На море в Турция - тема 37

• 113 147
  • 732
  •   1
Отговори
# 480
  • Бургас
Здравейте! Ние ще пътуваме през октомври в Айвалък,Мармарис и Кушадъсъ и искам да помоля за съвет от някой,който е ходил там през този месец от годината какви дрехи е най-подходящо да си подготвим  в багажа,слънчево ли е времето или е дъждовно? Благодаря ви предварително и се извинявам ако въпросът ми е бил глупав. Също искам да попитам дали в тези градове има автобуси,с които можем да стигнем до Ефес,Памуккале и др забележителности и има ли нещо за разглеждане в тези градове?
В Айвалък сезона е до средата на септември. Малко неподходящи курорти сте избрали за това време на годината. За почивка през октомври обикновено се избират курорти от Мармарис към Анталия. Дано случите на хубаво време.

# 481
Но ние сме от 3 юли, а избрахме Дорис, защото имат тръгване от Шумен. Миналата година с Ориент ни беше трудно, понеже ходихме първо до София и от там се качихме на автобуса.

И ние сме от 3 юли,но за Дидим. Но си мислех,че може да сме в един автобус,ако бяхме с една и съща агенция. Гледам,че друг не е писал за тази дата,затова проявих любопитство за агенцията. Щеше да ми е приятно да имаме компания,макар и само по автобуса.
Желая прекрасно лято на всички!
Да и аз забелязах, че от 3 юли няма никой, та чак се притесних ....

# 482
  • София
Това, че не сте с една агенция не пречи да сте в един автобус в совалковия  превоз обикновено има хора от различни курорти и от различни агенции.

# 483
  • София
The Invisible,  в кой хотел ще сте? И ние уж  Praynig Peace в петък тръгваме за Palm Wings Didim.

Днес ни изписаха с малчо от болницата, дано се стабилизира до тогава.

# 484
The Invisible,  в кой хотел ще сте? И ние уж  Praynig Peace в петък тръгваме за Palm Wings Didim.

във веноса сме
бързо възстановяване пожелавам
а на всички една спокойна и слънчева почивка   bouquet

# 485
The Invisible,  в кой хотел ще сте? И ние уж  Praynig Peace в петък тръгваме за Palm Wings Didim.

Стискам палци всичко да е наред и да си изкарате страхотно! Чакам отзиви от Палм Уингс Simple Smile

Г-ца Бързо се уча ,благодаря за инфото! Това,че може различни агенции да пътуват с един и същи автобус,не го знаех...

# 486
  • София
И ние пътуваме на 5ти за Айвалък с Караджъ совалков превоз та може и да се засечем с някой от вас в автобуса.

# 487
Аз все повече съм озадачена от прогнозата за другата седмица- възможно ли е изобщо 4-5 дни дъжд.Все си мислех че там почти не вали. То верно че важно е настроението,но все пак отиваме само за 7 дни и то веднъж в годината

# 488
Аз все повече съм озадачена от прогнозата за другата седмица- възможно ли е изобщо 4-5 дни дъжд.Все си мислех че там почти не вали. То верно че важно е настроението,но все пак отиваме само за 7 дни и то веднъж в годината

Нагласи се за една чудесна почивка.Ето още един с хубаво време.Но аз вярвам 99%на синоптика .Пък каквото дойде.Определено няма да скучаем.http://www.accuweather.com/bg/tr/istanbul/318251/daily-weather-forecast/318251

# 489
Здравейtе, дали може да ми кажете от коi гръцки островi мога лесно да се прехвърля в турция с кола?

# 490
Мими  bouquet
Благодаря за позитивните размисли
Крайно време е вече да се настроя за почивка  Grinning

# 491
Здравейте,ние сме в Palm Wings Кушадасъ, времето е супер, водата е топла и в морето и в басейните.

# 492
  • Sofia
Здравейте ние ще пътуваме със самолет до Анталия с Емералд, двама възрастни с две деца на 4 и 9г от 23.06. Хотел Ефталия Вилидж в Алания - ако има някой пътуващ на тази дата ще ни е приятно да се запознаем!

# 493
Здравейте,ние сме в Palm Wings Кушадасъ, времето е супер, водата е топла и в морето и в басейните.
  bouquet

# 494
Здравейте,
ние ще пътуваме на 13.06 самолет до Анталия , ще бъдем в Белек хотел IC Santai. Ако има някой за тази дата пишете да се запознаем. Ще бъдем с втория полет.

Общи условия

Активация на акаунт