Искам да кажа ... (34)_27.04-03.05

• 37 395
  • 985
  •   1
Отговори
# 330
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Мър, и аз не обичам да пипам риба, затова в рибарския казвам да ми я изчистят и транжират. Вкъщи само я измивам.

Силве, съчувствам ти. Не случайно има клетва "Да ти влезе майстор в къщата!".

# 331
  • София

Онна, като сме баш в центъра дали да купя Омниа или да търся индивидуални билети за забележителностите, транспорт май няма да ползваме много, обичаме да се разхождаме много?
Пак ще погледна и ако ми дават вход до повечето места, без да чакам ще си вземем, дори само заради това. Отивам да гледам линка, който ми прати Hug

Жаки, ние точно заради бързия вход и отстъпките при влизане я взимаме. Аз първо се бях засилиа да си резервирам бърз достъп до Ватиканския музей, пък още едина специална обиколка .... и то цената ми дойде колкото ОМниа картата.
Ние също едва ли ще ползваме много транспорт, умишлено търсехме настаняване в центъра.
Радвам се , че си успяла да си намериш подходящ апартамент  Hug

Развали ми се колата. Мразя я, мразя я, мра-зя я..... И тя мен също!  Twisted Evil

# 332
Слепването се получава от възпаление или бактериална инфекция.

# 333
  • Пловдив
Развали ми се колата. Мразя я, мразя я, мра-зя я..... И тя мен също!  Twisted Evil
Усещат пущините отношението Simple Smile ако почнеш да я обичаш и да и говориш - "оооо, миличкото ми возилце" и ще спре да се разваля Simple Smile

# 334
Искам да запиша Апи на плуване за бебета, но уроците са за от 2-месечни нагоре. Защо тогава пише за новородени?  Crossing Arms

# 335
  • Пловдив
Искам да запиша Апи на плуване за бебета, но уроците са за от 2-месечни нагоре. Защо тогава пише за новородени?  Crossing Arms
ooooh! Записвай, записвай, то таз лудост те върти само с първото в общия случай #Crazy

Недей бе жена, почивай си, какво си се юрнала. Бебешко плуване, бебешки английски, бебешки срещи за игра.

# 336
Искам да запиша Апи на плуване за бебета, но уроците са за от 2-месечни нагоре. Защо тогава пише за новородени?  Crossing Arms
ooooh! Записвай, записвай, то таз лудост те върти само с първото в общия случай #Crazy

Недей бе жена, почивай си, какво си се юрнала. Бебешко плуване, бебешки английски, бебешки срещи за игра.

Joy пълна будала съм  Joy

# 337
  • София
Развали ми се колата. Мразя я, мразя я, мра-зя я..... И тя мен също!  Twisted Evil
Усещат пущините отношението Simple Smile ако почнеш да я обичаш и да и говориш - "оооо, миличкото ми возилце" и ще спре да се разваля Simple Smile
И мъжът ми така каза. Освен това твърди, че колата ми ми е кръвно обидена защото е пълна с трохи (по задните седалки) и опаковки от нещата, съдържали трохите на пода пред предната дясна седалка.
Преди малко излезе с голямото момче да отидат и да я приберат. Подозирам, че ще получи мини инфаркт като види вътрешността на возилото ми.
Аз преди много си я обичах и се грижех за нея, но от както почна да ми върти номера и аз я намразих и я "наказвам"  Crossing Arms

# 338
  • Пловдив
Всеизвестен автомобилен факт - измитата кола върви по-добре Laughing

# 339
От 2 дни не съм ви чела, само да кажа, че ако утре прочетете, че луда жена е убила двама ВиК специалисти, както и съседите си да знаете, че съм аз.
да не са се опитали да те удавят?

# 340
Герри  Joy
И аз така правя с дъщеря ми, но съм до нея като отделя и не спирам да говоря за деца, дето нямат. Удрям го на чувства и тя разбира и дава. Също и обяснявам и други неща. Може и манипулация да е, не знам, но вярвам в нещата, които й говоря. Тя вече и доброволно дава.

Днес с малката сме на лекар. Очертават й се доста ходения на различни доктори и ще се поизмъчи, но няма как.
И Ени умира да взима чужди играчки, но да даде в замяна - абсурд, настава истерия. Какво й е на малечка, Нинче? Ох, още малко и  идва ред и нашия преглед, благодарение на усилията ти Hug

# 341

Бях чела и някакво логично обяснение с технически детайли. 

# 342

Бях чела и някакво логично обяснение с технически детайли.  
Силата на триене с атмосферата е по-малка, а пък и е олекнала от боклуците вътре.
Също така боклуците като се търкалят из колата и упражняват сила, обратна на посоката на движение...

# 343
Видях, че е отговорила, така е като бързам преди да допрочета. Съни, благодаря за информацията!
Светълчо, голяма красота тези флорални нахалитети, особено  акебията - не я бях чувала е просто разкошна. Аз пък си взех миникактусче в работата и днес се скъсало от цъфтеж Heart Eyes
Онна, ама ти си имаш три рожденика в три последователни месеца, май? Много весел и хубав празник на девойката  bouquet И на дъщеричката на Айяла!

Последна редакция: вт, 28 апр 2015, 21:21 от Julia_21

# 344
Джули, нищо и няма, ама дребни неща, да отметнем   Grinning
Ше додем да видим Ени.   Wink

Аз не знам това моето дете как може само за ядене да мисли. Слизаме от втория етаж, на котката и останала храна и нашата веднага към паницата се насочи.

Общи условия

Активация на акаунт