След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.55

• 23 189
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
  • У Диспансера ...♥♥♥

Лени  Heart Eyes Hug не ги събирах аз, ами ония двамата химици Зейно и Кире  Joy Joy Joy

# 421
Лени  Hug Heart Eyes не гледам серията, ама ти чета превода  Hug Благодаря за труда ти   bouquet Бая постно изглежда отстрани  ooooh! Laughing

# 422
Какво включване направих само, сама си говоря  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha не че е нетипично, но нейсе

Ирко, стига скромничи, ако не беше ти, що народ щеше да е в неведение не е истина, тук да благодарим и на Фемир де, те са причината да си чат с турския май, поне така помня

Еви, имам и по филия хляб, към тараторчето ..

# 423
Щом са снимали обаче с порасналото Елифче, до седмица, максимум две, Кирето ще е фрии и ще скитосва....в посока Хамериканско

Макар че хванах серията наполовина, не зная защо ми напомня за 54 серия, диалозите де

# 424
  • У Диспансера ...♥♥♥

Същите, а как ме беше яд като почнах да ги гледам и нямаше преведени серии  ooooh!
Едно Йок, знаех само  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 425
Селим имал алергия към ягодите, тортата с ягоди дето Дерия й пробута ан онази....

# 426
  • У Диспансера ...♥♥♥
Катюш, ще го лепна тука, от мен да мине  hahaha hahaha hahaha

# 427

Ся да вкарат Ханде в ШМІто, да бъде зъл образ, мразещ Йиит, и той мразещ нея, да видим професионализъм поне  Mr. Green, убедена съм, че ще го изиграят прекрасно

Брей сетиха се да вкарат белото в сериала, едва в 24 серия, еййййййййййййййй, досега бензин и нафта с алтъни се редиха сред мафиотите

# 428
И за Алтан ....повторението винаги и майка на знанието - сцена в маг.за бельо и в ШМ-то..... Mr. Green

# 429

Привет  Hug Hug Hug

Мише  Heart Eyes Hug , Честит Рожден ден ! Да си жива и здрава ! Много късмет , усмивки и успех !

# 430
И тези избират   тоалет за първата брачна нощ..... Да ви напомня за  нещо Grinning

# 431
Красе, добре дошла имам нужда от твоето рамо, коментарите ти са на почит .....кажи си тежката дума моля те  Heart Eyes

Влади, хич нищо не ми напомня, ти що мислиш,че изобщо някой ще се сети  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

И Кирето някак фриволно играе таз серия, ей то това е свободата от оковите и пред хоризонтите дето го чакат

# 432
Иде ми да оскубя Кюбра, искала да прави изненада на Емир
Дерия - сгтви му любимите ястия

Пенсонерска среща,  Mr. Green

# 433
Отново старият познат стил, пълнеж със второстепенни образи поставени на почит, тъй като липсва сенарий и визия за бъдещите серии, туряй пълнежа, пълни времето

К открила изненадата която ще направи на Емир

# 434
    И аз го пуснах , пълнежа е на мах  Mr. Green

Ох Лени , чудя се от къде да я почна  Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт