Мама малки дрешки стяга, а ЮНСКО бебе в корема се протяга

• 37 278
  • 730
  •   1
Отговори
# 480
Аз за срещата съм за през седмицата специално тази събота и неделя немога....а искам да се видим!!!!

# 481
И аз съм от тези дето до сега една контракция не съм усетила а вече съм 37ма седмица -ходя 10км. всеки ден . и то още от преди да забременея , чистих прозорци и всичко из нас  до скоро и кекс си правехме с ММ  ама сега вече сигурно няма да иска  , че не сме били готови с ремонта  Joy  , колата си карам и си се друскам през дупките  та даже и на преглед за разкритие бях преди 2 седмици и никакви контракции никакви признаци . Чак си мисля , че вече нещо не ми е наред  Grinning Утре отивам да поръчвам обзавеждането за спалнята , днес избрахме обзавеждането за банята  . Майстора утре почва да реди плочки в банята и ще поръчваме и ламинат за спалнята . Нещо тука 2 дена ММ се е развихрил и много бързо се случват нещата  newsm78

# 482
Оффф кекс!!!! Какво беше това????

# 483
Деси сега ми се дояде
Скрит текст:
кекс с чаша прясно мляко
   Joy  ще пращам ММ да купува

# 484
Ооо нямах предвид това... Joy :35
Извинявам се.... Embarassed

# 485
tedi8811,като прочетох за ремонт и не се сдържах Grinning И ние сме в тоя хаос,защото преди 2 месеца започнахме да правим апартамента ни,който е нов и вътре нямаше НИЩО,само стени!!!ММ всеки ден се моли на бебока да чака още една седмица и още една и така  newsm17 Но мога да се похваля,че сме почти готови вече  newsm44
Искам да използвам да ви питам,дали ви се подуват краката?Моите никога не са се подували,мноооооого ходя и вчера за пръв път в живота ми оттекоха краката  Weary Много неприятно и насистина прекалих вчера от 11:00 д0 1:00 нощта на крак,но...Пуснах си урина всичко е ок,няма белтъци и т.н. Качила съм 15кг.,сигурно са много или от топлото,или от ??? не знам и аз...

# 486
Деси знам , че нямаше това в предвид ама аз все за ядене мисля напоследък .
Вчера беше много топло най-вероятно от топлото са ти се подули ако не се повтаря често не мисля , че е проблем и аз съм +15кг-ма . Още не са ми се подувала и също много ходя , но не и когато е горещо чакам да стане 6 вечерта и тогава се почва едно ходене ...
И ММ като твоя всеки ден вика на бебето да си стои там до дата , че и след нея . Добре , че съм секцио , че иначе ще пренося сигурно . Аз пък май вече тайничко ми се иска да раждам .

# 487
  • Добрич
Здравейте момичета! Simple Smile Чета ви от няколко месеца, но все не смея да се представя   Embarassed Казвам се Ирена, на 34 г., очаквам второ дете, момиченце, с термин 19.06 Simple Smile Сега вече спокойно ще се включвам по темите, които разисквате. Леко раждане на всички и здрави бебчета на финала!

# 488
деси нормално било да имаш до 10 контракции на ден, но не повече от това...може и хич да нямаш:)

ама сме луди всички с тия ремонти баш сега, ама така се пада и сезонът - как да боядисва през зимата човек, като няма съхнене тогава...

аз имам белтък в урината и ужасно ми отичат стъпълата от една седмица...сега се наливам с мин вода да го изхвърля

лека мами

# 489
Предлагам да пуснем една анкета за да определим дата за среща.....
??????

# 490
  • на пясъка при черупките от миди
Ще пусна една да определим уикенд или през седмицата  Peace

Момичета, чакам и предложения за име на следваща тема  Flutter

# 491
Да не забравиш и дати... Simple Smile Rolling Eyes

# 492
Добро утро.....
Тази вечер немога да заспя или по точно мигнала съм за около час....за първи път ми се случва това....какво става? ???? newsm78 Shocked

# 493
Добро утро Деси, аз пък ставам през 1 час и вече сън не ме хваща. През деня ще наваксам със съня.

# 494
  • София
Добро утро, момичета!
Не съм писала отдавна, но тези дни се чувствам много уморена, вероятно от топлината на 6май и променливото време. Снощи хич не спах, имах чувството, че като легна не ми достига въздух, та след малко мисля да компенсирам малко с дневен сън.

Като цяло до сега не съм се подувала, освен на шести и днес се събудих с подпухнали ръце...
Миналата седмица правих ПКК, урина, захар. Всичко си изглежда нормално, но хемоглобинът ми е 100 - не мога да приемам желязо, на 14 съм на преглед и хич не съм се засилила да ходя по-рано, за да може доки да види резултатите - бях позабравила да си пия фолиевата (аз си я пия за мен, не защото съм бременна), та ще му помогна малко на моя хемоглобин, ще ми даде и още някоя ампулка В12...

Пилета, и аз съм така - каза да стискам до 14 после, каквото дойде. Странно е, но тези дни нямам контракции почти, на фона на предните три месеца. Ще взема накрая да пренося - ОЛЕЛЕЕ, не искам.

Нашият ремонт (пак ще спомена, не живеем там) нещо зацикли, но и аз не бързам.
Скрит текст:
Помагачът ( баща ми) досега единствено е боядисал половин тераса и направи скелета да прегради горната част на вградения гардероб на два рафта... ама ако го чуете от страни как говори - добре че е той... Онзи ден на 5май имах много гаден ден - да знаете, че ако получите призовка от КАТ - това им е новият начин да те известят, че си заснет с камера и да ти издадат глоба... но ние понеже сме получавали направо снимка с глоба, не предполагах, че ще ми пратят призовка за такава глупост, че и със заплахите по разните там членове при неявяване и тн. много се изнервих, защото определената в призовката дата ми е невъзможна за явяване, както и да е - оказа се, че ММ е превишил скоростта по Ботевградско с моята кола и те го снимали, но аз го отнесох (иначе трябваше него да го викат след десетина дни и така). Та тъкмо съм притеснена и ядосана и ми звъни скъпият ми татко да му кажа точно колко още имат да мажат и дооправят майсторите (около врати, контакти - шушкавата работа) и това при положение, че той на трети е бил тук и е видял всичко. Казах му, че сега не мога да му описвам врата по врата и контакт по контакт, като си дойде майсторът на 7 ще му ги покажа... той се нацупи, дори не ме попита как съм, защото това да съм бременна за трети път е някакъв каприз, който те не разбират, и ... на 6 май не се обадиха да ни поздравят за празника... (звънна да каже, че майсторът щял да дойде на 7ми на обяд)... Много тъжно ми стана, през цялото време не са ме попитали нито веднъжа аз как се чувствам. В болнични съм от 8 декември ( при предни две бременност нон-стоп на работа), как пък веднъж не помислиха за мен...  Заявиха ми, че като се роди бебето идват и двамата за две седмици да ми помагат.... newsm78, чудо... ама никой не пита, дали ще имам нужда от помощ, не говорим - нека се роди и ще ни кажеш дали или... не - ние идваме... имат ли си идея изобщо какво е това две седмици някой да приспива у вас и да е нон-стоп при теб, при това те не са хора, с които можеш да излезеш на разходка, само си търсят работа - няма значение каква... ще полудея... усещам, че съм на прага на голям скандал и май колкото по-скоро, толкова по-добре... вече започнах да си мечтая беба да се роди на някой имен ден, за да не е с буквата на баща ми, въпреки че, Валерия много си ми харесва като име.

Общи условия

Активация на акаунт