Нашата сватба през 2015 - тема 7

• 26 110
  • 775
  •   1
Отговори
# 645
Това е лесно -  4 броя шаферки, работили като хостеси и промоутърки.
Значи ще взема двойно тампони. Остана декорацията понеже сме в градина и масата ще е там от коктейла след църковния брак до края на вечерта.

# 646
мале, че сте бързи и все интересни неща.

Kisses, така ти завиждам за "шаферите", за съжаление моето куче почина миналата година на достолепната възраст от 17 години и не дочака да бъде шафер, а беше Коли черно с бяло Simple Smile направо си беше с Фраг Simple Smile
Гривничките много ми харесаха.
При нас аксесоарите за снимките, точно като тези, които си постана от алито, ще бъдат в една ваза във фоаето и там, ако има как ще закрепим някакъв надпис, за да обособим място за снимки.
Таблото ни предложиха също да бъде на една подложка за меню и до него маса с тампоните и кърпичките. Много добре ми дойде обсъждането, защото не бях предвидила кошче за кърпичките. Мерсии. Понеже ще имаме welocme drink може да преместим нещо от украсата на масичките там.
Ама Kiss, вярно провери в джъмбото, там може да намериш по-евтини неща.

Вече си имаме чашиии. Довечера ще ги снимам и ще ги покажа.

Предполагам всички го знаят, но се сетих нещо, което може да е от полза. За настаняването на гостите задължително направете списък по азбучен ред, защото е пъти по-лесно да се търсят хората. Simple Smile

# 647
Ох момичета имам много гаден деееен. Снощи имах кошмар...
Ще започна с историята от снощи. Нали свекито ходи да говори с управителя...там когато имахме проблеми...та е уредила да се пуши след 9,10 часа... и аз малко се зарадвах, защото се притеснявях за това че половината гости ще са навънка да пушат....иии вчера го казах на баща ми и на мъжа на сестра ми...и те като почваха...димни завеси ..бебето няма да стои там..бла бла... и ми стана мнго криво...аз не съм им искала мнение...Та легнах да сха и познайте..сънувам сватбата...как всеки е навън да пуши, започва сватбената ни песен и няма никой..дори и младоженеца!!! Беше ужасно. Направо се събудих цялата потна...чак ми се прачеше. После се посмях на съня, но все пак ви стана гадно.
Вие как ще сте? Ще се пуши ли в ресторанта?
И момичета остават ми 2 седмици и се прибирам...Толкова се вълнувам за срещите с всички. Надявам се да са наред нещата.
Сияангелова... Не мога да повярвам че остават 2 дена. Нямам търпение.
Моичета как да си сложа такава лентичка за броене на дните?

# 648
  • София
При нас ще се пуши в градината,ние ще сме вътре.В градината ще има 4 коктейлни маси,които ще са украсени и на които ще има пепелници,харесва ми,че няма да има места за сядане да не ми се размотават много,много  Laughing От най-близките хора само бащите ни пушат,ние,кумовете  майките  и братята ни - Не  Laughing Специално ще говоря с тях,да изчакат да мине официалната част и чак тогава да ходят да пушат.  PeaceА и от ресторанта се отваря една врата и там е градината,малка е,така че ако има ритуал дж като го обяви ще чуят със сигурност  Laughing

P.S Кумата е в БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ  newsm44

# 649
Ние за сега мислим също да не се пуши в ресторанта. Ние не пушим, кумовете също, родители и братя -не. На ММ Майка му пали от дъжд на вятър само, снаха му пуши, а честно да си призная, не искам всичко да е в дим, който му се пуши да излиза, пред ресторанта има красива градина с басейн, ще се обособи място за пушене и там. Надявам се все пак да не хукнат всички да пушат едновременно.

# 650
И на мен приятели подметнаха "ох дано се пуши". Аз казах в прав текст, че няма да стане, защото не е кръчма, а ресторант. Истината е, че мразя да ми се дими, сълзят ми очите(отделно и с лещите ми пречи). А и от ресторанта се излиза в нещо като градина с беседка да го наречем. Та ще се вижда и чува, ако има нещо значимо. То мъжа пушач, ама няма как да изчезне, ако има нещо уговорено. Наскоро пък сънувах, че хвърлям букета, ама слабо падна встрани, та пак хвърлях и го хвана някоя зад мен! Не ми ли е раничко и аз да ги сънувам тия работи Laughing Laughing Поне не сънувам, някакви проблеми , а евентуални моменти.

# 651
При нас ще се пуши. Всичките ни приятели са пушачи няма как

# 652
  • На остров
Аз толкова съм свикнала да не се пуши никъде, че предполагам ще ми е много търсене да съм някъде на запушено, а не е да не съм пушила едно време Wink .

Ние вече отметнахме почти всичко, най важното, че украсата дойде както си я представях.

Момичета благодаря за подкрепата Hug, тежко изживяхме загубата, но дано имаме късмет скоро.

# 653
Момичета най-накрая качих роклята и обеците , WesiWasilewa милата доста кофти сън си имала и аз винаги легнали си разтроена и  ядосана винаги сънувам лоши сънища , не се тревожи няма как да се угоди и на пушачи и непушачи невъзможно е .  seangelova имаш ли вече маникюр и какъв ще е на мен всяка маникюристка ми препоръчва два дни преди сватбата да се прави ,надявам се дъжда да ви пропусне а ,ако има нека да ви върви по вода . При нас ще се пуши самата зала е много голяма може да събере към 200 души ние ще сме 72 и 30-40 да пушат няма да е проблем и да се задими а и климатиците дърпат .

# 654
  • София
Рали много си хубава   bouquet Утре съм на маникюр.Не виждам какъв е проблемът да е и 1 ден,според мен ,колкото по-късно,толкова по-добре даже  Laughing Твоят какъв ще е,аз ще съм си обикновен лак,без гелове и разни други неща  Laughing Ами за сега го дават предимно облачно,уж събота само в северна и западна България ще вали,а в Пловдив за неделя го дават да вали  Simple Smile

# 655
Рали роклята е страхотна и аз глезах същата , но се притеснявах , защото съм прекалено слаба. Маникюра и аз ще го правя предния ден преди сватбат

# 656
Момичета, понеже с Марая започнахме един разговор на лични за рокли, качих няколко, които съм мерила, ако на някой му е любопитно. НО! не знам защо излизат с надолу главата. ако някой успее да ги обърне, ще съм супер благодарна. качих и чашките.

Ралица, роклята е супер. Ще си прекрасна булка.

Нашия ресторант е в Студентски град и ни предупредиха, а и ние не искахме, че не се пуши. Това беше и една от причината да изберем този ресторант- има тераса към ресторанта. Помолихме за маси тип щъркелчета, че да не се заседяват. Надявам се да е весело и музиката да ги дърпа вътре.
Бяхме на една сватба в столичен ресторант, в който не се пуши, но и нямаше къде!!! Ужасно. Гостите пушиха цяла вечер в тоалетната, неприятно и гадно.

# 657
  • София
Момичета, понеже с Марая започнахме един разговор на лични за рокли, качих няколко, които съм мерила, ако на някой му е любопитно. НО! не знам защо излизат с надолу главата. ако някой успее да ги обърне, ще съм супер благодарна. качих и чашките.

Ралица, роклята е супер. Ще си прекрасна булка.

Нашия ресторант е в Студентски град и ни предупредиха, а и ние не искахме, че не се пуши. Това беше и една от причината да изберем този ресторант- има тераса към ресторанта. Помолихме за маси тип щъркелчета, че да не се заседяват. Надявам се да е весело и музиката да ги дърпа вътре.
Бяхме на една сватба в столичен ресторант, в който не се пуши, но и нямаше къде!!! Ужасно. Гостите пушиха цяла вечер в тоалетната, неприятно и гадно.

На мен ми харесва как ти стои роклята,хубава е   bouquet В кой ресторант ще сте вие  Simple Smile

# 658
Здравейте, момичета!

Ваничка, роклята ти стои чудесно

Seangelova, пожелавам ти незабравима сватба!  bouquet

Да споделя и аз: ноктите ще ги правя 3-4 дни по-рано, ши лак понеже в Монтана не искам да рискувам с друга маникюристка  #Cussing out

Kisses, кученцата са страхотни! Час ми се прииска да натоваря и моята маца, ама не мога и нея да я мисля  Joy

В нашия ресторант ще бъде разрешено пушенето, вентилацията е добра (споделиха ми познати, които са били там на фирмено парти), отделно от него се излиза на голяма тераса, затова се надявам гостите да са максималко доволни.

Да си споделя и аз лудостта....уж всичко е наред и подготовката си върви нормално....притеснено ми е...утре пак съм на проба и постоянно я мисля тази рокля. Толкова се моля утре вече да приключим с корекцията на прословутото деколте Praynig Накрая ще ме намразят в магазина...и най-вече сестра ми, която с нейният маниакален перфекционизъм ги побърква! Не че се оплаквам- когато си в роклята няма как да се огледаш отвсякъде и то безпристрастно ( малко или много се вълнувам за усещането си в нея). За утре направо ми е свито сърчицето.... Стискайте ми палци!

# 659
Здравейте момичета, попаднах на вашата темичка. Много полезни неща и съвети има.

Можете ли да ми препоръчате агенция за украса за София, или да споделите кой ще прави вашата украса. Писах на няколко агенции, от някои вече повече от 2-3 седмици нямам отговор.
Други са ми доста скъпи, примерно излиза към 1500лв украсата за ресторанта, а не е да искаме стени от рози или някакви редки цветя. Това примерно е за около 120 калъфи и панделки, арка, украса за младоженската маса с цветя и украса за масите за гостите с купи с пясък и морски елементи и мидички и булченският букет.

Реално ли е това като цена или аз нещо съм в заблуда и вече всичко покрай тази сватба ми се вижда много скъпо. Да не говорим, че повечето неща изобщо не ми харесват, които се предлагат от агенциите, едни раздърпани панделки и лъскави сатенени калъфи или пък някакви като чаршафи омотани и завързани около стола калъфи.
Не мислех, че ще имаме такъв проблем с украсата.

Общи условия

Активация на акаунт