СЕДМИ КЛАС - 62

• 42 390
  • 733
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Стейси, аз бих подредила руското пред ПМГ, но само защото децата ми учат в първото и го познавам. Според дъщеря ми, немалко от съучениците и предпочитат да останат в училището си, вероятно ще го посочат като първо желание.
Детето ти (доколкото го познавам виртуално) няма да има горната дилема Simple Smile.

Благодаря!  Hug
Нейните желание са 99% езикови, та мнението ти за руското ни е важно.
В ПМГ е любимата география, ама тя е по-назад от езиците.
А иначе аз, нали съм завършила ПМГ, поне по мое време беше едно много силно училище. Нищо, че не кандидатствах медицина, с каквото реших после, се справих отлично. Целият клас влязохме в желаните университети от раз.  Grinning

# 571
Излязоха предварителните резултати от турнира в Шумен: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1dhnClnf3CeSjrp4ef7WGOBMB … L-HoonIc/pubhtml#

Моята, въпреки премреждията вчера, се е справила добре, на 5 място е.
Най-доволна съм от това, че е решила напълно последната, най-трудна задача, геометрична. Доста малко деца са успели да го направят, май са 8.

Последна редакция: сб, 09 май 2015, 20:21 от Анонимен

# 572
  • Варна
Оле Стейси, току-що питах моята Пушкин vs. ПМГ, категорична е, че ПМГ е по-добрия вариант. Вярвам на преценката и.  Ние имаме две желани гимназии, още не сме обмисляли надолу какво бихме редили.

# 573
  • Варна
Искам да питам нещо варненки.
Кое училище си струва да се пише по-напред в желанията-руското или ПМГ, според вас?
Руското се води езиково училище(колко езиково), но ПМГ мисля има по-голяма репутация(нали и аз там съм завършила).
аз съм със същата дилема:)
Две близки деца са в Руското след 7 клас, според мен е  добро училище.

Последна редакция: сб, 09 май 2015, 20:26 от don domat

# 574
  • Варна
Оле Стейси, току-що питах моята Пушкин vs. ПМГ, категорична е, че ПМГ е по-добрия вариант. Вярвам на преценката и.  Ние имаме две желани гимназии, още не сме обмисляли надолу какво бихме редили.
Mr. Green Hug

Лошото за решението е, че имам лична преценка за ПМГ, а никаква за руското.  Confused
Между другото в ПМГ първата година година учехме език като в езикова гимназия(даже взех една година като частен ученик е езиковата), но със сериозното учене на езика е дотам. Но няма как и да е друго де-не е езикова гимназия все пак.
А и локацията на училището(ПМГ) е прекрасна и удобна.  Grinning

# 575
  • Sumen, Shumen, Bulgaria
Дидева, помниш ли миналата година как приравняваха точките от днешното състезание за прием в НПМГ, започнаха да ми минават едни тънки мисли.....

# 576
Дидева, помниш ли миналата година как приравняваха точките от днешното състезание за прием в НПМГ, започнаха да ми минават едни тънки мисли.....
Аз и да не помня, хората си държат на сайта информацията от последните кампании.  Grinning
http://uploads.npmg.org/priem/2014/2014tables.htm
Скрит текст:
Ама Яни и от олимпиадата има точки за приравняване. СМГ не ви ли влече? И Варна ви е близо...Айдеее...Размечтах се.  Joy

# 577
Аз и да не помня, хората си държат на сайта информацията от последните кампании.  Grinning
http://uploads.npmg.org/priem/2014/2014tables.htm
Скрит текст:
Ама Яни и от олимпиадата има точки за приравняване. СМГ не ви ли влече? И Варна ви е близо...Айдеее...Размечтах се.  Joy
Мерси.....
мислех, че само НОМ се признава, ще помислим още малко, кой ще го вдигне от компютъра ако живее сам?

# 578
И аз това си мисля последните дни, аз бях сама в 8 клас и как са ме пуснали не знам, но за него не ми стиска.

# 579
И аз това си мисля последните дни, аз бях сама в 8 клас и как са ме пуснали не знам, но за него не ми стиска.
Аз не можах да го възпитам да бъде самостоятелен, може би защото е единствено дете...

# 580
  • Варна
Pomakova, и моят не е сaмостоятелен, но има сестра. Laughing В нашия случай си мисля,че е по полов признак. Mr. Green

Стейси, по мое виждане за ЕГ - пета и четвърта бих ги наредила преди руското и трета. newsm78 Между последните две  бих избирала кое ми е по-близо.

Последна редакция: нд, 10 май 2015, 11:41 от julisa

# 581
Здравейте,простете за невежеството ,но моля ви разяснете ми по-подробно следното и по специално последните изречения

До 25 юни 2015 г. се обявяват списъците с приетите ученици на първи етап от класирането. Учениците, които не са класирани на първи етап, участват автоматично във ІІ етап на класиране. Класираните ученици се записват в училището, в което са приети в работните дни от 26.06.2015 г. до 30.06.2015 г. Учениците, които желаят да участват във втори етап на класиране, подават заявление в училището, в което са класирани на първи етап. Участниците във второ класиране запазват мястото си от първо класиране само ако не бъдат класирани на по-предно свое желание.

# 582
  • Варна
Здравейте,простете за невежеството ,но моля ви разяснете ми по-подробно следното и по специално последните изречения

До 25 юни 2015 г. се обявяват списъците с приетите ученици на първи етап от класирането. Учениците, които не са класирани на първи етап, участват автоматично във ІІ етап на класиране. Класираните ученици се записват в училището, в което са приети в работните дни от 26.06.2015 г. до 30.06.2015 г. Учениците, които желаят да участват във втори етап на класиране, подават заявление в училището, в което са класирани на първи етап. Участниците във второ класиране запазват мястото си от първо класиране само ако не бъдат класирани на по-предно свое желание.

Дете ,прието на 2,3то и т.н. желание на 1во класиране ако иска подава заявление в у-щето , в което е прието на 1во класиране за участие във 2ро класиране. АКО не е мръднало нагоре в желанията си ,се записва там ,където е прието на 1во класиране ИЛИ участва вече на 3то .НО ако е мръднало в желанията си нагоре ,няма право да се запише в у-щето ,в което е било прието на 1во класиране ,защото си е загубило мястото. Не знам дали стана ясно !

Стейси,относно у-щата .Аз ги бях наредила така в предпочитанията . 1ва дивизия желания с еднаква стойност като у-ща  - 1ва,5та,4та и МГ.(реда няма значение,тук е важен езика желан)
2ра дивизия - Руско у-ще ,Хуманитарна гимназия ,ПМГ (пак без значение реда , в зависимост от насочеността на детето)
3та дивизия -от професионалните единствено и само "Асен Златаров" -бившия ТОХ.

Последна редакция: нд, 10 май 2015, 10:58 от Деска

# 583
  • Варна
 Относно самостоятелността - до характер е. Децата ни разчитат на нас почти за всичко в организацията на ежедневието, като голямата се отнася много отговорно към задълженията си, докато малката изпитва едни терзания колко е сложно и трудно да си голям. Наскоро на два пъти ми каза, че тя си е "детска" и не иска да пораства. Май по-скоро на нея и се отрази целия седмокласен стрес Simple Smile.

Julisa, аз така и разбрах, на Стейси щерката трябва да нареди 15-тина желания, вероятно е сложила езиковите отпред.  Иначе съм съгласна с теб последните две да са по локация.

А, Деска много точно ги е подредила в девизии.

Последна редакция: нд, 10 май 2015, 11:20 от ЛюбОff

# 584
Момичета, от къде да намеря тестове за отличници по математика на Педагог6

Общи условия

Активация на акаунт