СЕДМИ КЛАС - 62

• 42 382
  • 733
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Момичета, от къде да намеря тестове за отличници по математика на Педагог6

Ако питаш за това
http://pedagog6.com/v2/index.php?option=com_content&view=art … las&Itemid=53

като гледам може да се поръча от самото издателство

# 586
  • Ланкър, планините Овнерог
Здравейте
Отдавна не съм се вясвала из темата, но с наближаването на 20-ти, все повече имам нужда да ме тресе треската с други в същото положение  Laughing Онзи ден имахме род. среща за разясняване на матурите и си дадох сметка защо са ниски резултатите. Ми, те трябва да мислят за хиляди други неща, освен изпита. Не можело да удебеляват букви, не можело да си драскат, да внимават да не би случайно да си напишат името, да не пишат с молив, както и да не чертаят с химикал. Мале, мале. Че и бонус за нашия набор - камери. А ако пък нещо, недай Боже, се случи и не могат да са на матурите, бъдещето им заминава по дяволите. Чудя се дали да не я спра от у-ще другата седмица понеделник и вторник. За всеки случай. Тя май не се е изпопритеснила особено.

Има ли други деца тук, които ще кандидатстват с рисуване? Не с проверката на способностите, а към у-щата на Мин. на Културата. Констанца ще се пробва в Приложното "Св. Лука" и НПГФП. Вълнувам се за медицинското. Ако не е от ЛЛ, проблем ли е? При нашата ЛЛ се чака с часове и може болен да си тръгнеш от чакане, доста по-бързо ще е да го направим в б-ца. Поръчах й днес на курсовете да пита, но не съм убедена, че ще свърши работа. Също и за платежните не ми е ясно. В сайтовете не са написали какво трябва да се напише в "основание". Дали такса за едикойси или едикойси+егн?

За у-щата, при които разчитаме на матурите, най-много иска 2-3-4 макс 5 специалности. От там на там е пълна мъгла.

Голямо писане, голямо нещо. Простете

# 587
  • Варна
Julisa, аз така и разбрах, на Стейси щерката трябва да нареди 15-тина желания, вероятно е сложила езиковите отпред.  Иначе съм съгласна с теб последните две да са по локация.
А, Деска много точно ги е подредила в девизии.
Peace
И повече от 15 желания ще наредим.  Confused Изобщо не знам какво да очаквам от матурата по математика. Моята редува хубав с не толкова хубав резултат. Ей на, на последния ПИ в школата има 30 точки на втори модул, но първия е глътнал вода.
Снощи детето като ми каза, че остават 10 дни и  #Crazy
Успокояващото е, че поне всичко ще свърши скоро. Другото успокояващо е, че не сме само ние със същите вълнения Laughing и човек има къде да сподели.

# 588
  • Варна

3та дивизия -от професионалните единствено и само "Асен Златаров" -бившия ТОХ.

А търговската гимназия? Защо само тоха  Деска?newsm78
Аз пък съм учила в търговската, бивш Икомически техникум. По мое време беше най- желаният техникум Simple Smile

# 589
......
Успокояващото е, че поне всичко ще свърши скоро.......

При нас всичко ще свърши на 27.06 с втория изпит по рисуване. Така че драмата продължава и след другата седмица, но поне тегавината ще е минала.

# 590
  • София
3та дивизия -от професионалните единствено и само "Асен Златаров" -бившия ТОХ.

А търговската гимназия? Защо само тоха  Деска?newsm78
Аз пък съм учила в търговската, бивш Икомически техникум. По мое време беше най- желаният техникум Simple Smile
Ако говорите за София, търговската не бих я нарекла трета дивизия, там за хубавите специалности се влиза с много висок бал Simple Smile НФСГ също не е ТОХа Simple Smile .

Последна редакция: нд, 10 май 2015, 21:07 от Елл

# 591
  • Варна
За Варна става дума, но и тук мисля че Търг.Г-я е по-добре от ТОХ.
за мен дори ТГ е по-напред в класацията от Хуманитарната. Peace

# 592
  • София
Преди години ТОХ-а имаше лоша слава и се влизаше лесно. Сега не знам как е. От класа на дъщеря ми поне 3-4 момичета искали да кандидатстват там.

# 593
  • София
Вие говорите за различен ТОХ и за различни търговски гимназии, в смисъл в различни градове. ТОХ в София наистина преди години беше училище,  в което се влизаше с лекота, а в което към днешна дата чувам, че се влизало с връзки. Mr. Green Тоест е достатъчно желан... Доколкото знам имат към училището учебен ресторант, учебен хотел и в него практикуват срещу заплащане успоредно с обучението. Може и да греша, разбира се. Това го чух от дете. А иначе  НТБГ  и НФСГ въобще не са трета дивизия, що се отнася  до София. В тях влизат  и деца с  достатъчно  високи балове, които просто не са фенове на езиковите. Имат интересни проекти,  учебни фирми и банки, пътуват по състезания с икономическа насоченост извън  БГ. На когото идеята за ранно профилиране му харесва, училищата не са лоши. Просто по-масово се избират езиковите с идеята за  получаване на добра общообразователна подготовка, гарнирана с добро ниво на език. А профилирането и ориентацията за следване/работа идват на по-късен етап.  Познато дете миналата година завърши НТБГ. Влезе сред първите в специалност Медицина в МУ въпреки акцентирането върху специални предмети в гимназиален курс. Simple Smile

Последна редакция: нд, 10 май 2015, 16:41 от пенсионирана русалка

# 594
  • София
Гита Ог, писах ти в другата тема. За нас също всичко приключва в края на юни. Дано имат късмет децата. Нашата родителска е на 12.05. На 7 подадох заявление за матурата по изобразително изкуство, въпреки че там изборът е ограничен. Много се надявам на НПГПФ , защото е близо и удобно и с най-интересни специалности към този момент.

# 595
На нас пък точно НПГПФ ни е сууупер неудобно (в Младост 1 сме) и нямам идея кога ще трябва да тръгнем, за да стигнем до 7.30ч  ooooh! Но е хубаво да се яви и там, за да знае какво е това изпит и в Приложното евентуално да е по-подготвена психически.

# 596
Днес завърши поредицата от пробни при нас с този по МАТ в СМГ. Пак не й е стигнало времето да разпише цялата 24-та до края. Дано на изпита да се организира по - добре и времето да й стигне за всичко. Не са им казали кога да чакат резултати. Все си мисля, че го направиха прекалено късно и резултати ще видим чак след матурите.

# 597
  • Варна
Вашите седмокласници ще правят ли бърз преговор в оставащите дни?  Confused
То за нови знания едва ли има време, но поне преговор...
Какво мислите?

# 598
Моята ще преговаря по БЕЛ с г-жата, а по МАТ ще пререши 24-те задачи от наличните й пробни + тези на които е допуснала грешки при решаването им. Колкото - толкова!

# 599
  • Sofia
От школата са им дали програма за преговор ден по ден.
Ще я спра от училище, ще ходи само на някои предмети. В началото бях против, но все повече приятели с по-големи деца ме убеждават, че е правилно решение.

Общи условия

Активация на акаунт