На море в Турция - тема 37

• 113 122
  • 732
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте!В момента пътуваме към границата.Дестинация - Мармарис. Автобуса е перфектен.Дано и почивката да е такава!

# 541
Здравейте!В момента пътуваме към границата.Дестинация - Мармарис. Автобуса е перфектен.Дано и почивката да е такава!
Ванче, весела и слънчева почивка  bouquet
На всички пожелавам слънчево време, прекрасни мигове и релакс  bouquet
И чакаме отзиви Grinning

# 542
Здравейте! Аз попрочетох от тук-от там,на 1-ва страница има много информация и мнения за курорти и хотели,но не видях инфо от кои сайтове си правите резервации и от кои агенции сте доволни. Къде мога да намеря такава информация? До сега не сме били на почивка в Турция и ми "тъмна индия" как да организирам такава. Евентуално ще сме 3-ма възрастни,за началото на септемви. От Русе съм,ако има някакво значение.

# 543
  • Beyond the stars
Здравейте! Аз попрочетох от тук-от там,на 1-ва страница има много информация и мнения за курорти и хотели,но не видях инфо от кои сайтове си правите резервации и от кои агенции сте доволни. Къде мога да намеря такава информация? До сега не сме били на почивка в Турция и ми "тъмна индия" как да организирам такава. Евентуално ще сме 3-ма възрастни,за началото на септемви. От Русе съм,ако има някакво значение.

Ето сайтове на спряганите агенции в темите :

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Аз лично съм пътувала и с
Скрит текст:

# 544
Ехааа колко много хора потеглят днес Simple Smile
Благородно завиждам! Желая на всички прекрасно време и само положителни емоции!

# 545
Цитат

Здравей,като за първо пътуване,ти препоръчвам да ползваш агенция.По-горе са ти показали най-известните.Ние също сме от малък град и процедираме така :
-избираме си курорт
-избираме хотел,съобразен с бюджета ни и желанията
-избираме транспорт
-избираме тур оператор /гледаме подходящи за нас дати и цени/
-отиваме в някоя местна тур. агенция и резервираме избрания пакет/няма надценка/,плащаме на място капаро и получаваме веднага договор и фактура.

Ако ще пътувате с автобус,ползвайте агенциите,които предлагат тръгване от Русе.Несравнимо по-удобно е .Прегледах набързо и видях,че такова имат само Емералд и Турс клуб.
Ако имаш други въпроси-групата е насреща   Hug

# 546
  • София
Майка ми от 7-8 години пътува всяка есен до Турция с Емералд и е много доволна, тази година август и ние ще сме с тях

# 547

Една позната пътува в момента точно за там с автобуса и трябва да е минала границата. Може и да сте заедно.

Ехааа колко много хора потеглят днес Simple Smile
Нали?

Приятно изкарване на всички! Hug

Мой колега се завърна от Дидим. Валяло ги е един ден само. Иначе е доволен.
До нашето заминаване за там има цели три месеца още...

# 548
  • Русе
приятна и слънчева почивка на всички които са тръгнали и ще тръгват.Дано да получите много повече от очакваното,да се заредите с много положителни емоции.А тези като нас които са за края на август ще чакат коментари от първа ръка.Ние сме за 28.08  2 възрастни и 2 деца на 8 и 10 години ,ще пътуваме за Мармарис ,след 2 седмици ще пътуваме и за Измит-Коджаели ,но не на море,а градска разходка за 5 нощувки.децата с нетърпение очакват разходката там
www.gezilmesigerekenyerler.com/gezilecek-yerler/harikalar-sahili … asim-kocaeli.html

# 549
Здравейте !  Някой ползвал ли е услуги на Rent a car в Турция. Обмислям наемането на кола за да разгледаме повече забележителности около курорта, но се притеснявам от факта че не разбирам турски, и може да не обърна внимание на нещо важно в договорите им. Ако някой е ползвал такива услуги, ще се радвам да сподели дали е по удачно да наема автомобил през интернет или на място в някой офис, а така също и на какво трябва да се обърни внимание като се взема колата

# 550
  • София
току що ми се обадиха от турс клуб
казаха че автобусът с който ще пътуваме, ще е с монитори на всяка седалка
флашка може ли да се слага, или гледаш само каквото ти пуснат-това забравих да питам  newsm78
и още един въпрос- във веноса дават ли кърпи за плаж
Може да си носите Ваша флашка.Мониторите са заредени с няколко филма с бг-превод и много музикални албуми,както и игри. Но интернет няма.

Здравейте, във Веноса ви дават кърпи да. Ще ви дадат карта за депозит. Малко се сърдят, ако ги сменяте през деня, ако ви видят само по бански. Иначе ако сте облечени за обяд не. Добър избор, да си изкарате страхотно. И искрено ви завиждам за автобуса, ние в ориента едва ли ще попаднем на такъв, но аз се настройвам позитивно за пътя. Ние другата седмица пътуваме за Аква Фентъзи и по този повод да питам ако има някой за същия период или завърнал се скоро да се включи.
Поздрави на всички и приятна почивка на всички!

# 551
току що ми се обадиха от турс клуб
казаха че автобусът с който ще пътуваме, ще е с монитори на всяка седалка
флашка може ли да се слага, или гледаш само каквото ти пуснат-това забравих да питам  newsm78
и още един въпрос- във веноса дават ли кърпи за плаж
Може да си носите Ваша флашка.Мониторите са заредени с няколко филма с бг-превод и много музикални албуми,както и игри. Но интернет няма.
Ние с ориент имахме автобус с монитори на всяка седалка.
Здравейте, във Веноса ви дават кърпи да. Ще ви дадат карта за депозит. Малко се сърдят, ако ги сменяте през деня, ако ви видят само по бански. Иначе ако сте облечени за обяд не. Добър избор, да си изкарате страхотно. И искрено ви завиждам за автобуса, ние в ориента едва ли ще попаднем на такъв, но аз се настройвам позитивно за пътя. Ние другата седмица пътуваме за Аква Фентъзи и по този повод да питам ако има някой за същия период или завърнал се скоро да се включи.
Поздрави на всички и приятна почивка на всички!

# 552
  • София
И ние пътуваме към Айвалък вече, тръгнахме в 20:30, автобуса никак не ни харесва, но можеше и по-зле. На всички останали тръгнали приятно пътуване.

# 553
Ванюшчеееее, да си изкарате прекрасно и чакам отзиви за паша бийч, че нали знаеш ние сме малко след вас.
Нури, благородно ти завиждам за Измит. От 2006 година не съм ходила, но иначе все се заканвам, че ще заведа детето и половинчо.  Grinning

# 554
През майските празници някой да е ходил в Buyuk Anadolu Didim Resort? Никаква информация няма Sad

Септември 2014 година  бяхме в този хотел. Първо направихме резервация и после четох отзиви Simple Smile Повечето бяха отрицателни и като първа семейна почивка в Турция с две момичета на по 16 и 24 години , доста се притесних. Истината е, че ни хареса. Може би, защото не бяхме виждали нещо по-добро Simple Smile Вярно голям хотел, но не усетих притеснението от много хора. Нашата стая беше на шестия етаж с изглед към морето.Гледката беше уникална! Залезите невероятни !Стаите са просторни и чисти.Храната хубава.Имаше анимация.Басейн малък и голям,безплатни хавлии за шезлонга.Интернет,но до втория етаж, след това се губеше.Вечер имаше анимация в амфитеатъра, а после дискотека.Има 5D кино/силно казано/, но си беше забавно.Обслужването от персонала на ниво.Всеки ден зареждаха бутилирана вода по стаите.За мен по-важното беше,че девойките се забавляваха.Един голям сладур ни беше гид.Доста се посмяхме с него.Разхождахме се вечер около хотела.Той се намира в някаква вилна зона.Носеше се миризма на жасмин.С маршрутки ходихме до Дидим . До пазара .Останахме доволни,за това дружно решихме  и тази година да почиваме в Турция .Чувах и доста мърморещи почиващи.Нямам идея какво са очаквали.Почивката ни беше за седем нощувки по 500 лева на човек,без ранно записване.

Благодаря за споделения опит! Познати се върнаха миналата седмица и са много доволни. Всичко е било на ниво. Дано запазят ентусиазма си до юли, а не само в началото на сезона. Като се върнем живот и здраве ще опиша подробно всичко. Хубаво и слънчево лято на всички!

Общи условия

Активация на акаунт