Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~ Нови и стари проекти~121

• 32 096
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
# 721
# 722
Пуснах новата тема....

# 723
# 724

Нови снимки на Еркан....

# 725
Е, разгеле....що не пишете, за да я изпишем...не разбирам, къде сте се покрили...много дини под мишница, вашата работа  hahaha hahaha Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha newsm78
Тази вечер съм нервна..нещо, та и вие да разберете... hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy

# 726
Е, разгеле....що не пишете, за да я изпишем...не разбирам, къде сте се покрили...много дини под мишница, вашата работа  hahaha hahaha Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha newsm78
Тази вечер съм нервна..нещо, та и вие да разберете... hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy

Защо си нервна... newsm78 Аз пък съм уморена....
Днес два пъти правих темата и ми дойде повече престоя във форума....Нищо съществено не правя - разглеждам снимки във фейса.....

# 727
# 728

Защо си нервна... newsm78 Аз пък съм уморена....
Днес два пъти правих темата и ми дойде повече престоя във форума....Нищо съществено не правя - разглеждам снимки във фейса.....

Немога да ти кажа, щото страниците няма да стигнат...съжелявам, че два пъти си правила темата...сега, ще ни е два пъти по-скъпа и нова.... hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy

# 729

След снимките Ози разпуска....С фенка......

# 730
Тя..една фенка, аз  се уплаших..ама на него ..много не му дреме...сякаш е сам, горкичкият...сигурно, заради кучето се е снимал.. hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy
Скрит текст:
Какво ме изнервя ли, Мамче..току-що видях прогнозата за времето ...следващите десет дни..само дъжд, направо ме побърква това..тук, това влажно време...така и не успях да свикна с тази висока влажност...в тази страна! ooooh!

Последна редакция: нд, 03 май 2015, 00:59 от KraLeva♥66♥

# 731
# 732
Тя..една фенка, аз  се уплаших..ама на него ..много не му дреме...сякаш е сам, горкичкият...сигурно, заради кучето се е снимал.. hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Заболя ме стомаха да се смея  smile3532

# 733
# 734

Общи условия

Активация на акаунт