Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~ Нови и стари проекти~121

• 32 200
  • 738
  •   1
Отговори
# 45

Joy Joy Joy Нашето момче нещо не е добре  Stop
може би фенката му е подарила чаша с котенцето.....

Последна редакция: пн, 27 апр 2015, 13:35 от MAMA-AN

# 46

Хатидже и Бурак начали раздавать пригласительное на их свадьбу!

Красавица Хатидже, которая состоит в отношениях с Бураком уже 4 года, считает дни, когда она сядет за свадебный стол, где она скажет "да!"

# 47
  • Керодиспансера
Ани  Hug много мили моменти явно ще има с Топрак и щастливите му родители  Heart Eyes но накрая Мера ще ни изправи пак на нокти  ooooh!  #Cussing out  #Cussing out #Cussing out

# 48
Aни отново мнго красиво оформена темичка !
Б Л А Г О Д А Р Я !

Приятни мигове с нашите герои и лека седмица на всички в темичката  !   bouquet Hug

# 49
Ани  Hug много мили моменти явно ще има с Топрак и щастливите му родители  Heart Eyes но накрая Мера ще ни изправи пак на нокти  ooooh!  #Cussing out  #Cussing out #Cussing out
С нетърпение очаквам епизода утре - да видим как Кахраман ще намери Елиф, реакцията му...преживяванията му...Тя Елиф няма да знае нищо...но когато се събуди първата им среща с Кахраман, след това с бебето...само двамата....мечти, мечти...Защо поне един епизод не ни оставят да се порадваме заедно с героите....А отново ще ни изправят на нокти както казваш....Злобните човечета са много  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazyкато многоглав змей са...Но Кахраман вече да започва да реже главите на змея..... Peace

Тио благодаря мила  Hug
Вече ти научих програмата и не питам къде си...
Но скоро не са се появявали Илда  Hug Нати  Hug Диди  Hug  Деси  Hug - надявам се и те като Бубетоп да се появят утре  Praynig Дано не пропускам някой  Embarassed А Сиси кога ще се върне от екскурзията...Без нея сигурно довечера няма да започнат Парченцата - тя нали така казва  Grinning Еркан не се появява на екрана, ако нея я няма  Joy

# 50
# 51
# 52

Тези двамата с тъмни очила и с опечалени физиономии изобщо не ми харесват...

# 53
Какво ли е усещането на двамата /Хати и Йози/ с бебето в ръце. И двамата са кандидат родители.

# 54
Какво ли е усещането на двамата /Хати и Йози/ с бебето в ръце. И двамата са кандидат родители.

Галя -какво означава   newsm78 Хатидже се омъжва и още по времето на снимките на Дила ханъм в едно интервю беше казала, че много иска да има дете...но всичко с времето....Но за Йоздджан - не знам дори в момента да има жена до него  Thinking Може би ще ни кажеш нещо ново с което да ни зарадваш....
Скрит текст:
Една нощ четох разни неща, но не ги написах, защото не знаех дали са верни...
Йозджан -Ози, когато е бил млад е бил в Германия - там се е занимавал с музика. Оженил се е, но не е имал деца. След 10 годишен брак се е развел и в момента няма жена в живота му.....

До сега не съм гледала Хатидже да играе майка - сега и на мен ми е интересно, защото знам, че за разлика от някои други Хатидже иска много да имат с Бурак дете....

# 55

И В РЕКЛАМЕ, И В ФИЛЬМАХ.

Как показывает статистика на сегодняшний день, самым высокооплачиваемым актёром Турции остается Озджан Дениз. Озджан бьёт рекорды не только в секторе сериалов и кино, но также и сфере рекламы, где получает около 2 млн турецких лир за один рекламный ролик.

# 56
Хатидже о планах на лето и осень=)

видео тук

Една хубава новина - вече потвърдена - Съдбата ще има втори сезон....

Новото на лято Хатидже ще се снима в игрален филм.....може би  Peace

# 57
  • Керодиспансера
Ани, доколкото знам, Ози никога не е бил женен. Имаше мйогогодишна връзка с Фахрие Евджен( актрисата, с която играе в Ти си моя дом), но се разделиха след като тя се влюби в партньора си от Чучулигата- Бурак Йозчевит.Говореше се, че тежко е изживял раздялата и след това не се е чувало за жена в живота му Peace

# 58

Вълнението на Елиф, която не знае, че носи своето дете и на Кахраман....

И   Дафка и Кахраман  Thinking

# 59
Ани, доколкото знам, Ози никога не е бил женен. Имаше мйогогодишна връзка с Фахрие Евджен( актрисата, с която играе в Ти си моя дом), но се разделиха след като тя се влюби в партньора си от Чучулигата- Бурак Йозчевит.Говореше се, че тежко е изживял раздялата и след това не се е чувало за жена в живота му Peace

Ели и аз така знам, но дори и при мамашите пишеха, че се е разделил със съпругата си след 10 годишен брак, но не са имали деца....
Не знам, може би Гости ще знае нещо повече по този въпрос....

Общи условия

Активация на акаунт