Астрология - 6 тема

• 44 045
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Защото си  се омъжила преди Сатурновия възврат - Козирог г7.
В книги пише ,че когато ДСЦ  е Козирог,не е добре човек да се жени/омъжва,преди 29-30 година
После ще чета другите постове.
Малката има АСЦ Рак, т.е. ДСЦ Козирог, според Вотей ще се омъжи млада, щастливо, по любов. За баткото, например ме е предупреждавала, да не бърза и не е преди сатурновото завръщане, но за малката с АСЦ Рак, няма такова нещо

# 526
  • в 1001-та нощ
...

Скрит текст:
И според мен и моя опит е грешно - жената да демонстрира сила, да бъде можеща всичко - "жената - мъж"  Peace Нещо, като скрито оръжие и елемент на изненада в опр. момент Simple Smile

За да я обгрижи някой - трябва да има изява -  крехка, ранима - с нужда от покровителстване, а не можеща всичко (с мъж и без мъж ...  Whistling)

Нормално е да се уморява да бъде всеможеща и е ненормално да се товари с всичко  Peace Тя потенциалът си - ще го има, но не е нужно да го демонстрира и навира в очите на мъжете - "Виж колко съм велика, мога всичко, перфектна съм, а ти перфектен ли си?" Това плаши и дистанцира  Peace

Труден урок е това - егото иска да обира овации, но през моя опит - силата на жената е във вътрешния потенциал и умението да има крехка изява; да бъде тихата вода, която гальовно минава покрай камънните по пътя си, без да ги разбива Simple Smile
Лесно ти е на теб да го кажеш с този Рибешки Асцендент, водна Венера и Марс толкова ниско в хороскопа Grinning .
.....

Хах  Hug не беше лесно, била съм горда да демонстрирам можене, а се наложи да свия перките  bowuu Но е по-добре да си знаеш какво можеш, без да е достояние на всеки  bowuu

Сега, като чета написаното - си давам сметка, че е можело и да е по-трудно  Simple Smile

Бих те помола да поясниш каква информация ти носят "Рибешки Асцендент, водна Венера и Марс толкова ниско в хороскопа"  Rolling Eyes

Да разбирам и че има значение дали едно тяло/точка е ниско или високо?  Rolling Eyes Сигурно има значени еи кое тяло е най-високо?  newsm78 Rolling Eyes

# 527
  • София
Ани не съм убедена че е само по десцендент това  Rolling Eyes и на мен са ми казвали и това за брака и това че всичко ще ми тръгне след 35-тата година, и това на карти с Асц Водолей. Ще поровя записките си като ми остане време да видя по кое са съдили  Rolling Eyes
Значи не мога да кача картинка не се получава кажете дали линка се вижда моля  ooooh!
Аз да ви кажа, както се хвалех че ретро меркурий не ми влияе от вчера така ме подхвана  ooooh! колата ми се счупи, вчера цял ден не чувах и не разбирах какво ми говорят на работа, и то не кой да е, а само шефовете  Joy днес ми блокира телефона, компютъра ми отказа да пейства. Сега ще видя какво се е променило, че ужас голям  ooooh!

# 528
Слънцето на ММ е в моя 7 дом. Моето Слънце в неговия 1 дом. Моята Луна е в неговият 7 дом, неговата Луна е в моя 10-11 дом, трябва да проверявам точно градусите. Марса ми е на неговия АСЦ.  Венерата ми също там някъде. Стелиума ми е в неговия 1 дом. Венерата му е в моя 5 дом....

# 529
  • в 1001-та нощ
Ани не съм убедена че е само по десцендент това  Rolling Eyes и на мен са ми казвали и това за брака и това че всичко ще ми тръгне след 35-тата година, и това на карти с Асц Водолей. Ще поровя записките си като ми остане време да видя по кое са съдили  Rolling Eyes
Значи не мога да кача картинка не се получава кажете дали линка се вижда моля  ooooh!
Аз да ви кажа, както се хвалех че ретро меркурий не ми влияе от вчера така ме подхвана  ooooh! колата ми се счупи, вчера цял ден не чувах и не разбирах какво ми говорят на работа, и то не кой да е, а само шефовете  Joy днес ми блокира телефона, компютъра ми отказа да пейства. Сега ще видя какво се е променило, че ужас голям  ooooh!

Линкът се вижда, а за да се вгради картинката - с десен бутон чукаш на изображението и копираш линка към изображението, а не скрипта в адресната лента  Peace

заключила си го и аз не мога да го копирам, за да ти покажа  Peace

А отн. това, че след 35г ще ти тръгне - виж прогресивната луна - дали започва да нараства тогава  Peace

# 530
  • София
Аз съм от телефона  Rolling Eyes нещо не с десен бутон  Rolling Eyes

# 531
  • в 1001-та нощ
Достатъчно се вижда  Peace

# 532
Защото си  се омъжила преди Сатурновия възврат - Козирог г7.
В книги пише ,че когато ДСЦ  е Козирог,не е добре човек да се жени/омъжва,преди 29-30 година
После ще чета другите постове.
Малката има АСЦ Рак, т.е. ДСЦ Козирог, според Вотей ще се омъжи млада, щастливо, по любов. За баткото, например ме е предупреждавала, да не бърза и не е преди сатурновото завръщане, но за малката с АСЦ Рак, няма такова нещо

Брака/партньорството е по ДСЦ. Няма нищо общо с Асц

# 533
Асцендент / Десцендент е ос на взаимоотношенията и винаги се разглежда свързано. Както и с другата ос IC/MC или  оста на лунните възли.

# 534
Бих те помола да поясниш каква информация ти носят "Рибешки Асцендент, водна Венера и Марс толкова ниско в хороскопа"  Rolling Eyes

Да разбирам и че има значение дали едно тяло/точка е ниско или високо?  Rolling Eyes Сигурно има значени еи кое тяло е най-високо?  newsm78 Rolling Eyes

Имах предвид, че ти е лесно да бъдеш по-кротка Grinning . И да, има значение дали планетата се намира под или над хоризонта, както и дома в който е - ъглов, следващ, падащ.

# 535
по повод под и над, на мен всички планети са ми в долната част, навремето Антоанета Георгиева ми беше казала, че това значи, че човек е интровертен, а ако са отгоре - екстровертен, иска да се изявява, да блести. сега обаче, имайки повечко знания това ми се струва малко повърхностно. вие какво ще кажете за принципния случай - всички плането отдолу и всички отгоре?

мъжете, еххх. аз пък не съм силна, ужасно чувствителна съм, ревла и определено не оставям впечатлението, че мога и сама...защото не мога Simple Smile и честно казано в това отношение мм се справя доста добре. в смисъл търпи ме Simple Smile

ани, може би има значение и У7 къде е, какви аспекти прави, има ли други планети в 7 дом. аз съм У7 Сатурн и още на пръв поглед ми казваха - никакъв брак преди 29 г. но аз и не го исках, може да съм си усещала.

# 536
  • в 1001-та нощ
СлънцеЛуна Hug благодаря  Не съм раглеждала домовета така никога Blush , както и мястото на телата в тях  Blush
Greene, a другата ос - IC/MC има ли си име?

# 537
СлънцеЛуна Hug благодаря  Не съм раглеждала домовета така никога Blush , както и мястото на телата в тях  Blush
1- 7 дом - оста на взаимоотношенията
2 - 8 дом - оста на желанието
3 - 9 дом - оста на ума
4-10 дом - домовете на кариерата и дома
5-11 дом - творчеството и социалния живот
6-12 дом - служене на другите,кармата

# 538
СлънцеЛуна Hug благодаря  Не съм раглеждала домовета така никога Blush , както и мястото на телата в тях  Blush

Можеш да срещнеш различни имена - ос на разграничаването, родителска ос, ос на семейството и обществото и т.н.

Относно планетите под и над хоризонта има статистически изследвания (на Гоклен), които доказват, точно това, което ти се струва повърхностно, Елч.

# 539
грийн, днес не живях напразно. от одеве чета за Гоклен. ето малко инфо за тези като мен, които не го бяха чували http://astrogalaxy.info/michel-gauquelin-astrology/

Общи условия

Активация на акаунт