Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~ Нови и стари проекти~121

• 32 095
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
Когато докторите заминаха, Кахраман седна на леглото до Елиф...Султан тактично излезе....
Очите, лицата всичко говореше в тях...Тогава Кахраман казва на Елиф думите от фрагмана, че днес, тя го е направила най-щастливия мъж на земята....

# 346
Харесва ми непринудеността - имам усещането, че всичко се случва спонтанно, няма някаква нагласа...

А тук на последната снимка във видеото, се усеща как Кахраман притиска Елиф, сякаш да се слеят в едно....
Много, много хубав момент....за който ще си мечтая тази нощ....
До утре по някое време.... Hug

Можете да видите всички снимки, които направих, но не всички сложих в темата тук

# 347
  • Русе
Добро утро!  Hug

Героите са уморени и днес, ама...  Wink повече от хубавите моменти май, лошотиите останаха на по-заден план  Wink

А и как да е след толкова дълги и прекрасни сцени с младите родители и бебчо  Crazy

Ани  Hug страхотни снимки си подбрала, ама... аз ли пропуснах или все още не си се докопала до усмихнатият Топрак - забелязах я по време на серията и така ме зарадва и стопли тази мъничка усмивка...  Crazy

# 348
Добро утро

Как сте момичета  Thinking
След повторното гледане на хубавите моменти с Елиф и Кахраман мога да кажа добре...Минават ми разни лоши мисли, но веднага започвам да си мисля за хубавите моменти...

Пуснали са една снимка от 28 епизод на Съдбата....

Виждам Кахраман, застанал, като да препречва пътя на някого, а по-надолу ми се струва, че виждам женска фигура  Thinking

Цвети Hug - започнах да правя снимките след като се роди Топрак - още не съм стигнала до усмивката.....Не само правя снимките, а и гледам, затова става по-бавно....

Хубав ден  Hug Hug Hug Hug

# 349
# 350
  • Керодиспансера
Добро утро, момичета   Hug Hug Hug
Цвети Hug Ани  Hug
Ани пак е будувала цяла нощ да прави снимки  Peace тая последната е за Нерви, нали искаше истинска целувка  Heart Eyes

Не искам да мисля, че може месеци да не намерят Топрак  ooooh! защо не разберат гаднярите, че така няма да ги разделят,  общата болка и мъка само повече ще ги сплоти и любовта им ще стане по- силна,защото ще намират сили от нея  Peace

# 351
Добро утро мили момичета  
Маме, Ели, Цвети   Hug Hug Hug
Кафето тази сутрин е като елексир, благодаря   bouquet
Снощи като повторих хубавите моменти, след това на Мама снимките, то не остана време за сън  Joy Joy Joy
Разкошни Кахраман, Елиф и Топрак  Heart Eyes

# 352
Кралицеееее нерде сииии искам гифче с този целуфан, лютфян

# 353
Ели  Hug
вече всичко очаквам от сценаристите...Но дано търсенето да не продължи в реално време, а да има скок - след седмици или месеци. Дано до края на сезона да го намерят  Praynig
То в такъв случай ще напредне и бременността на Дафка.
Ще продължат да ни изправят на нокти и накрая ще ни оставят да мислим цяло лято какво ще се случи....
Спомням си Джошкун Ърмак в Ойлето на края на първи сезон ни направи на хахо - капитан Али стреля в рибаря, Хасефе ханъм стреля в Али и двамата се трупясаха и въпроса беше кой ще оживее и кого ще видим във втори сезон...На промото за втори сезон не показаха нито един от двамата герои...Пазиха голяма тайна....
Та и тук сигурно ще ни ошашавят.....

# 354
Кралицеееее нерде сииии искам гифче с този целуфан, лютфян

И аз искам.... Peace Peace Peace Peace Peace
И не само от този момент... Embarassed Embarassed Embarassed

Диди  Hug и аз така направих  Peace

# 355
# 356
самое большое счастье:)

видео тук

# 357
  • Плевен / София
Свърши повторението..Започва епизода....Може би ще има реклами...и след 15 минути - Господ да е с Елиф и Кахраман и с нас  Praynig

Ели вече сме наредени, мунициите са готови  Peace

Нерви  Hug  споко - има реклами.....

Злати дано радостта да е повече от болката  Praynig

Тук ли сте момичета  Илда, Нати, Бубе, Тери, Кралице, Гости и момичетата от балкона  Hug
Да посрещнем Топрак, пък след това ще му мислим....
Здравейте момичета
В късният следобед при нас се изля голям дъжд с гръмотевици и вкъщи интернета "умря" smile3511 не можах да гледам smile3518 но Нерви е била на линия и ще чета....ако има някъде и качен епизода на турски ще е разкош newsm17

# 358
   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Гости Денят, в който бешe написана съдбата ми еп.27-цял Турция:  http://vbox7.com/play:6f164eef1c

# 359

Общи условия

Активация на акаунт