Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~ Нови и стари проекти~121

• 32 094
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
Брей два фрагман пуснали!И защо чакаха днес? По-малко да се ядосваме до довечера! ooooh!

Това е трети екип сценаристи! Peace 17,18,19 еп. са от втори екип-Башак Ангигюн и Алпхан Дикмен!Така,че до края не се знае колко ще сменят! Peace

ПП Изчезна ми нета и поста ще се появи късно! Laughing
Злати явно тук сценаристите се менят като носни кърпички само Къймет е вечна
което ме доубеждава ,че промото на сериала вече е в историята и сценаристите не се придържат към него вече, а са тръгнали в нова посока.

# 211
Свърши повторението..Започва епизода....Може би ще има реклами...и след 15 минути - Господ да е с Елиф и Кахраман и с нас  Praynig

Ели вече сме наредени, мунициите са готови  Peace

Нерви  Hug  споко - има реклами.....

Злати дано радостта да е повече от болката  Praynig

Тук ли сте момичета  Илда, Нати, Бубе, Тери, Кралице, Гости и момичетата от балкона  Hug
Да посрещнем Топрак, пък след това ще му мислим....

# 212
Брей два фрагман пуснали!И защо чакаха днес? По-малко да се ядосваме до довечера! ooooh!

Това е трети екип сценаристи! Peace 17,18,19 еп. са от втори екип-Башак Ангигюн и Алпхан Дикмен!Така,че до края не се знае колко ще сменят! Peace

ПП Изчезна ми нета и поста ще се появи късно! Laughing
Злати явно тук сценаристите се менят като носни кърпички само Къймет е вечна
което ме доубеждава ,че промото на сериала вече е в историята и сценаристите не се придържат към него вече, а са тръгнали в нова посока.

Те само мамашите - фенките на Дафка непрекъснато пишат за промото...съгласна съм, че то вече е в историята....

# 213
Ели  Hug Нерви   Hug
Дано ни оставят малко повече да се порадваме на Топрак  Praynig

# 214
  • в подножието на планината

Мераба! Hug

Тук съм...на първия ред... Laughing Няма да пропусна появата на Топрак... Grinning

# 215

Мамини душички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ах, че са хубави   love001  love001  love001  love001
Мъничето и то как се е усмихнало  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Бурак май се уплаши от Ози и побърза да се ожени за Хати  Joy Joy Joy Joy Joy

Здравейте, мили момичета, приятна вечер.
И аз съм тук.
АНИ, аз искам да гледам през цялото време само тези тримата  сладури.
А ония черни мамби, тигрови змии, гърмящи змии, усойници,  пепелянки, кобри и сие не искам да ги виждам.

Приятно гледане.

# 216
Какво преживя Кахраман, а килъра се подсмихва  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 217
  • Керодиспансера
Почвам с Мера  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Бял ден дано да не види  Praynig #2gunfire #Cussing out

# 218
  • Русе
Здравейте!  Hug

И аз закъснях днес, ама... имах проблем с фрагманите тук - Ани  Hug тези от рускиините не се отварят, искат регистрация. Другите от сайта на СТАР... - колкото и линка да отворих все първият фрагман върви  newsm78

Добре, че има и с бг. субтитри, та... едва тях успешно гледах и... филма май почна  ooooh!

Приятно гледане и... здрави нерви ви желая, пък дано и картината върви гладко, че само това остава и там проблеми да има.  Peace

# 219
Баси изрода дет е Мера, жена да постъпи така с друга жена не мога да повярвам.
Елка вика за помощ Къймет ама през тези врати ако не е някаква пикантерия няма кой да чуе
Назлъ я търси по телефона.
Ках го удари и пита кой те накара да говориш тази лъжа, и повтаря че го лъже, убиеца каза че е истина и му разказва как Керем отишъл и му платил и му наредил да го убие . Ках продължава да не вярва, но май проумя най накрая.
Айсел се кара на Гюл защо е очернила Елиф пред Мера , на Гюл не и пука , Айсел иска да отиде при Ел да и се извини и да я види как я, Гюл и каза да не се безпокои тя щяла да отиде , тръгна ама срещна Мера , пита я нещо иска ли ,тя каза не, искаше да се качи да види Къй дали не искан нещо но Мера и каза че всички са добре и не искат нищо.
Назлъ продължава да звъни но не и вдигат Сул се притеснява сега ще звъннат на Ках да му кажат че Ел не вдига, Сул се стяга да отива да я види с очите си дали е добре, Наз я спира като и казва че е женена и че си има свой живот ако има нещо лошо ще и съобщят, Айше както и предполагах ги кара да звъннат на Ках, междувременно полицията прибра убиеца, Джели го пита какво ще прави ще разкаже ли на останалите.

Ках. поздрави сестра си пита я как е, тя почва да си пее песента че сина и е умрял а той не намира убиеца и огъня и не загасва, Ках нищо не и каза, само че ще намери убиеца.

Мале как искам да им строши къщата на главите че не са видели Елиф.

Ках не иска да се отделя от Ел ама доки го накара да ги остави да си вършат работата.

# 220
Не мога да ги трая вече....Баси и тъпанарките - Мера, Дафка Къймет  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 221
  • Керодиспансера
Продължавам със змията Дафка  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Нещо не ми харесват физиономиите на Кайкет  #2gunfire като че ли е доволна от случилото си  newsm78
Защо и мълчи Ках, че не и каже истината, как може да търпи това  ooooh!

# 222
Глупачката Мера мисли че света се върти около нея и нейния Келеш  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 223
Къй тури маската и иде да се прави на загрижена, Ках я почна как така не са я видели за да се погрижат за нея, Зия я изгледа както си трябва
Сул звъни и пита за Ел, звъняла никой не вдигал, Ках и каза че са в болницата, тя го пита защо са в болницата какво има и той не можел да и каже , докторите са при нея ще му съобщят като има резултат,

Шук и Якуп се притесняват за Ел уж , Мерием кълне да не оцелее детето и майката, Дафка и тя на пейзажа уж се притеснява за Мерием , Шук дългия език и обясни всичко надълго и нашироко. Дафка щяла да звънне по късно.
Ках пита как е жена му, продължават с опитите да я стабилизират но и двамата са в опасност, Ках го моли да ги спаси, доки каза бързо да минава и да чакат добро развитие и да се молят.
Бебето не е много добре има риск ама къв не вдянах.
Елка реве че се страхува иска Ках да и прости, той я успокоява че всичко ще мине, Ел пита Топрак нали няма да ги остави, нямало да ги остави с мама и тати всички ще са добре.да спре да плаче вече,
Шук и тя разбра че бебето и Елиф са в критично състояние. Мера е на седмото небе че имало аллах,
адвоката дойде и каза че са намерили убиеца на Керем , че той го намерил и че той го предал на полицията, Мера не може да повярва , тя го питала а той нищо не и казал, Мера отива да търси сметка на Ках, обвини че крие убиеца заради Ел.

Сул разпитва за Ел, Ках и каза че има риск бебето да се роди рано, искат да видят Ел ,каза им да не плачат и да не я разстройват.
Дафка звъни в болницата лъже че и е сестра и пита за състоянието на Ел, моли се на аллах да се спасят от Елиф .

Къй пита за Ел иска да иде при нея Ках и каза че няма нужда майка и и сестра и са при нея.
Зия го успокоява че ще се оправи и ще си тръгне, Мера го напада пак че заради Елиф крие убиеца на Керем , каза и на баща си че е намерил убиеца и го крие заради тази жена, Якуп и той подклажда че греха и кръвта на сина и да се стовари върху него , Ках нищо не и казва .
Зия го заразпитва защо не казва права ли е Мера, Ках го пита как да кажа тате, Зия подканва да му разкаже, Каза му истината че не са целили Керо а него, Зия заговори че имат много душмани, Ках каза не е това , и му каза че Керем е платил да го убият.

Мера продължава да обвинява Елиф за всичко, обвинява и другите че чакат бебето на тази жена и ще го заведат в къщата а нейния син никога няма да се върне у дома , на Мера и е крив целия свят , той и синчето и бе същото.

Кап пита баща си как мога да кажа такова нещо на сестра си, Зия пита защо ти е такава съдбата твоята моята , как се взема токаво решение , съветва го тази истина да си отиде в пръста и няма нужда никой да разбира за това.

# 224
Айсел обвинява себе си и Гюл за състоянието на Ел кой знае как и е крещяла Мера и затова е в това състояние, Гюл е оппасна и тя завистница обвинява Ел и тя, но Айсел и го каза ,че тя има достойнство и чест.

Док каза че повече не могат да чакат лекарствата не помагат , май ще израждат , ама Ках си ги напрати да си ходят и не разбрах защо .
Лудата Мера какво иска от стаята на Ках и Ел Господиииииииииииииии
Нарежда че щом тя няма да му види очите и те няма да видят на своето дете очите.
Ках обещава на Елка че нищо няма да и се случи, Елка иска да и обещае ,че ако се случи нещо с нея ще се погрижи за детето им.
Ках не пита директно влиза в операционната хахаха голям кеф

Мера вилнее пак как са оставили любимата си снаха и са се прибрали, продължава да нарежда , Зия я спира и и казва че има аллах и не е тя която ще решава съдбата на хората, Якуп нещо и той се меси .
Зия пита какво се е случило с нея като памук е била , а е станала такова чудовище, Кахраман да не би да му е лесно и т.н.

Ках дай ми хубава новина как е дъщря ми внука ми, Елиф е добре и синът ми е добре, роди ми се син , вече съм баща.
Дафка продължава да се прави на сестра и да пита за Ел, казаха и че е родила , Дафка къллне

Общи условия

Активация на акаунт