На море в Турция - тема 37

• 113 197
  • 732
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте - имам сленото питане:
На 03.06. ще пътуваме до Анталия /за първи път / с кола, която е на етърва ми. Извадихме пълномощно, което преведохме, легализирахме и т.н. Тъй като скоро тя се омъжи, пълномощното ни от нея е с новата й фамилия, но не е подменяла документите на колата и там все още се води на старата й фамилия....Според вас дали е възможно на турската граница да ни направят проблем заради това, че много ми е притеснено....  Rolling Eyes Sad

# 271
На 03.06. ще пътуваме до Анталия /за първи път / с кола, която е на етърва ми. Извадихме пълномощно, което преведохме, легализирахме и т.н. Тъй като скоро тя се омъжи, пълномощното ни от нея е с новата й фамилия, но не е подменяла документите на колата и там все още се води на старата й фамилия....Според вас дали е възможно на турската граница да ни направят проблем заради това, че много ми е притеснено....  Rolling Eyes Sad
На ваше място щях да изкарам документ, че лицето еди кое си е същото като това с пълномощното. Имате време.

# 272
На 03.06. ще пътуваме до Анталия /за първи път / с кола, която е на етърва ми. Извадихме пълномощно, което преведохме, легализирахме и т.н. Тъй като скоро тя се омъжи, пълномощното ни от нея е с новата й фамилия, но не е подменяла документите на колата и там все още се води на старата й фамилия....Според вас дали е възможно на турската граница да ни направят проблем заради това, че много ми е притеснено....  Rolling Eyes Sad
На ваше място щях да изкарам документ, че лицето еди кое си е същото като това с пълномощното. Имате време.
Благодаря Ви - това е добра идея Simple Smile А знаете ли откъде трябва да извадим такъв документ? Ние ще вземем с нас копие от акта за сключен граждански брак и се чудя дали и него да не го преведем на турски / за всеки случай /  Thinking

# 273
  • Резерват "Северозапад"
Удостоверение за идентичност на имената Wink...май от общината ги правят, но не съм сигурна.

# 274
  • Русе
Удостоверение за идентичност на имената Wink...май от общината ги правят, но не съм сигурна.
Да, в Общината - ГРАО.

# 275
Някои бил ли е в Happy elegant в Анталия ?

# 276
# 277
Този коментар го четох , но е от преди 2 години. Питам за някой които е бил там по- скоро

# 278
  • Beyond the stars
Този коментар го четох , но е от преди 2 години. Питам за някой които е бил там по- скоро

Заповядай
Скрит текст:

# 279
Момичета търся мнения за EMRE HOTEL и KAYA MARIS МАРМАРИС , трябва да си избера един от двата за началото на октомври разчитам на вашата помощ Hug

# 280
Много благодаря Вълшебство   bouquet

# 281
В самия град Бодрум какво си заслужава да се види. Стария или модерния град. Близко ли са един до друг.
Лесно ли се стига от едното до другото място.
Всякаква информация ще ми е полезна.
Как може сами да си организираме екскурзия до Кос?
Благодаря   bouquet

# 282
Да, в Общината - ГРАО.

Много Ви благодаря - веднага ще придвижа нещата  Hug

# 283
  • София
Момичета нещо освен Шейтан Софрасъ което трябва да се види в Айвалък

# 284
  • София
Момичета нещо освен Шейтан Софрасъ което трябва да се види в Айвалък

Остров Джунда  Hug и самия Айвалък

Общи условия

Активация на акаунт