101
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Цитат

Сега да уточня за присъдата на Махирко.

Наказателният кодекс предвижда най-малко 24 години затвор. За това, че е стреля при самозащита, Ферито му намали присъдата до 8 години. За проявено уважение към съда я свали още малко до 6 години и 8 месеца.

Аднан има право да обжалва пред Върховния съд. Надявам се дотогава да му излязат кирливите ризи и на него.

Офффф с тези присъди хич не ми е ясно какво ще стане и как ще ги избегнат за големия финл.Освен както преди си мислех,че Назиф баба ще признае,че той е стрелял  по МС и да върнат делото за преразглеждане,но тази за Сеит от 6год не знам.

# 571

Беркенче, стягай тоалетите. Кеню и Синем щели да се женят в чужбина в края на юли.  Joy

Не казват откъде черпят инфото.
една лъжа каже ли се 100 пъти става истина.. техната история одавна мина  стотачката така че ...  Laughing аз одавна съм готова за тяхната сватба.Веднъж да свърши Карадай та Кено да й обърне внимание на Синемка като хората че като я гледам не стой сама постояно е с компанййка Joy Joy Joy Joy да не земе да я изпусне и ще мее яд  Mr. Green Grinning Twisted Evil

# 572

Аз пък изобщо не вярвам на тази информация. Той Кенан след 6-годишна връзка не се ожени, че сега дето не се знае изобщо имат ли някакви отношения. Освен това родата му е толкова голяма, че едва ли ще си прави сватбата в чужбина. Той е от традиционно семейство. Тези неща не ги правят на две на три.

# 573
Може и Синем да е избраницата  Wink но Кенан да се ожени в чужбина не го вярвам  Naughty Какво ще стане със зейбека  Joy

# 574

Джело с/у Махир  Grinning Heart Eyes

# 575

Беркенче, стягай тоалетите. Кеню и Синем щели да се женят в чужбина в края на юли.  Joy

Сигурно все пак има някаква истина за тази връзка.
Ей така без нищо  не вярвам да пишат.

# 576

Сигурно все пак има някаква истина за тази връзка.
Ей така без нищо  не вярвам да пишат.

Ами те на нищо не се позовават. Синем била с булчинска рокля в последния епизод на сериала, в който участва.
 Е и ?  Grinning Grinning

# 577

...носителят на " Златната губерка"  bowuu Joy Joy Joy Joy

До носителя на "Златният мандарин"  Joy Joy Joy Joy

Той един път да почне, ти да видиш тогава  hahaha Joy Joy Joy

# 578

Ние за Фериде не можем да го оженим след три години връзка, Joy
а тия жълтурковци набързо го ожениха. Joy Joy
  Аз си мисля, че ако Кенан обича някоя жена и има сериозни намерения няма да я крие,
а ще излиза с нея, ще се радват на живота заедно.   Grinning
Ама за да се радва Беркенчето Hug съм съгласна на всичко. Joy

# 579
Според мен, ако има нещо толкова сериозно, свързано с Кенан и Синем, особено, свързано с женитба, не виждам причина да не се появяват заедно на публични места.
В какъвто и проект да участваш, да не се появяваш с бъдещата си съпруга, не виждам толкова голяма причина да не го прави.
Дори Халит и Берг , в общ проект, през последния сезон на ББГ, след Нова година се появяваха ръка за ръка.
Но може би имат все пак някакви отношения...Знам ли....

А колкото до снимката с булчинската рокля и Синем, това е от дизито и наистина няма грам връзка с подобна новина.

# 580
Както и да е. Важното е младите да са щастливи.

Ще чакаме яхтата  Joy Joy Joy

# 581

Батю по превръзка....е,можеше и да е само по превръзка...ама нейсе ...и така става Joy Joy Joy

# 582
Шегата на страна Синем е подходяща за него какво не и харесвате - млада,красива,талантлива актриса,има хиляди фенове и последователи във всички социални мрежи и аз я следя не редовно но от това де виждам е добро момиче  Laughing..аз нея си я харесвам много от отдавна като вървеше " Малки Тайини" по БТВ когато беше Су Бененджи  Wink сега забелязвам че даже е минала и Берги по последователи в страницата и в Фб  Laughing
https://www.facebook.com/Sinem.Kobal?fref=ts
а и добре стой до Кено са немога да намеря снимката им в колата хахах  Joy

# 583
Координатите на чай бахчето " Борова долина"
https://www.zomato.com/istanbul/%C3%A7am-vadisi-cafe-anadolu-kav … 1-merkez-istanbul

# 584

Общи условия

Активация на акаунт