СЕДМИ КЛАС - 62

• 42 375
  • 733
  •   1
Отговори
# 615
  • нейде там, където ....
Може ли някъде да се види в кои училища има униформи? Дали това, че не намирам информация за това в сайта на някое училище, означава, че нямат?

# 616
На 19.05 е класното по математика и няма как да се отсъства.  Изпукахме в петъка единия ден от трите по дом. причини заради награждаването от талантливия химик. 25.05 като неучебен ми идва дюшеш- Така останалите 2 дни ще ги ползва на 21 и 29. На 01 и 02 ще пиша бележка по болест и май ги закърпих.
Последно, дните на малките матури остават учебни дни, нали така? Много ми се иска да ходи само за матурите и да пропусне часовете, но не виждам как могат да се извинят диференцирано отсъствията само в учебните часове Thinking и май ще трябва да ходи от-до.
Купих вече едни хапове комбинация мента-валериан, че не можел да спи, будел се по нощите и се тревожел. Ще го пробвам да гълта по един вечер, дано помогне. Поне няма да навреди.
Вече съм почти изцяло на разположение вкъщи, имам едно нощно до края на седмицата и от понеделника официално отпуска. Последен напън и каквото сабя покаже.
22-ро има униформи, знам със сигурност  заради малката. За други не знам.

# 617
И нашите резултати излязоха от последните пробни. По математика е изкарал 97 точки, най-много засега.
По БЕЛ - обратното, само 72 точки - най-лошия досега. Явно ще сме между 5 и 6 на матурите Simple Smile

Четох за документите за записването. Удостоверение за преместване се взима от училището, но знаете ли кога? Може ли да се вземе предварително, примерно с удостоверението за завършен 7 клас, или трябва да изчакаме първото класиране?
Иска ми се всичко да е готово и само да идем да се запишем Simple Smile

# 618
  • Пловдив
Не може, защото на него се пише в кое училище отива детето, ако не се лъжа. Затова се взима след първото, съответно второто класиране.

# 619
Не може, защото на него се пише в кое училище отива детето, ако не се лъжа.
Не се лъжеш.
Вземате си го, когато знаете къде ще се запише детето.

# 620
  • София
На сайта на Регалия има резултати от ПИ по математика.

# 621
  • Пловдив
Във Варна тази врътка с документа за преместване са си го решили кардинално - всичко става по служебен път, без разнасяне на бележки.
В Пловдив трябва първо да се ходи до старото училище.  Wink

# 622
  • Варна
Датите за записване след първо класиране са 26.06-01.07. 27ми и 28ми са съответно събота и неделя - дали ще работят и записват?
Ще пътуваме извън България двете, трябва да тръгнем най-късно в неделята/ с кола/  и се надявам да няма проблем да я запиша в петъка още. Но ако работят и в съботата ще ми е по-спокойно ...

# 623
  • Варна
Във Варна тази врътка с документа за преместване са си го решили кардинално - всичко става по служебен път, без разнасяне на бележки.

По спомен бележка за записване взехме от старото у-ще и я носихме в новото,но после не връщахме нищо в старото. По-скоро там беше врътката!  Wink

Последна редакция: пн, 11 май 2015, 12:58 от Деска

# 624
  • София

"7882 са местата за прием след 7 клас в София"

http://sofia.dir.bg/news.php?id=19037522

# 625
  • Варна
Сега погледнах сайта на нашето училище. Че те още в началото на годината предвидливо са определили 21.05 за спортен празник.  Laughing Да им се не надяваш.  Grinning
В училището на детето пък спортният празник е днес-преди часовете.  Twisted Evil Цял ден днес ще е на училище-направо с раниците им казали да отиват.
Утре е класното по математика.

# 626
  • Пловдив
Датите за записване след първо класиране са 26.06-01.07. 27ми и 28ми са съответно събота и неделя - дали ще работят и записват?
Ще пътуваме извън България двете, трябва да тръгнем най-късно в неделята/ с кола/  и се надявам да няма проблем да я запиша в петъка още. Но ако работят и в съботата ще ми е по-спокойно ...

Някои училища записват и събота, но не виждам причина да не можеш да я запишеш / подадеш заявление за евентуално второ класиране в петък.

# 627
  • Варна
Флаш, в петъка се настрой за няколко часово чакане на опашка.  Wink

# 628
  • София
"7882 са местата за прием след 7 клас в София"
http://sofia.dir.bg/news.php?id=19037522
ooooh! Лелеее, колко е бил компетентен "експертът" от МОН, който ни информираше. Добре, че не разчитам само на неговите обяснения.

# 629
  • Варна
Деска, тя ще чака на опашката със сигурност. Аз не мога да стоя в тълпи чисто физически. В автобус не съм се качвала поне от 10г по такива причини. Tired Но ще го измислим де, ще оцелея.Wink
dundi73 , мерси. Има шанс значи.

Общи условия

Активация на акаунт