На море в Турция - тема 37

• 113 205
  • 732
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Има ли за Мармарис от 04.09 .Двама възрастни , една девойка на 17 и един пубер на 12 години.Тръгваме от Варна и ще се радваме ако си намерим компания за веселба ,а и да не скучае 12 годишния момък.
Ние сме от 4.9 с Ориен99 за Мармарис ,но сме без деца .

# 436
Здравейте! С приятеля ми ще почиваме за първи път в Турция и не сме наясно с хотели, цени и т.н. Като цяло разполагаме с около 550 лв на човек и сме наясно, че няма как да отседнем в хотел по-голям от 3 или 4 звезди. Попринцип се колебаем между Мармарис и Кушадасъ и мислим да ползваме услугите на някоя ТА.
Ще ви бъда благодарна ако ми препоръчате някой горе долу нормален хотел за седмична почивка. А относно агенциите сме се спряли на Турс Клуб, Ориент 99 или Емералд Травел. 

# 437
Здравейте! С приятеля ми ще почиваме за първи път в Турция и не сме наясно с хотели, цени и т.н. Като цяло разполагаме с около 550 лв на човек и сме наясно, че няма как да отседнем в хотел по-голям от 3 или 4 звезди. Попринцип се колебаем между Мармарис и Кушадасъ и мислим да ползваме услугите на някоя ТА.
Ще ви бъда благодарна ако ми препоръчате някой горе долу нормален хотел за седмична почивка. А относно агенциите сме се спряли на Турс Клуб, Ориент 99 или Емералд Травел. 
Моля,дайте период на почивката който желаете. С Вашия бюджет може да се намери приличен 4* хотел в изброените курорти но само в месеците юни и септември ,като за последния уточнението е след 11.09.Аз съм пристрастен към Мармарис,но и в Кушадасъ ще си изкарате супер,след като за първи път ще почивате в Турция.

# 438
Има ли за Мармарис от 04.09 .Двама възрастни , една девойка на 17 и един пубер на 12 години.Тръгваме от Варна и ще се радваме ако си намерим компания за веселба ,а и да не скучае 12 годишния момък.
значи ще пътуваме заедно
ние сме за Кушадасъ

# 439
Моля,дайте период на почивката който желаете. С Вашия бюджет може да се намери приличен 4* хотел в изброените курорти но само в месеците юни и септември ,като за последния уточнението е след 11.09.Аз съм пристрастен към Мармарис,но и в Кушадасъ ще си изкарате супер,след като за първи път ще почивате в Турция.

Ами периода, в който ще почиваме е от 28.08, съобразно с агенциите, които сме набелязали и като цяло има оферти, които ни устройват. Ще се радвам все пак да ни насочите към хотел за някой от двата курорта, за да имаме поне някакъв ориентир Simple Smile

# 440
Здравейте!
Ние  ще сме с Турс клуб на 19.06 в  Бодрум  Golden Age.Има ли за тази дата от форума пътуващи за този хотел! Ще се радвам ако има и други!Ние сме 2 възрастни и 2 деца на 12г.,9г.
Хубаво лято  на  всички желая !!!

# 441
  • гр.Варна
значи ще пътуваме заедно
ние сме за Кушадасъ
Супеееееееер.Още незнам подробностите около часа на тръгване от Варна ,нито автобуса ,но може пък и да сме заедно.  bouquet

# 442
  • Lovech
veseluhka, и ние сме от 19 юни в Голдън Ейдж, но сме с Албена Холидейз.  Ще се видим там. Ние сме двама с един юнак на 7 години. На лични ще се уточним как ще се познаем като наближи. И от мен приятна почивка и топли летни дни на всички.

# 443
Здравейте,
Замисляме с приятелката тази година да посетим Турция. До сега съм ходил в страната, но не и на море. След като изчетох последните 2-3 теми по въпроса, мисля, че имам някаква ориентация, но все пак да попитам:
- период - септември, може и след 11.09 (предпочитам по-рано)
- автобус или самолет (по-скоро автобус, със самолет май не се включвам в бюджета)
- място : в зависимост от транспорта, но тъй като предполагам е автобус - по-скоро ще е Кушадасъ. Иначе имам мерак и за Бодрум, Анталия
- хотел - 3-4 звезди - Батихан Бийч,  Pine Bay Holiday Resort ? Не искал UAI, стига ми FB или AI
- бюджет - ако е със самолет - около 800 евро за двамата с летищния такси и всичко. Ако е без самолет, мисля да минем малко по-тънко, може би до 700 евро общо.

Търся нещо, на което да си оставя парите и освен за джунджурии/лични разходи и някакви превози до център (или по-интересно място на съответния курорт), да не броя много пари по другите места. Без дете сме, така че не ми пречи дори да е малко по-шумно извън хотела. Въпросът е да е до морето и да е красиво (не архитектурно като комплекс само, ами природно Simple Smile)

Мнения, препоръки за хотели, агенции, локации ?

Благодаря предварително !

# 444
  • Пловдив
значи ще пътуваме заедно
ние сме за Кушадасъ
Супеееееееер.Още незнам подробностите около часа на тръгване от Варна ,нито автобуса ,но може пък и да сме заедно.  bouquet

newsm68 newsm44 newsm10
Ще се радвам да се запознаем !

# 445
  • София
В точно тия двата бюджета не се вмества, пък и са 5 звездни. Батихан май се води 4+. Бих препоръчал в Дидим /на още час път от Кушадасъ/ Маджести клуб Тархан. 5 звезди, за двамата е 1500 кинта, малко надвишавате бюджета.

# 446
  • гр.Варна
jb66 и аз ще се радвам да се запознаем и да си изкараме страхотно.Ще пиша на лични подробности по тръгването в началото на септемрви.Ще се открием и запознаем  bouquet

# 447
Здравейте,
Замисляме с приятелката тази година да посетим Турция. До сега съм ходил в страната, но не и на море. След като изчетох последните 2-3 теми по въпроса, мисля, че имам някаква ориентация, но все пак да попитам:
- автобус или самолет (по-скоро автобус, със самолет май не се включвам в бюджета)
- място : в зависимост от транспорта, но тъй като предполагам е автобус - по-скоро ще е Кушадасъ. Иначе имам мерак и за Бодрум, Анталия
- хотел - 3-4 звезди - Батихан Бийч,  Pine Bay Holiday Resort ? Не искал UAI, стига ми FB или AI
- бюджет - ако е със самолет - около 800 евро за двамата с летищния такси и всичко. Ако е без самолет, мисля да минем малко по-тънко, може би до 700 евро общо.

Търся нещо, на което да си оставя парите и освен за джунджурии/лични разходи и някакви превози до център (или по-интересно място на съответния курорт), да не броя много пари по другите места. Без дете сме, така че не ми пречи дори да е малко по-шумно извън хотела. Въпросът е да е до морето и да е красиво (не архитектурно като комплекс само, ами природно Simple Smile)

[/quote
Ние сме почивали в Pine Bay и ти го препоръчвам горещо!Залива е разкошен и много романтичен!Природата е уникална!Хотела също е на ниво,както и храната и обслужването.

# 448
запис да следя темата
Миналата година ходихме в Vogue Bodrum и останахме очаровани.
Тази година търсим хотел на нивото на Vogue или по-добър в Мармарис или още надолу към Анталия.
Ако може отзиви и за това в кой курорт има нещо като централна част с магазини и т.н за разходки и покупки?

# 449
Здравейте,

Препоръчвам Айвалък (750 км от София)
Хотел Оливера 3+ *
От 11 Септември - 560 лв. за възрастен в двойна стая
Хотела го дели една улицата от плажа.

http://pochivki.summer656.com/TR-with-bus/view?oid=2121

Здравейте,

Общи условия

Активация на акаунт