Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~ Нови и стари проекти~121

• 32 096
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
Къймет пак излъга  #2gunfire #2gunfire

# 241
Дафкаааааааааааааааа Къйметтттттттттттттттттттт Вещици мръсни  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Къймет лъже като дърта циганка, че кобрата не е била там  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 242
  • Керодиспансера
Много ми прекъсва  ooooh! при вас така ли е  newsm78

# 243
Айсел каза новината
Къй нарежда да се приготви всичко както му  е реда за бебето, Мера изскочи и пита курбан не искаш ли да му заколиш Къй я моли да престане , ама то упорито.
Ках се любува на бебо колко е мъничко.
Пита за Ел как е , добре е и тя, да прегледат бебето и ще и го дадат на нея ако е добре.
Зия казва че това състояние на Мера не е нормално, загубата е на всички но така не може, Къй пита какво да правя нито на Ках нито на Мера мога нещо да кажа, Къй и дойде идеята да пратят Мера в Хатай, тя ги чу.

Ках къде ми е бебето защо не го довеждат, добре е не се тревожи док го преглжда като му направят квото требе ще ти го доведат ама Елка не ще да чака отивала до го види, Сул нещо и заговори но ми прекъсва два пъти, дойде док и и казаха че бебето е добре всичко му е ок. Тя пита защо не е при нея , тази вечер ще остане под наблюдение и тя да си почивала да се възстанови.

Вече съм майка аз, да така е , ти ме направи днес най щастливия та тази земя благодаря ти , аз ти благодаря.

Мера говори на Керо че много и липсва .

Къй иде да пита как е, разбирала е какво и е , но да спре да си навлича грях на душата, де да беше жив Керемвсички биха искали, Мера казва че живота продължавал но нейния не.

Елка иска да прегърне Топрак да вдъхне аромата му.
Колко е мъничък , да мъничък е но е здраво вкопчен в живота, не плачи виж Топрак е тук, какво да искаме повече щастливи сме живи сме здрави сме, Елка се притеснява от Мерием , но Ках и каза да не се тревожи тя е негова леля. Ел се надява да е прав.
Ках иде с подаръците, пита спи ли , да много дълбоко .

Малкото дойде при мен и не чух какво си говореха с Ках.

Сестрата им се радва на бебето и им каза че е наблизо ако имат нужда от нещо да я повикат
Къй предупреждава всичко да е като за крал приготвено
Шукуб се подиграват на Къй как се е загрижила за внука си, Мера пита за болницата ли, да отиваме да видим бебето , Мера съобщи че ще замине за Хатай.
Мера вече е намислила плана си.
Всички му се радват колко е мъничко колко е сладичко, пу пу машаллах.
Ел пита майка си защо не е спала а е дошла пак, не можела да спи довела Наз, пак пита Ел добре ли е , тя и каза мамо преди час ме остави добре съм.
Сул пита Ел няколко дена не и се е обаждала нещо да не е станало с тея Йорукханови да не са и направили нещо , та бебето е дошло по рано, Ел не казва , излъга че не се чувствала добре заради бебето и затова така се държала.
Идва фотографката да прави първата фотосесия на Топрак. Ках и на нея казва колко е щастлив .
Каза първо да снима хубавата му съпруга , а после и него с тях.

На Мера излиянията няма да превеждам.

Ках не се отделя от тях ама за нуждите на сценария като се отдели Мера ще отвлече бебето.

Шук почна със златата, и със не на място думите.
Зия се моли Топрак да е като Кахраман син и човек.
Приготвил е гривна за Елка , като неин баща. На Шук не и стана приятно явно тя нямала такава гривна.
Айде зависта за мъжката рожба заговори в Шукуп , ама Яку я успокоява че ще им го върнат с органичното земеделие.
Журналиста звъни на Якуп отново , изнудва го че Ках не го оставял на мира и че пак трябва да му напомни за себе си.
Дафка за къв хуй иде и тя не знае.
Елка се притеснява че бебето не идва а станало късно трягна да го търси, Къй я спря тя щяля да го провери.
Пита сестрата кое е бебето на Йорукхан , говори му колко е хубаво, като ангелче е.
Къй я пита какво иска тук, това бебе трябваше да е мое, Кахраман трябваше да е мой съпруг.
Елка продължава да се тревожи къде останаха и Къй и Топрак,
Къй каза на Дафка че вече нейна снаха е Елиф,
тя така пожелала тя казала на Елиф, обвинява я че всичко е заради нея, Къй и каза да престане това е дете на Ках и нея не я интересува коя ще е майка му и да не се притеснява нали и тя си чака бебе ще го дочака, Даф и каза че бебе ще има но без баща си ще расте, Къй - както си пожелала така е станало. изгони я и и каза повече да не се вяска нито пред Ках нито пред БЕБЕТО,
Елка я мярна Дафка но Къй скри че е била тук. сторило и се било.
Якуп иска да се отърве от журналиста вчера им взел накитите днес колата утре къщата
Шук му каза да не говори глупости да отива и да дава колата да му затвори устата.
Кара го да звъни ама на кого ?

# 244
Ели и при мен прекъсва! Peace

# 245
Ох Кахраман  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 Миличките колко са щастливи тримата, ама .....
злодеите кроят планове как да разрушат щастиенто им ....

# 246
Адвоката говори с Макси, а той си говори под носа ,че малко останало Елиф .
Дафка притиска Ибрахим, че бебето се родило да се отърват от Елиф, не разбрах Ибрахим защо бе ядосан.
Двете баби спорят как да подсилват Ел, тя щеше да откачи , добре че дойде Ках, разгони .ги и двете а те пак се дърпат и нещат да си тръгват.
Двете свати ще се избесят някой ден.

Елка и Ках се радват един на друг говорят си нежни думички обичат се ,
Елка знаела че Зия трябва да кръсти Топрак но иска  Ках да го направи да кръсти собствения си син
Даф и Ибрахим уговарят къде е по добре да се куртулисат от Ел в конака или в Болницата, Невал я нямало във Франция била, Дафка го пита страхува се нали, той и каза да се успокои и да чака хабер от него.

Яку и журналиста нещо се уговориха да получи утре и да чака обаждане от него.
Елка осъзнавала колко трудно е да е майка не можела да се отдели и за миг от детето си не иска да го остави, Ках я кара да го остави вече и да се погрижи и за себе си.
Праща Ках да си върви че и той се изморил ,неще бил добре и щастлив, не искал нищо от този свят само те да са до него, Елка се страхувала да не свърши това щастие , Ках си знае неговата да не се страхува.
Ама целувки йоооооок само по бозки и челце Бурак не давааааа

# 247
Сигурно по петънцето на крачето ще намерят Топрак.....

Елиф и Кахраман са невероятни   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Браво на Хатидже и Ози  Hug Hug Hug Hug Hug

Напълниха ми душата  Hug Hug Hug Hug

Рева, смея се през сълзи  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 248
излъга но добре подреди Дафка
не игра двойна игра, може би излъга да не тревожи Ел

# 249
  • Керодиспансера
Нерви  Hug и без целувки много добре показват любовта си,  тя струи от погледите им  Peace Heart Eyes

# 250
Нерви  Hug и без целувки много добре показват любовта си,  тя струи от погледите им  Peace Heart Eyes
така е ама аз съм си за истинските целувки
ама като няма риба и рака е риба

# 251
  • в подножието на планината
Много готини Елиф, Кахраман и мъничето Топрак... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Напълниха ми душата... Grinning сега им се радвам, пък после какво са ни подготвили не ми се мисли... ooooh!

# 252
Форума се скапа....

Ели исках да те цитирам ама не мога....

Усетих им всичко - любовта, радостта, отношението на Елиф към Къймет и Шукрян, Страха й  за детето...Щастието на Кахраман как го заблуждава....и най вече щастието на Кахраман и Елиф, че са заедно, че Топрак е жив и здрав....Всичко беше като истинско....

# 253

Нерви … Благодаря !!!

# 254
Мериам каза,че заминава за Хатай,а ще открадне бебето!

Общи условия

Активация на акаунт