Астрология - 6 тема

• 43 988
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
дете, от собстен опит казвам, не докато Сатурн е в 5 дом. изкарах ужасна бременност и стресово раждане. заслужаваше си, ама защо да е Wink

# 646
Елч, аз съм на 33 години. Честно казано хич не ме интересува - ще издържа каквото трябва и каквото дойде, само и само да прегърна свое дете. Ако трябва да чакам Сатурн да излезе от 5-тия ми дом - ами може и климактериума да ме хване  Laughing - ще съм на 37 - 38 години, защото после ще ми мине през 6-стия чиято куспида е близо до 5-тия та пак ще влияе. Така че каквото това, а и все пак може да има и някой транзит, който да смекчи нещата.

# 647
ли, разбирам те напълно, аз съм на 35 и разсъждавах точно по същи начин Simple Smile))) и все пак, не съм сигурна, че ако знаех през какво ще мина не бих си налегнала задника да изчакам до 2016 -та Simple Smile но не съжалявам де, важното е, че всичко е наред, а и сега имам надежди за след 2016 за трето Simple Smile)))

# 648
Alena, аз не разбирам нищо, това си го знам от записките от хороскопа ми  Simple Smile Не знам къде е върхът, нито нищо..Сатурн ми управлява 8 дом иначе. Откакто обаче транзитира в 5, се чувствам много зле, в началото на транзита изкарах много тежки депресии, ужасна раздяла, стрес. Сега съм в пъти по-добре, но пък приключих приятелства, много контакти, не ми се общува.
Това е хубаво, което казваш,че ме пази от безперспективни връзки  Simple Smile ще съм му благодарна един ден  Laughing Илияна ми беше казала, че като мине този транзит ще го усетя като глътка чист въздух..дано е права, че това са над 2г. ooooh!

Li13, и аз като теб се научих да съм щастлива сама. Никога не бях оставала без връзка, но сега така се случи. Насила се научих да се радвам на нещата, които правя сама. Да си намирам самостоятелни занимания, абе въобще да не изпитвам нужда от друг човек както преди.

След Сатурн, очаквам Марс в 5 дом, много малко инф. намерих, но разбрах,че обикновено се отразява положително и на връзки, и на изявата в много дейности.

# 649
След като успееш да достигнеш до това да се радваш на собствената си компания, ще спреш и да се фиксираш и да изживяваш толкова това че един или друг човек е излязъл от живота ти. При мен последния месец е голяма чистка и да ти кажа хич не ми пука - да някои ми бяха големи приятели и много ме подкрепяха в трудни моменти, но повечето от тях ми спретнаха и някои интрижки, които не толерирам, НО други по- стойностни хора (поне за сега) влязоха в живота ми - такива които да отговарят и на начина ми живот повече. Та да не ти е гадно за това. Всичко е един кръговрат - както в природата. Гледай по философски - един човек си отива от живота ти, защото вече няма какво да ти даде. Аз единствено във интимните връзки се тръшкам newsm50 като нещо не върви - все пак луната ми е в рибки и доста ме нараняват някои неща.

# 650
  • София близо до Витоша
Подкрепям напълно .....щом един човек си отива от живота ни, значи за мен е приключила фазата на приятелството ни или познанството ни. Животът е един кръговрат едни идват,други си отиват, учат ни, ние се учим от тях. Аз съм твърде крайна в тези неща, щом кажа Край, значи това приятелство приключва.

# 651
  • София близо до Витоша
Да ви попитам и още нещо- Сатурн в 1 дом тригон с Меркурий, и квадратура Лилит Луна .

Моя приятелка изгубва бебе в 9 месец, седмица преди да роди, възможно ли е тази комбинация да даде този трагичен резултат?

# 652
За приятелите принципно мисля, че се гледа 11 Дом.

Аз наскоро говорих с една астроложка и тя ми каза, че принципно трябвало да подлагам всичко под съмнение, защото можело лесно да ми "слагат думи в устата"  newsm78

Принципно съм имала ситуации, в които са ме забърквали в интриги, без дори да съм участвала, но то в днешно време на всеки се случва. Така, че не знам кои аспекти предразполагат към това.

# 653
адриана, интригите и заблудите са по Нептун.

цвети, а как е у5, къде е Уран, у 12?

# 654

Моят е в 5 Дом, в съвпад с Марс, Сатурн и Уран. Тригон с Венера и Юпитер.

# 655
  • София близо до Витоша

цвети, а как е у5, къде е Уран, у 12?

Уран и е в 5 дом

# 656
Уран в 5 дом е предпоставка за аборт и/или преждевременно раждане Sad

# 657
А може да сочи и характера на детето. Всъщност зависи от аспектите. 

# 658
# 659
  • в 1001-та нощ
Alena, аз не разбирам нищо, това си го знам от записките от хороскопа ми  Simple Smile Не знам къде е върхът, нито нищо..Сатурн ми управлява 8 дом иначе. Откакто обаче транзитира в 5, се чувствам много зле, в началото на транзита изкарах много тежки депресии, ужасна раздяла, стрес. Сега съм в пъти по-добре, но пък приключих приятелства, много контакти, не ми се общува.
Това е хубаво, което казваш,че ме пази от безперспективни връзки  Simple Smile ще съм му благодарна един ден  Laughing Илияна ми беше казала, че като мине този транзит ще го усетя като глътка чист въздух..дано е права, че това са над 2г. ooooh!

Li13, и аз като теб се научих да съм щастлива сама. Никога не бях оставала без връзка, но сега така се случи. Насила се научих да се радвам на нещата, които правя сама. Да си намирам самостоятелни занимания, абе въобще да не изпитвам нужда от друг човек както преди.

След Сатурн, очаквам Марс в 5 дом, много малко инф. намерих, но разбрах,че обикновено се отразява положително и на връзки, и на изявата в много дейности.

Вероятно причината не е само този транзит, но и аспекти, които прави, както и други аспекти. Най-добре е да се види картата  Blush

Общи условия

Активация на акаунт