Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Към кого трябва да се обърна, за да организирам изненада за рождения ден на сина ми по време на престоя му в Паша Бийч?
Какви са разликите между Мармарлис и Бодрум като туристически дестинации?
Кои са основните атракции в Discovery Park в Анталия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Към кого трябва да се обърна, за да организирам изненада за рождения ден на сина ми по време на престоя му в Паша Бийч?
-
Какви са разликите между Мармарлис и Бодрум като туристически дестинации?
И двете места, Мармарлис и Бодрум, са популярни туристически дестинации в Турция. Мармарлис е идеален за тези, които търсят разнообразие от вечерни забавления и допълнителни екскурзии. За разлика от това, Бодрум предлага по-големи по площ хотели и е подходящ за тези, които предпочитат по-спокойна атмосфера и по-голям избор на настаняване.
-
Кои са основните атракции в Discovery Park в Анталия?
Discovery Park в Анталия предлага разнообразна гама от атракции, включително 9 различни тематични зони, зоологическа градина, музей, детско кино, открити басейни с акули, пингвини и скатове , хиподрум с понита, пясъчен град и влакче за разходка. Всички тези атракции са включени в цената на билета. Освен това има възможности за допълнителни платени дейности като плуване в басейна със скатове.
-
Какво е средното разстояние между Дидим и Памуккале и колко струва екскурзията?
-
Какви са опциите за наемане на велосипеди в Дидим?
Здравейте на всички. Преди 2 дена се прибрахме от инфотур на Турс Клуб в Анталия. Определено може да се направи заключението ,че Турската Ривиера се развива с много бързи темпове. Всичко в момента е насочено към задаващото се догодина мега събитие-EXPO 2016г.От нашите домакини ,стана ясно че за миналата година хотелите по Анталийското крайбрежие са посрещнали над 12 млн . туристи. Посетихме над 50 хотела от Кемер до Алания. Ако някой се интересува от подробности ,нека да ми пише на лични. Ще се постарая да дам безпристрастен съвет за един или друг хотел,стига да сме го инспектирали. Много,много добро ниво демонстрираха хотелите от редица вериги- напр.Sherwood,Alva Donna,Crystal,Sueno,Eftalia. От по-ниско категорийните хотели които посетихме прекрасни впечатления от MC Mahberi ,Grand Santana и Nuova Gelidonia. Фамозен Titanik Beach/реновиран/,IC Green Palace е като виното-с годините става по-добър,Spice&Spa Belek си е класика в жанра . Miracle -Лара е за реновация/чакаме я през зимата на 2015/2016/. Аzura Deluxe спира дъха с лукса си,но за мен си е с много малка територия.Горещо препоръчвам Granada Luxury и Long Beach - и двата са прекрасни и много класни. Има и още много хотели,но ще стане досаден поста ми. Желая на всички които вече търсят нови предизвикателства след Егейска Турция,да се докоснат до Ривиерата на Средиземно море .Няма да сбъркат. Хубаво лято и почивки на почитателите на турското море и гостоприемство !
добре дошъл!

Lapseki-Gelubolu 35лири