Искам да кажа ... (34)_27.04-03.05

• 37 389
  • 985
  •   1
Отговори
# 390
  • В Космоса
Добър ден!

Аз пък сънувах, че ми е пораснала брада. #Shocked

# 391
  • Пловдив
Искам да кажа , че съм искрено възмутена от цените които ми искат за вадене на мъдреци /рентирани/. Снощи водих сина ми на преглед . Прегледа протече точно 3-4 мин. Лекаря го накара да си отвори устата , погледна снимката и каза " Трябва да се извадят , по 350 лв на зъб /за 4 броя става въпрос/ , прегледа струва 35 лв."  Цялата процедура по ваденето трае около 1 час .
Първо се ядосах , че за 3-4 мин. взе 35 лв. и не каза нищо , нищо съществено . И второ как може да вземеш 350 лв за работа 1 час.  ooooh!
Стига бе! К'ви са тия цени 350лв на зъб?!?!?!!? Смени зъболекаря (т.е. хирурга).

# 392
.. по 350 лв на зъб /за 4 броя става въпрос/
Леле!  Shocked Някои хора работят цял месец за тези пари.

# 393
Аз съм си вадила мъдрец за 120 лева. Но това е без операция или усложнения по зъба.

# 394
Искам да кажа , че съм искрено възмутена от цените които ми искат за вадене на мъдреци /рентирани/. Снощи водих сина ми на преглед . Прегледа протече точно 3-4 мин. Лекаря го накара да си отвори устата , погледна снимката и каза " Трябва да се извадят , по 350 лв на зъб /за 4 броя става въпрос/ , прегледа струва 35 лв."  Цялата процедура по ваденето трае около 1 час .
Първо се ядосах , че за 3-4 мин. взе 35 лв. и не каза нищо , нищо съществено . И второ как може да вземеш 350 лв за работа 1 час.  ooooh!
Стига бе! К'ви са тия цени 350лв на зъб?!?!?!!? Смени зъболекаря (т.е. хирурга).
Ще го сменя ,  тъпотията е   че  в Бургас общо взето добрите хирурзи са си "заплюли" такава тарифа ...
Много , ама много се ядосах . Наистина са си безумие цените.

# 395
  • Бургас
Да не си ходила при Буланов?

# 396
  • Пловдив
Всички хирурзи в Габрово работят МНОГО под тези цени. За 120лв трябва бая да са те разпорили. Обикновена екстракция - 40лв. За 350 лв не мога да си представя какво ще правят.

# 397
.. по 350 лв на зъб /за 4 броя става въпрос/
Леле!  Shocked Някои хора работят цял месец за тези пари.

На познат датчанин на жена му наскоро и взели 2 000 лева за вадене на мъдрец. Налагало се шиене и не знам какво. Цената я казали предварително и ме питаха нормална ли е. Казах, че не е хич нормална такава цена, но те разпитали за лекарката и разбрали, че е много добра и в крайна сметка платили.
На мен преди 3-4 години ми поискаха 4 000 за оперативно премахване на киста във венеца. То се оказа, че няма такава киста, но това е друга тема.  Mr. Green Зъболекарят още ме подпитва във ФБ как съм, има ли проблеми, да съм знаела, че една негова леля от такова неглижиране я докарала до рак на челюстта и подобни. Какво да му обяснявам, че съм ходила при още двама, които гледаха опулено като им съобщих диагнозата му. Проблемът беше от металокерамика, която самият той прави без да е лекувал зъба. Махнаха я, лекуваха, сложиха нова металокерамика и всичко се оправи, но той си измисли киста за да ме оперира и то под пълна упойка. Twisted Evil

Последна редакция: ср, 29 апр 2015, 12:53 от Анонимен

# 398
Не , за него една приятелка каза , че взема по 500 .

# 399

Стига бе! То по-скъпо от Канада! На мен ми вадиха мъдреци, горе-долу май толкова беше на зъб, но със застраховка, покриваща 100%. Аз си пазя всички документи, ще погледна колко е било всъщност. Това с локална анестезия и без хирургична намеса.

# 400
Мда, и аз тук попадам на зъболекари, които вземат колкото или по-евтино от варненските в последните години. Това с денталния туризъм вече е мит.

# 401
  • Бургас

Буланов щеше да извади здравия зъб на мъжа ми Simple Smile Иначе е хубаво да идеш на още един преглед, за да се потвърди дали трябва да се вадят зъбите. Колко е голям сина ти?

# 402
  • София
Ау, как ме подсещате - трябва ми читав дентален хирург в София, за сина ми. Препоръки?

# 403
Че хубави лалета.  Heart Eyes Като видя лалета и на рожден ден ми мирише.  Mr. Green

# 404

Буланов щеше да извади здравия зъб на мъжа ми Simple Smile Иначе е хубаво да идеш на още един преглед, за да се потвърди дали трябва да се вадят зъбите. Колко е голям сина ти?
На 18 . Той премина лечение с брекети и всъщност ортодонката каза , че трябва  , иначе съществува голяма вероятност изникващите мъдреци да разместят подредените вече зъби.

Общи условия

Активация на акаунт