Искам да кажа ... (34)_27.04-03.05

• 37 505
  • 985
  •   1
Отговори
# 60
Добре де, как шофирате с токчета? Как усещате педалите изобщо. На моята кола не са много чувствителни и пак не се навивам. А имам познати, които карат с ненормални високи токчета. Само веднъж, при това съвсем инцидентно, ми се наложи да карам с висока платформа. Това по времето когато карах още шофьорски курсове. Е, така зверски набих спирачки, мислейки си, че всъщност съвсем плавно натискам педала. С мисленето си останах  Laughing
Мога да пробвам някоя вечер когато няма движение...

Аз си имам обувки за шофиране, Скечърс. Мразя да шофирам с друго. Обувам, събувам, и така. Само през зимата шофирам с ботушите, но те са тип валенка.  Laughing

# 61
Аз нямам никакъв проблем да шофирам както и да е, даже боса, по джапанки и всякакви изгъзици за крака. Толкова съм свикнала с колата, че не се замислям за нищо когато се качвам. Т.е. за такива подробности. Абе колата ми е все едно съм залепена за нея. 15 години не съм слизала от нея, интезивно карам.

Обаче онзи ден мъжът ми ме помоли да покараме малко неговата кола, че ако отсъства, ще трябва аз да я припалвам. А тя е автоматик. Ееееееее, няма такова животно като мене. Навиците са ми втора кожа. Сто пъти се препотих, измъчих се, мислих го, коя е свободна, коя паркинг, коя драйв..... Пълен ужас. Много се затормозих  Tired

# 62
Одри, взимам те:-).
Ще обикаляме по разните кътчета.
Аз не се нуждая от много гледане все още Wink.

# 63
Когато ми се случи да карам автоматик ръката ми редовно се спуска да търси скоростния лост и се рее изгубено и объркано в пространството. Laughing Дори и на 50-тото "Мило, "ръчката" е точно до волана и не ти трябва" не се отказах и продължих упорито да я издирвам на мястото на лоста.

# 64
Нино, тва автоматика хич го не аресвам. Баща ми ми подари две коли и двете автоматик, а аз се спуках да обяснявам, че искам ръчка  Tired

# 65
И аз съм така. Карам с всякакви обувки, карам всякакви коли, че и бусове.
Карала съм мини ван без скоростомер, без оборотомер и със заяждаща ръчна спирачка (някой все пак трябваше да го прибере)  Laughing
Но, не ми се мисли, ако трябва да карам автоматик.

Искам да кажа, че днес съм по къс ръкав. Най-накрая    Nature Sun With Face

# 66
Тук всички служебни коли са автоматик и ги бях побъркала от смях, като им казах, че аз само ръчна мога да карам.
Номера е в ръката да имаш я кафе, я сандвич, а кракът да го оставиш да почива проснат небрежно  Joy.

# 67
Когато за пръв път се качих на автоматик - Мерцедес S класа, на шефа ми, щях да се пукна от притеснение. Обаче, запалих и потеглих все едно цял живот съм карала автоматик. Никакъв проблем. И с други коли след това - същата работа.

От както съм дошла на работа в 8:00ч. не съм си затворила прозореца, а по принцип съм зиморничева много. Стопля се на вън явно. Хубаво ми е.

Тази събота, след срещата с Одри и Жади, отидохме на един капан в Крайморие. Започваме сезона на край - плажните заведения и рибните маси. Който идва към Бургас, да се обажда. Ще ви водя все на хубави места, обещавам.

# 68
  • София
vanini*, аз ще идвам август. Но ти тогава ще си имаш други по-приятни занимания от това да ме водиш по заведения  Wink Но пък ще се възползват от препоръките ти

# 69
Имам повод да почерпя. Днес ми станаха дънките от преди да забременея  Flutter верно, че са си широчки ама пак е нещо. Тези дето са ми мерилка още не ми стават  Close

# 70
  • дядовата ръкавичка

Тази събота, след срещата с Одри и Жади, отидохме на един капан в Крайморие. Започваме сезона на край - плажните заведения и рибните маси. Който идва към Бургас, да се обажда. Ще ви водя все на хубави места, обещавам.

Ex, vanini, как ви завиждам на живеещите край морето  Hug.
Щерката ми обеща, че като порасне ще ми купи морска къща. Хайде да пораства по-бързо!

Мойте и двете пубертетчета са решили да отслабват, не че имат кой знае каква нужда, но нека! Поне няма да мрънкат за десерт преди вечеря и десерт след вечеря  Stop

# 71
Ох, помня в тлъстия си период като си купувах два размера по-малки дрехи, защото "така се мотивирам да слабея". Хубу де, ама то от тюлен лебед не става само чрез тая шопинг философия...

# 72
Одри, взимам те:-).
Ще обикаляме по разните кътчета.
Аз не се нуждая от много гледане все още Wink.
Ее, аз като имаш нужда тогава ще те гледам. Сега само ще си обикаляме. Добре, значи трябва да си подготвям багажа  Mr. Green

# 73
Ох, помня в тлъстия си период като си купувах два размера по-малки дрехи, защото "така се мотивирам да слабея". Хубу де, ама то от тюлен лебед не става само чрез тая шопинг философия...
Ама те си ми ставаха  Laughing и се надявам пак някога да ми станат  Laughing

# 74
Ама мен не ми ставаха.  Laughing Даже и да бях съединила двата крачола в един пак и единият ми крак нямаше да се побере.

Общи условия

Активация на акаунт