Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~ Нови и стари проекти~121

• 32 094
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
# 286
На Ел нищо няма да и се случи , Макси ще се заеме с Ибрахим и Ках ще си отиде при Ел
Ани много черногледа си по спокойно.
Не мога да съм спокойна.... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 287
Нерви Hug благодаря! newsm51

На всички за коментарите! Hug Hug Hug

Чака ни мъка,но ще се открие Топрак! Peace Не напразно показаха белега на крачето! Peace

Какво значи майката - всичко забелязва...По белега ще открият детето....

На мера може да й стане тесен света....

# 288
Нищо...... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Само тъжната песен  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

# 289
Мара няма да направи нищо на бебето ,сигурно ще си спомни как е държала Керем и няма да го хвърли , ще го вземе в Хатай ,Дафа ще доприпка  при Мара /Мера/,защото ще разбере от Ибрахим кой е взел бебето … …  и тъй … Максут и Ибрахим няма да могат да направят нищо на Елиф ,защото Кахраман ще е там.
Шюкран и Якуб ще изнудват журналиста със снимката и тъй ще се отърват от него ...
Тези сценаристи ще ни пекат на слаб огън.

# 290
  • Русе
Нерви   bouquet благодаря за превода!   bouquet

Нерви Hug благодаря! newsm51

На всички за коментарите! Hug Hug Hug

Чака ни мъка,но ще се открие Топрак! Peace Не напразно показаха белега на крачето! Peace

Какво значи майката - всичко забелязва...По белега ще открият детето....

На мера може да й стане тесен света....

Вярно, този белег ще играе роля. Показаха ни го на нас и  ooooh! защо ли ми се струва, че ще мине време докато се разбере какво е станало или пък да намерят Топрак.  Thinking

# 291
  • Керодиспансера
Момичета, благодаря ви за компанията,  благодаря, че гледахме и се вълнувахме заедно  Hug Heart Eyes
Нямам сили да коментирам сега, толкова много емоции имаше в тая серия - болка от истината, тревога за живота на любимите хора, щастието от раждането на Топрак, омразата и желанието за отмъщение на няколко нива Peace

Пожелавам ви лека и спокойна нощ!  newsm46 smile3524

# 292
Нерви огромно благодаря     newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 293
Само да помислим колко изроди има в сериала - Къймет, Дафка, Мера, Керен , Мумията Невал, Шюкран, Якуп, Вече и Гюлсюм, Ибрахим, Максут, Джанан и тя влиза вече.....Кой остана да не прави мръсотии на Елиф и Кахраман....Сериал пълен с малоумници и всички се молят на Аллах.....
Пожелавам им, всичко което сториха да им се връща стократно...да усетя болката и да си спомнят какви идиотщини са правили.....

Нерви благодаря за преводите и разясненията  Hug

Благодаря на всички момичета за коментарите...

Не можахме да се зарадваме на сватбата на Кахраман и Елиф, не ни оставиха и един епизод да се радваме на щастливите родители със слънчицето им....

Лъжата, интригата, измамата, отмъщението все още са водещи и побеждават. До кога  Thinking  ooooh!

# 294
Мара няма да направи нищо на бебето ,сигурно ще си спомни как е държала Керем и няма да го хвърли , ще го вземе в Хатай ,Дафа ще доприпка  при Мара /Мера/,защото ще разбере от Ибрахим кой е взел бебето … …  и тъй … Максут и Ибрахим няма да могат да направят нищо на Елиф ,защото Кахраман ще е там.
Шюкран и Якуб ще изнудват журналиста със снимката и тъй ще се отърват от него ...
и аз клоня към твоите мисли въпреки че и се прокрадват и по гаднички но съм оптимист
просто умеят да ни поднасят много страшни последни кадри на епизодите
но в следващия епизод още първите десет минути нещата си поемат в някво нормално развитие

# 295
  • в подножието на планината
Нерви, Heart Eyes за превода!  bouquet

Много гадости сътвориха тия сценаристи, но сякаш не трябваше да посягат и на бебенцето... Rolling Eyes Елиф толкова много преживя с тази бременност, а не я оставиха да се порадва на детето си... #Cussing out

# 296

И аз така мисля....Но за всички страдания които двете кобри ще причинят на Елиф и Кахраман  им пожелавам....бял ден да не видят....Дафка никога да не стане майка....
Двете са за психото.....

# 297
# 298
Момичета, представяте ли си....Лудата Мера сложи бебето в сак....
Та аз дори котката си никога не бих сложила в сак...Що за жена е това....Каквато и да е мъката й как може да направи това на брат си...Хайде Елиф кучетата я яли, тя е чужда....Постъпката на Мера не ми се побира в главата...
А няма да й казват истината какво направи нейния Келеш......
Кахраман когато намери Топрак да я заплюе, както правят комшиите и да се отрече от нея.....

# 299
Епизода продължава по тв....
Максут видя, че Ибрахим има пистолет и преди да е влязъл при Елиф сигурно ще го смота....
Но защо на края не дадоха нито Елиф нито Кахраман.....

Общи условия

Активация на акаунт