След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.55

• 23 177
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
 Е дето писах и преди толкова жени сценаристки , а пишат така

То излезе , че Кюбра се предлага един вид на Емир  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Той хич не му идва и на ума , даже чака и брат си  ooooh!

# 451
ШОК Naughty

2) Слуховете, че младите надежди на турското кино Серенай Саръкая, снимаща се в момента в последния втори сезон на хита на StarTV "Приливи и отливи" (Medcezir), и Керем Бурсин, участващ в провалилия си проект на KanalD "Въпрос на чест" (Seref Meselesi), имат връзка помежду си се оказаха неверни. Наскоро синеокият чаровник бе заснет от турските папараци да обядва със своята колежка и бивша екранна партньорка в приключилата младежка драма "В очакване на слънцето" (Gunesi Beklerken) Ханде Доандемир, която пък доскоро се снимаше в провала на ATV "Раджон - историята на моето семейство" (Racon Ailem Icin). Двамата показваха необикновена за приятелство близост един към друг, като по този начин окончателно отхвърлиха съмненията за връзка между Серенай и Керем, които отскоро са лица на мащабна рекламна кампания в южната ни съседка.
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Турски папараци, ама без снимкии Grinning

Абе бяха сложили една снимка отпреди 2 години на Киро и Ханде, дето са снимани в едно кафе, ама чак и българската преса да отрази таз жълтина  ooooh!

# 452
Искам да повърна, колкото и да вярвам, че любовта трябва да принадлежи на заслужилите и отдалите се, на правилите компромис, на борилите се за нея, но това ми идва в повече, наистина....Колкото и да харесвам образа на Емир, извън дразгите с брат му, колкото и да искам да има справедливост, какво да направя, аз мисля, че или обичаш или не, така според ситуацията да заобичаш няма......не може да обичаш някой само защото ти е бил опора, не те е изоставил, не те е предал, можеш да си му благодарен до гроб, да го тачиш и превъзгласяш, но не и да го заобичаш ако няма такова нещо в сърцето ти....
Може би аз съм ненормална, простете ми, поправете ме ако греша....

Ели, страхотна мотивация....тавата и баклавата са ...мммммммммм

Влади, ти пък много подробности виждаш, де да види чичо ти Алтан тез неща, човека вятър го вее на бял кон, сериала му свършва ти искаш р.ден да празнува  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 453
Цитат на: Dandel- СистЪрЪ на НарцисЪ фром СеЙм МадЪр l
Имали годишнина, от брака бе.....
[/quote
Е кога мина година, Пропуснали си рожден ден на  детето..... Те са се оженели след като се е родило Grinning.... Алтане, пак  анархия и простотия Grinning

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Елиф още не е седнала , те празнуват годишнина!  Еми честито  Joy Joy Joy

Аз забравих кога се ожениха  Embarassed

# 454
Цитат на: Dandel- СистЪрЪ на НарцисЪ фром СеЙм МадЪр l
Имали годишнина, от брака бе.....
[/quote
Е кога мина година, Пропуснали си рожден ден на  детето..... Те са се оженели след като се е родило Grinning.... Алтане, пак  анархия и простотия Grinning

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Елиф още не е седнала , те празнуват годишнина!  Еми честито  Joy Joy Joy

Тя дали може да се обръща в креватчето.... Grinning

# 455
С риск да се повторя, добре че е Кирето, че иначе изобщо няма си дам зор да загледам нищо

Краси, те довчера се трепаха двамата братя, ся си попийват и си хортуват кой на кого баща и кой ще реши това, иначе довчера Кюбрита беше извън орбита , ама нейсе ....Алтан да е доволен, отивам да пуша, няма да издържа тоз тормоз Алтанин

Кате, стига пасува, влизай и пиши, да не дойда със сопата ей ся , кажи си тежката дума, малко ти остана  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 456

Подиграват се въобще с образа на жената , майката и т.н.

# 457
Липсва каквато и да е категоричност при разгръщането на образите, я да вземе йиит да й тегли два шамара

Да не говоря, че морал изобщо нЕма

# 458
Тази за какво реве сега ?

# 459
  • Керодиспансера
Вижте какво става тука Naughty

Конкурс: Какие из этих тандемов, вы еще раз, хотите увидеть на экранах? 📢
Керем Бюрсин и Ханде Догандемир
446
30.3%

Чагатай Улусой и Хазал Кая
281
19.1%
Мурат Йылдырым и Туба Буйукустун
463
31.4%
Бурак Озчивит и Фахрийе Эвджен
99
6.7%
Кыванч Татлытуг и Берен Саат
56
3.8%
Кадир Догулу и Неслихан Атагюль
15
1%
Озджан Дениз и Наз Эльмас
78
5.3%
Халит Эргенч и Бергюзар Корель
36
2.4%

# 460
Всеки вторник по канал Дще дават турски филми, от новите

Емир - не знаех, К правила сюрпри, днес билогодишнина
й - колко хубаво, да ви е честито ..в такава нощ не оставяй жена си повече сама

УЖАС, подигравка със всички образи в сериала, шибни и два шамара бе амсалак

# 461
Ами така е като пишат сценария жени така се получава.

# 462

ЗА БОЙ НА ПОЧИВКИ
ЗА ПЪРВИ ПЪТ ПИША С ГОЛЕМИ БУКВИ

# 463
# 464

Общи условия

Активация на акаунт