СЕДМИ КЛАС - 62

• 42 341
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
96 точки на последния пробен по математика.  Party
Е това е!  Party
Девойката трябва много да слуша моята интуиция значи!  Laughing
Днес нали беше почти цял ден на училище заради спортния празник, та преди обяд не ѝ стигнало времето да научи новия урок по биология.  Confused Казах ѝ-в междучасията чети, ще те изпитат.
И сега се прибира:"мамо, изпитаха ме по биология". Между другото днес за първи път се случи да не е поне малко подготвена от вкъщи по нещо, та добре, че е чела там, както ѝ заръчах.
А, и за областният кръг по БЕЛ я карах вечерта да обърне внимание на "Българският език", но така или иначе не остана достатъчно време да чете анализи по тази творба-съвсем бегло попрочете нещо. Наблегна на други. И се падна!  Twisted Evil Laughing

# 646
  • София
Ние имаме ужасни драми вкъщи. Освен нежеланието за учене има гневни изблици, не искал да се прибира вкъщи, мразел ме, нямало по-гадна майка и т.н.
Не знам какво да правя ooooh!

Амиииии, може да шмекерува леко, защото не му се учи, а може и наистина да му е дошло много напрежението и по този начин да се опитва да разбере дали сте на негова страна, да го успокоите, че каквото и да стане, пак си го обичате. А и при вас матурите не са чак толкова критични, нали можете да си останете в сегашното, вашето не се губи. Паникьосват се децата и искат да са сигурни в подкрепата на родителите, защото ги е страх, че няма да отговорят на очакванията. За всеки случай го успокой, но му кажи, че много ще се радваш, ако подходи сериозно и направи всичко, на което е способен, за да се представи добре.

# 647
Днес мина награждаването в Дружба, изобщо не ми е за материалните награди, най- се радвам на 15 минутния разговор с директора , който не спираше да я хвали за чудесното  представяне. Много се надявам да я е мотивирал още повече.Мисля че точно от това имаше нужда. Усещам я спокойна напоследък , даже  мен успокоява, че щяла да се справи.От сряда ще ходи само за контролните (то тази седмица всеки ден по нещо).

# 648
Хм, преди година в темата за 7 клас се удивих колко много изтрещява народа покрай нещо тривиално като нво,  някой се изцепи да изчакам година да ми дойде на главата и тогава да говоря.
Та... годината мина, ами пак се удивлявам на същото...
При нас спокойствието е като всяка друга година, хлапето не знае кога са матурите, на пробни не е ходил, освен някакъв по бел от училище, всичко е... ежедневно.

# 649
  • Варна
Хм, преди година в темата за 7 клас се удивих колко много изтрещява народа покрай нещо тривиално като нво,  някой се изцепи да изчакам година да ми дойде на главата и тогава да говоря.
Та... годината мина, ами пак се удивлявам на същото...
Имаш ли седмокласник в момента или не? Laughing

Не знам защо имам чувството, че миналата година темите по това време вече хвърчаха, но може и да греша. Мисля, че сега е по-лежерна темата.  Confused Имам чувството, че аз съм най-голямата паника от пишещите тук майки.  Laughing И ми действа успокояващо като ви чета.
А също мисля, че миналата година имаше повече седмоклсници.

# 650
  • София
и аз така си мисля, вие сте доста по.-спокойни от нас преди две-три години.

# 651
и аз така си мисля, вие сте доста по.-спокойни от нас преди две-три години.

И аз едно рамо да ударя на тази реплика Flutter

# 652
  • Варна
Малко бисерчета от нашата тема ,започната на 16 май :

"Има ли изискване за часовника,т.е. може ли електронен/цифров или трябва да е стрелкови/механичен?"

"исках да кажа - просто часовник - какъвто и да е ! М.г едно дете в последния момент баба му беше донесла будилника - да си го гледа детето - като се ошашкали и забравили за часовника, та й звъняли да му донесе един и то, детето катало с него - нямало проблем!"

"Т.е, ако се изтичам с една саксия розмарин, може и да не направя впечатление."

"Само не разбрах: розмарина показва колко е часа или ще го хапва за тонус?
Ако е билка за подпомагане на умствената дейност да го накича и моя с няколко китки?!"

"Розмаринът засилва паметта със 75 %"

"bRE! От къде да намеря розмарин? В кауфланд дали има пресен ? Някакви дъвки с него или др. продукти?
Предполагам, че сухия няма да върши работа - да го мирише ли само или да го пасе?"

"Да го мирише, действа през носа.
Ако не намериш капки - тикаш две клонки да поседят малко пред изпита."

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Не са по-спокойни ,просто са по-пестеливи откъм писане.  Laughing С нетърпение чакам на 4ти всички вече да отдъхнат ,най-вече децата !  Hug

# 653
На мен ми е спокойно, НВО не ни е важно, освен за срочните оценки. Шашках се март, когато беше приемният за АК, но само в няколко постинга.

# 654
  • София
Само не съм сигурна доколко е спокоен код, щом поне от две години следи темата Wink

# 655
  • Варна
Сигурно е спокоен, поне колкото Vodena. Mr. Green

# 656
  • Варна
Сигурно е спокоен, поне колкото Vodena. Mr. Green
hahaha

мина и нашата родителска, тази вечер. Нищо ново не научих освен,че бележките с фиктивния номер и стая за явяване ще се дадат на децата на 15-ти.

# 657
  • София
Малко бисерчета от нашата тема ,започната на 16 май :

"Има ли изискване за часовника,т.е. може ли електронен/цифров или трябва да е стрелкови/механичен?"

"исках да кажа - просто часовник - какъвто и да е ! М.г едно дете в последния момент баба му беше донесла будилника - да си го гледа детето - като се ошашкали и забравили за часовника, та й звъняли да му донесе един и то, детето катало с него - нямало проблем!"

"Т.е, ако се изтичам с една саксия розмарин, може и да не направя впечатление."

"Само не разбрах: розмарина показва колко е часа или ще го хапва за тонус?
Ако е билка за подпомагане на умствената дейност да го накича и моя с няколко китки?!"

"Розмаринът засилва паметта със 75 %"

"bRE! От къде да намеря розмарин? В кауфланд дали има пресен ? Някакви дъвки с него или др. продукти?
Предполагам, че сухия няма да върши работа - да го мирише ли само или да го пасе?"

"Да го мирише, действа през носа.
Ако не намериш капки - тикаш две клонки да поседят малко пред изпита."

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Не са по-спокойни ,просто са по-пестеливи откъм писане.  Laughing С нетърпение чакам на 4ти всички вече да отдъхнат ,най-вече децата !  Hug

Деска със сълзи съм се смяла Joy  Същинска трагикомедия. Не, че и аз не пратих ММ до пазара за розмарин в саксия, но му казали да се гледа на вън и стои на балкона и подобрява паметта на домашния заек hahaha
Иначе и аз се старая да не го силя вече, колкото-толкова. Няма да се свърши света я Naughty

# 658
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз не мисля да си взимам отпуск или подобно покрай матурите. Не виждам защо да го правя  newsm78 Ще си взема на 17.06 - да подадем заявление за 1 класиране и да подадем в другите две у-ща заявления за изпитите по рисуване. Мисля с един ден отпуск да се справим. После на 23.06 ще взема, че ще трябва да я заведа на изпит. Но иначе не се сещам за причина за матурите да съм в къщи.
Това с Валидола е идея.
На пробния по бел в у-ще е изкарала 3-ти резултат за двата 7 класа - 5.16. Не зле, но няма да й помогне да влезе в най-желаното училище.

# 659
Само не съм сигурна доколко е спокоен код, щом поне от две години следи темата Wink

Нямаш си и идея колко много неща следя, защо това нарушава спокойствието?

Не знам защо имам чувството, че миналата година темите по това време вече хвърчаха, но може и да греша. Мисля, че сега е по-лежерна темата.  Confused
Има време. Simple Smile

Последна редакция: вт, 12 май 2015, 00:34 от kodbg

Общи условия

Активация на акаунт