Искам да кажа ... (34)_27.04-03.05

• 37 498
  • 985
  •   1
Отговори
# 120
В интернет намерих, но е блуза...?

П.П: Всъщност намерих и тениска - розова, за около 2-3годишно. Ако смяташ, че можеш да го пъхнеш в нея и е далтонист няма да имаш проблем.

# 121
  • Пловдив
В интернет намерих, но е блуза...?
Не може, това е упорито шестгодишно. Тениска, точка, смърфове, точка. Иначе ми дадоха бяла със смърфиета - позорно се отхвърли. Ние имаме една, но той не може просто да се натъпче вече в нея. 134-140 минимум.

# 122
  • ту тук, ту там
Янтра, ако беше в София, щях да ти нарисувам! Намери си текстилни бои и си разпечатай шаблон от интернет и му дай сам да си я оцвети!

# 123
# 124
  • Пловдив
Ей тия гледам аз - http://portokal.bg/browser/view/45/1/%D0%A1%D0%BC%D1%8A%D1%80%D1 … 1%82%D0%B5?z=gGT9 След малко ще им звъня.

# 125
Янтре, защо точно смърфове?  Laughing

# 126
Щото средният е олд скуул Sunglasses

# 127
Виж ако искаш и тук

# 128
  • Пловдив
Янтре, защо точно смърфове?  Laughing
Офффф, политически въпрос е. Защото тяхната група в детската градина се казва "Смърфовете". Една майка е принтирала тениски със смърфове за всички. Обаче преди ние да се преместим в Пловдив и детето не е вече в градината. Моето дете е фактически на неговото място. И сега той си няма тениска със смърфове. ДРАМА!

Тениските им трябват, защото в сряда и четвъртък детската градина ще празнува рождения си ден и всички групи ще ги снимат в "униформи" така да се каже. Аз се опитах да му обясня какъв кеф е да си уникален, ама.....

# 129
  • Оптимист по принуда
Влизам да дам идея за смърф-тениската.
Янтра, във фото, в което принтират в/у тениски ще ти направят.

# 130
Ама викаш не подейства  Laughing еми, ще търсим и ние. След малко като седна на компа ще се присъединя към търсенето.

# 131
  • Пловдив
Влизам да дам идея за смърф-тениската.
Янтра, във фото, в което принтират в/у тениски ще ти направят.
Мда, ама цената не ме въодушеви. Обаче утре отивам.

# 132
  • София
http://teniskite.net/product/609/catno/18075 Има и детски размери.
http://tshirtland.net/product/1557/teniska-smarfovete.html Тук няма детски размери, но има XS, което предполагам би свършило работа.  Simple Smile

# 133
А ей това упражнение пък хич не го умея - да не вечерям! Може цял ден нищо да не хапна, но вечерята не мога да я прескоча!  Embarassed
Ама и за това съм на тоз хал с килцата де!  Rolling Eyes

Ходихме днес до летището. С метрото. От станцията на метрото се вижда добре като кацат, а и като излитат самолетите. Детето беше във възторг!  Heart Eyes

30 години ядях само вечер и нещо ми прещрака. Сега ям като ламя на закуска и намалявам с течението на деня. За вечеря имам най-много салата някаква, ама рядко.
Антигона, и аз преди да го погълна го произнасям поне два пъти (гори половината калории  Joy).

# 134
  • HH
Антигона, и аз преди да го погълна го произнасям поне два пъти (гори половината калории  Joy).

И аз така преди да ям Schwarzwälder kirschtorte го повтарям стотина пъти, по-скоро с идеята да се откажа, обече тц  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт