Астрология - 6 тема

• 44 061
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Лично аз не съм много съгласна, особено с това, че съвпад на Марс с Луната е непременно дисхармоничен, пък видиш ли опозицията между двете планети би била 100% положителна. Трябва да се вземе предвид и хората, които са във връзката, не само аспектите...

Т.е. съвпада на Марс и Луна в синастрята напрегнат аспект ли е?
Аз мисля, че по-скоро имат предвид, че опозицията в синастрията може и да не е толкова "лоша" колкото изглежда  newsm78

# 466
Зависи Mr. Green . Има си и позитивна и негативна страна.

# 467
Зависи Mr. Green . Има си и позитивна и негативна страна.

Предполагам, че е сблъсък на силни енергии и от двете страни, което в зависимост от ситуацията може да е добре, а може и да е пагубно  #Crazy

# 468
Възможно е да има много силно сексуално привличане, особено ако Луната е не жената, а Марса на мъжа.

# 469
За Марс-Луна не знам, но за Марс-Слънце мога да кажа, че е много напрегнат и конфликтен аспект независимо от конфигурацията. Съвпадът е също неблагоприятен.  

А за Плутон - аз не се учудвам: създава най-силните сексуални връзки и съответно придава неустоим сексапил, ако е в натал.

За горното частично съм съгласна - опозициите в началото на едно партньорство имитират хармонични аспекти и заблуждават. След това се разкрива негативната им сила. Действието им е много по-мощно от обикновен съвпад, но също така и полярно. Единствено могат да имат градивна стойност, ако опозицията прави и контрапаралел. Хармонично аспектиран съвпад или еклипс обаче си остават с по-мощно действие. Но при съвпад никога не може да се получи еуфорията на опозицията. Така че малко е ... кой каквото търси. Някои искат да им е кротко и спокойно, други не могат без екзалтация и драма.

# 470
За Марс-Луна не знам, но за Марс-Слънце мога да кажа, че е много напрегнат и конфликтен аспект независимо от конфигурацията. Съвпадът е също неблагоприятен.  

Защо съвпадът е неблагоприятен? Пак сблъсък на силни енергии? Simple Smile newsm78

# 471
дразги, караници и напрежение. Парадоксално, но факт.

# 472
Аз бях питала за бракове/разводи за 1 карта, но никой не писа ...
Сега пак ще има развод и причината е изневяра.  Rolling Eyes
Ето я картата и ще се радвам Greene, СлънцеЛуна или някой друг да погледне:
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 28 май 2015, 16:26 от Барелина

# 473
барелина, не се отваря картата.

# 474
Аз имам съвпад на Венера и Меркурий, в Овен, в 7-ми дом. И съм чела само хубави неща. Единственото кофти е, че много премисляш нещата, от всички възможни ъгли, поставяш се на мястото на другите и това може да доведе до нерешителност при взимане на решение. Потвърждавам, че е точно така.  Peace

# 475
  • в 1001-та нощ
Боже Господи - вижда каква карта:

Защо все аз, защоооооо се натрисам на такива яйца Sad   Crossing Arms ooooh!

И на него му е трудно, но на мен ми е още по-трудно Sad

Миналата година окончателно взе решение да напусне работа - доста време го мислеше и намирах аргументи да го удържа, но точен квадрат Плутон-Плутон - даде тласъка. Сега реши, че иска да търси работа, ама то така не става - хайде и хоп .... Транзитният Плутон се движи напред назад - в диапазона на 2-3 градуса и ще направи точния съвпад отново наесен. Дали е индикация за трансформации? Промяна ще има, защото аз се връщам на работа и лятото той и майка му ще гледат малкия. а наесен малкият тръгва на ясла и ще са освободени от този ангажимент. Иска ми се обаче и да започне работа, защото ще му се отрази добре да бъде активен, в среда и мозъкът му да се занимава с градивни неща  Blush

# 476
Боже Господи - вижда каква карта:

Защо все аз, защоооооо се натрисам на такива яйца Sad   Crossing Arms ooooh!

И на него му е трудно, но на мен ми е още по-трудно Sad

Миналата година окончателно взе решение да напусне работа - доста време го мислеше и намирах аргументи да го удържа, но точен квадрат Плутон-Плутон - даде тласъка. Сега реши, че иска да търси работа, ама то така не става - хайде и хоп .... Транзитният Плутон се движи напред назад - в диапазона на 2-3 градуса и ще направи точния съвпад отново наесен. Дали е индикация за трансформации? Промяна ще има, защото аз се връщам на работа и лятото той и майка му ще гледат малкия. а наесен малкият тръгва на ясла и ще са освободени от този ангажимент. Иска ми се обаче и да започне работа, защото ще му се отрази добре да бъде активен, в среда и мозъкът му да се занимава с градивни неща  Blush

Я погледни какви хубави тригони Луна-Слънце, Венера-Уран и обратно Wink
Красота и изящество!

Квадратите ги пусни лекинко покрай очите ти.

# 477
  • в 1001-та нощ
 Embarassed Ще се опитвам да си пусна оптимизма в действие, но ми боде очите с тези квадрати и ми е трудно да видя другото  Laughing

# 478
Как му се отразява Сатурн на IC   -при това ретрограден.?

# 479
  • в 1001-та нощ
Много зле  Twisted Evil А не питай на мен как ми се отразява - постоянно иска да контролира и ограничава ... От телефона съм, ще погледна и пиша повече, като се прибера Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт