На море в Турция - тема 37

• 113 411
  • 732
  •   1
Отговори
# 105
Последните години не съм чувал на някого да са проверявали багажа, а и отивате на почивка , няма нужда да си носите гранатомета Simple Smile

Това с гранатомета беше добро Joy . Но все пак,тези които отиваме за първи път в Турция,е редно да знаем за някакви евентуални ограничения,за да няма издънки Simple Smile . Аз знам единствено за цигарите и то от тази тема

# 106
  • Пловдив
Да питам след края на почивката кога става тръгването обратно за България?

# 107
  • Beyond the stars

По ред на номерата от хотелите, водачите дават такава информация още при пристигането. Тези, които ги оставят първи ги вземат последни.  Laughing Иначе обикновено е следобяда, но пак зависи от организацията  Peace

# 108
Ще почиваме в Бодрум, в хотел Азка, в района на Гюмбет. Като се върнем, ще дам отзиви.

Последна редакция: вт, 05 май 2015, 10:59 от Bastet

# 109
  • Пловдив
Някъде бях прочела,че хотела се освобождава към 12 след това свободно време до 17 след което се тръгва за България.Ставаше въпрос за почиващите в Мармарис.

# 110
  • Beyond the stars
Някъде бях прочела,че хотела се освобождава към 12 след това свободно време до 17 след което се тръгва за България.Ставаше въпрос за почиващите в Мармарис.

Освобождаването на хотелите по принцип и навскъде е до около 12. На доста места не ви свалят гривните, така че реално можете да ползвате хотела до момента на тръгване.
Ние миналата година направихме плаж от 11 до 15 и обядвахме.  Wink

# 111
Мамии, ПомоЩ
Тази година ми се струва малко по скъпичко от миналата.
Търся нещо за периода 23-30 май в района на Анталия. Не много далеч от летището и по възможност в населено място(Лара,Кемер,Сиде,Алания например)
Бюджетът е 800-900евро с летищните такси за двама.
Ако някой е забелязал някъде подобна на моите изисквания оферта,моля да сподели и даде съвет
Благодаря   bouquet

# 112
  • Сoфия
Ще почиваме в Бодрум, в хотел Азка, в района на Гюмбет. Като се върнем, ще дам отзиви.
A аз се утрепах да търся хотел в Бодрум, който има голям басейн и плаж и е близо до центъра. Изглежда доста добре хотела. Приятна и слънчева почивка   bouquet

# 113
Аз, като прясно завърнала се от Мармарис, да кажа Simple Smile
Освободихме стаите в 12. Обядвахме. Бързо. Защото в 13 тръгнахме.

# 114
Анталия. Не много далеч от летището и по възможност в населено място(Лара,Кемер,Сиде,Алания например)

Алания си е доста отдалечено от летището, а Лара не бих нарекла населено място....

# 115
  • Русе
Моите деца са на почивка в Мармарис от 1-ви до 10-ти май. Наслаждават се на спокойна почивка,32-градусови температури през деня, приятна вода в басейна и още хладка в морето. Те са в Casa de Maris spa resort hotel и са очаровани от обслужването, храната и т.н. В хотела няма други българи, само английски туристи са за момента, но с ранните записвания си заслужава човек да отиде и да се поглези малко за 560 лв. на човек с вкл.транспорт и ултра ол инклузив, Ще разказват като си дойдат. Приятна почивка на всички в Турция.
Ха, сега! Наши приятели са в момента в този хотел за същия период. Ще се окажем с теб с общи познати май, след като няма други българи там Wink

# 116
По въпроса за фериботите/тоалетни и слизане/. Огромна част от нашите ТА ползват линията Гелиболу-Лапсеки. На самите фериботи,след като автобуса се качи и позиционира,никой не насилва хората да слизат от превозното средство. Който желае се качва на палубата ,който желае си остава в автобуса.Никой от персонала на ферибота не принуждава пътуващите да слизат. Въпрос на желание на туристите. Тоалетните на фериботите са наистина в лошо състояние по отношение на хигиената. Част от ТА /гарантирам за Албена,Турс Клуб,виждал съм и автобуси на Емералд и Ориент/ само 5-6  км. след стъпване на азиатския бряг спират за 10-на минути на първата бензиностанция в Лапсеки, за да могат тези които не са ползвали тоалетна на ферибота да я ползват на бензиностанция BP./все пак следващата спирка е в района на Айвълък,това са си 2.5 ч./Мисля че това е добър жест на ТА към своите клиенти и лично аз го подкрепям и адмирирам.

# 117
  • Варна

Слязохме последни , предупредиха ни в 12 да сме готови с багажа на рецеция.Кушадаслий ще качим към 16 ч.

# 118
  • Варна

Това с гранатомета беше добро Joy . Но все пак,тези които отиваме за първи път в Турция,е редно да знаем за някакви евентуални ограничения,за да няма издънки Simple Smile . Аз знам единствено за цигарите и то от тази тема

И калашници не дават , едно по едно ли да изброявам newsm78

Сега сериозно:
нищо необходимо за ежедневието не е забранено,никой не ви брои гащите и цигарите.Ако нещо специално ви притеснява - питай конкретно. Laughing

# 119
  • Варна
Вчера карах няколко часа кану в бодрумския залив.Околните хълмове са накичени с къщи , живеят хиляди хора , къде ли им се изливат отхходните води , морето е кристално чисто.

Общи условия

Активация на акаунт