Искам да кажа ... (34)_27.04-03.05

• 37 430
  • 985
  •   1
Отговори
# 300
Nino, много рано за гинеколог Sad

# 301
Здравейте на всички нова съм и ни знам как се отварят нови теми и изобщо нищо не змам но спешно се нуждая от съвет.От няколко дена ме измъчва нещо, скарана съм с две приятелки от 5 години сега се замислям дали да не им се извиня не искам от тях да сме си като преди просто едно здравеи защото донакаде и моя инат е виновен за това да сме в това положени.Ще съм благодарна на всеки който ми даде съвет.

# 302
Милото козуначе!  Hug

Светълчо, на мен ми трябват баш такива. Да си виреят на двора на вилата. Иначе за нашия двор още си държа на магнолията.

Ето ММ се прибра от работа и пак нападна плюшките, обаче аз бях там  smile3540

# 303
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Айяла, ами тя с красотата си ме подлъга, и с екзотиката. Обаче е ужасна просто - тия лиани плъзват като змии навсякъде - катерят се по къщата, пълзят по земята и няма оправия.

# 304
Съни, слепва и се влагалището. Докато се усетя първият път, се бе затворило почти до горе.

Сега ми се струва, че е една трета само и травмата за нея ще е по-малка. Ще го израсте. Но до тогава - под ножа  Tired

Айяла, и аз така мисля, че ще ми каже Алексиев, ама да я види. Иначе има перфекна походка. Напоследък преодоля и килограмите, но предвид фигурата и на бебе тюленче преди, пак ходеше много добре.
Благодаря ти за инфото за бемката. Може би ще питам и нашия педиатър, щото преди време ми каза по-натам, ама не разбрах точно кога и ако и той каже, че е рано, няма да я мъкна поне там.

# 305
  • дядовата ръкавичка
Айяла, ами тя с красотата си ме подлъга, и с екзотиката. Обаче е ужасна просто - тия лиани плъзват като змии навсякъде - катерят се по къщата, пълзят по земята и няма оправия.

Уф, на мен ми харесва много, даже си мисля дали да не си закупя и да я пусна по оградата, щом е толкова издържлива и бързорастяща. Даже прочетох, че образува и ядливи плодове "с деликатен вкус"?  Simple Smile

# 306
  • София
Ау, много хубава тази акебия  Heart Eyes На нашата вила няма кой да се занимава с растенията (не ме влече хич).... ще взема една да я бодна там да си красивее.
Моята щерка има една бенка на гръбчето, голяма е почти колкото монета от 1 стотинка. Появи и ѝ се на около годинка. Не е пораснала от тогава, имам я на снимка. Наскоро я сравнявах.
 Утре си имам рожденичка. Трябваше преди 15 минути да ми докарат тортата, защото трябва да я занеса в градината днес. Малко започвам да се изнервям и да съм нетърпелива

# 307
Светалчо, ще запомня тоя начин, но няма да е тази вечер, защото на мен ми се пада частта да я направя, а аз сурова риба пипам само с щипки. Това да хвана да я режа на филета, да й махам гл;авата - забрави ти тая...  Laughing

# 308
Жаки, обадих му се, не го помни:-(. Но по мои спомени, почти всички хотели около Тремини бяха ОК.
Аз честно казано в Европа нямам провал, каквото и да съм избрала.
Единствено гледам позиция и закуска. (мъкна пубер, който ако не се е наял е зъл). Ще поровя и в кредитната карта за плащания утре и ако го намеря ще ти дам името.
По принцип аз като търсих съветите бяха или около Термини или около Треставере.
За мен Тремини е по-добре, защото е на близко до всичко, а и от там тръгват разни турове.
Ако сте сами, закуската не е толкова важна, защото кафе и кроасани дал бог:-).
Не се впрягай толкова. Вие пътувате, та надали нещо ще ви изненада.

# 309
  • дядовата ръкавичка
Утре си имам рожденичка. Трябваше преди 15 минути да ми докарат тортата, защото трябва да я занеса в градината днес.

Laughing И аз, и аз имам рожденничка утре  Laughing. Но тортите ще ги правя собственоръчно тази година. Дано ми се получат, че не си падам много сладкарка.

# 310
Даун, точно за тези райони зададох, плюс Ватикана, Истанските стъпала, Ди треви и Навона, няма! Всичко е зает, в някои сайтове ми дава, че за периода 90% са заети... Моята е сетила се Мара да се побара...Ако не бях купила билети, щях да сменя дестинацията, ама сега няма как. В крайна сметка ше платя много пари за голяма дупка, да ми дойде акъла в главата, кога се резервира.
Айяла, Онна, Теленца си имате, най- хубавите сме, ей:)))

# 311

Благодаря ти за инфото за бемката. Може би ще питам и нашия педиатър, щото преди време ми каза по-натам, ама не разбрах точно кога и ако и той каже, че е рано, няма да я мъкна поне там.

Нино, за бенката се позаинтересувай от доктор Юлиян Пенев от Варна. Само като опция го казвам, въпреки че ми е махал бенки, като преди това години наред слушах от познати и приятели за него, но не смеех. Накрая се престраших и страховете ми се оказаха напразни. Преди да тръгнем миналата година махна една къдрава бенка на дъщеря ми, която беше много странна. Ей така за секунди ги маха без никакви последствия. С лазер работи разбира се, не с поглед.  Mr. Green На мен ми е махал бенки преди 8 години, на приятелки и по-рано, все щеше да има нещо ако го прави не като хората. Казвам го, защото съм чувала коментари от негови колеги. А и е много етичен и въобще готин човек и ако нещо не е за пипане няма да го пипне заради парите. Той и не взема скъпо, даже за много случаи работи безплатно.

За дюстабана - мъжът ми преди време води дъщеря ми в спортния диспансер, те ги пратиха при ортопед, които направиха отливка и препоръчаха някаква ортопедична лаборатория в София. Мъжът ти сигурно я знае. Така и не се наканих да пратя отливките за да подложки, но сега като я гледам не стъпва вече навътре, може би защото от година носи само кецове и маратонки с много хубава вътрешна част на подметката. Преди изкривяваше всички обувки навътре. Синът ми носи такива подложки, но за кратко. Като започна да спортува активно му се оправи дюстабана, не знам как.

# 312
Нино, дано всичко е наред с малката сладурана.

# 313
Жаки, търси 2 и три звезди само. Разликата е, че нямат да речем кабелна. Махни и закуската - не е драма, макар че е удобство и ще намериш. Ние по това време резервирахме за Юли, но ползвахме Австралийски сайт.

# 314
  • София
Жаки, вчера в homeaway гледах апартаменти.
Ето това http://www.homeaway.com/vacation-rental/p509505vb например или това http://www.homeaway.com/vacation-rental/p1671756?uni_id=3244869
не те ли устройват?

Общи условия

Активация на акаунт