Нашата сватба през 2015 - тема 7

• 25 909
  • 775
  •   1
Отговори
# 660
Украсата наистина е деликатен момент. Аз съм от областен град, но не е Сф и има разлика. По мои сметки, твоите желания при моята агентка няма да мина дори 1000. Но и на мен ми говори цени за изкуствени цветя-украса. Тепърва искам да говори и за живи и ще видим какво ще се окаже. Кога ще е сватбата, ако сте решили?  
Насочи се към ресторант, от там зависи украсата. Моят например е с тапицирани столове, нарочно исках така, тъй като не понасям белите калъфи. Най -много да сложим цветна панделка за акцент. Така ми е по вкуса и ще спестим от 100 калъфа. А и говори по тел или на живо с агенциите, няма да ти обърнат внимание, особено като нов клиент според мен.
vanichkaa, видях новите неща честито! Хубави са роклите, първата с дантелен гръб, без копчета повече ми допадна.
Ралица, и ти със страхотна рокля, елегантна. Толкова исках такива презрамки и гръб, а не видях нито една Sad . Поне татуировката ми ще се вижда, впрочем точно ме впечатли твоята!
Скучая, ровя си песнички уж за първи танц и попаднах на една любима филмова, поздрав:
https://www.youtube.com/watch?v=pgYEJHJXFB4

Последна редакция: пт, 15 май 2015, 02:02 от *Шоколадче*

# 661
Здравейте , момичета  Simple Smile Времето се затопли , сватбата все повече наближи а аз все повече откачам  #Crazy
  Първо да пожелая на Seangelova , един незабравим ден  Hug

Всички рокли са много хубави , браво , ще сме страшни булки .

По темата с цигарите , при нас няма да се пуши . Това си е наше решение , има си градина там да се пуши . Дори предупредих управителката , да не се слагат никакви пепелници след 12 , че никак не са ми приятни тези димни завеси . Пък и при нас от 130 човека 30 са пушачи , така че не мисля , че е редно 100 да дишат дима на 30 .

# 662
Добро утро момичета ! Имам един въпрос към вас. Тези ,които ще имате уиски По колко бутилки ще купувате ? С ММ коментирахме въпроса снощи и сме в голяма чуденка, тъй като то няма да е от доставчика и незнаем колко да купим. Първо го мислихме по 2 бутилки на маса да сложим излизат 18 бутилки. Сборно ми изглеждат много , но разбити по маса...Някак си много ми се виждат 400 лв само за уиски .

# 663
vanichkaa,двете рокли са много хубави.
Рали,роклята ти е страхотна,много ми хареса.
Момичета,да ви се оплача Sad вчера бях със свекито до агенцията,да изберем украсата.Мацката беше снимала столовете с калъф,без калъф,с панделка,с двойна панделка.Нищо не ми хареса,нищооооо Sad пък свекито иска задължително столовете да са с калъфи,че иначе прилича на столова.Миии то това което беше сложено,не беше калъфка,направо си беше сатенен чаршаф Sad щях да се разплача, с тези чаршафи Sad Тя и свекито като ги видя,вика на момичето много са грозни,те са за други столове,дори има вероятност да стане някой инцидент и някой по-възрастен човек да се спъне в тях.Много неловко се получи,но като не ни хареса,все пак си плащаме за това.Момичето обеща,че ще ги прибере максимално,но на мен сега това не ми дава мира.Само да ми се освободи време и ще я накарам да отидем заедно до ресторанта и да ми го направи на живо,за да видя как стои.Иначе ще мога да го видя,чак на сватбата и тогава и да ми харесва и да не ми харесва.... Sad

# 664
Добро утро, момичета!

Аз нямам много какво да кажа, всичко ми е готово и си чакам датата. Сега тръпна в очакване за сватбата на брат ми, остава една седмица и нямам търпение. Утре с ММ ще изближем апартамента, защото ще вземат булката от нас. Мнооого се вълнувам.

Утре съм на пробна прическа, ще видим какви ще ги сътворим.

По актуалните теми:
При нас ще се пуши - едната стена на ресторанта е подвижни стъкла, които ще са отворени - няма да се задимява.
За уискито - и аз се чудя колко. Хубавото е, че ние се разбрахме с доставчика да вземем много, да платим само отвореното.

Seangelova - не остана! Няма да се шашкаш, очаква те един приказен ден!

# 665
Добро утро Simple Smile

Рали, много ти е хубава роклята Simple Smile  bouquet
Seangelova, ще стискам палци да не вали Wink

Гледам за времето си говорите, тайничко и аз надничам за нашата дата. Хем знам че има мн време, цял месец, хем не издържам и проверям. Луда работа.
За уискито и ние го мислим, най-вероятно ще вземем 15 бутилки литър, пък като не се изпие, после афтърпарти Grinning Който се чуди от къде да взима, мога да предложа верита Аванти, цените им са много добри, а и имат промоции постоянно.
За пушенето - при нас няма да се пуши. Така сме се разбрали, ресторанта има хубава градина и могат да излизат там.

Опитах се да снимам халките, но нещо не ми се получи. Моделът е ето този, само че вместо черното сме сложили сребро мат и неговата халка, понеже е по-голяма е с три улейчета

http://www.zally.net/images/thumbs/silver-wedding-1245.jpg

# 666
  • София
Раличка много си хубава   bouquet
One11, аз не съм разбрала че така се е случило при теб, много съжалявам  Hug
Скрит текст:
Аз се оперирах декември от една киста и последва 6 месечно лечение със спиране на цикъла, а така искам бебе.... сега чакам да ми свърши лечението и много се надявам нещата да ни се получат  Rolling Eyes Да сме живи и здрави, дано всички да се радваме на бебчета
По въпроса с пушенето, не съм питала ресторанта дали дават, но ние сме твърдо решили че няма да се пуши  Naughty

# 667
Ралица много ми хареса първата рокля с дантеления гол гръб.Прекрасна е.Втората с панделката също.Стоят ти като изляти.Много, много красиви.Която и да избереш от двете няма да сбъркаш.Но на мен една идея повече ми харесва първата.Убийствено ти стои.
Пушенето-ММ заяви окончателно,че няма са се пуши.Тези дни се бях замислила сериозно по този въпрос.Аз съм бивш пушач и съм толерантна, но откакто не пуша, не понасям дима.ММ много му пречи, люти му и му сълзят очите.От друга страна нашите са пушачи, от моята рода пушат повечето.По-близките ни възрастни гости повечето пушат.
Притеснявам се да не стане половината сватба да я прекарат навънка, но не искам да се пуши вътре!
При мен единственото ново е, че поканите ми пристигат утре и съм много хепи.Само, че не знам кога да започна да ги раздавам? Мама смята, че е рано и май е права.Вие какво мислите.Имам 3 месеца до сватбата на 30 август е

# 668
Добро утро, момичета!

При нас не се пуши вътре, но от залата се излиза в градината, та който иска може да си дими на воля. Аз не пуша от 2 седмици, но никога не съм понасяла да ми мирише на цигари и ми сълзят очите. Странен пушач съм  Flutter

Miele, може ли да ми кажеш нещо повече за цените на този магазин, защото ги търсих в сайта им, но не излизат. По-евтино ли е от Метро, например?

Мисс, нашите покани ще ги раздават майка ми и майка му към края на месеца и аз мисля, че вече сме закъснели. Хората си плануват отпуските, някои трябва да се освободят от следващия ден, понеже е понеделник и така.

# 669
Благодаря момичета, ако не намеря нещо по-хубаво, тази без копчетата ще да е.

Seangelova, нашият ресторант е Зест в Suite Hotel Sofia. Той е панорамен на последния етаж и към него има тераса. Не е огромна, но е достатъчна за пушачите. Надеждата ми е, че ако не ходят някъде много далеч и чуват музиката, ще се връщат.
Аз търсех ресторант, на който да не се слагат калъфи, но на нашия се слагат Simple Smile. Те са си на ресторанта и са включени в куверта + украса от живи цветя, за която не сме имали ограничения в избора.

Скоро се чух с една приятелка, която ще се жени утре и тя каза, че ще ползват Сватбена приказва за всичко - от покани до украса и букети и всичко. Спомена ми, че за букет на маса са казали около 20 лева. Но друго не запомних. Мога да я питам идната седмица дали е доволна.

Sallywf, пак това момиче със Сватбена приказка ми каза, че за техните столове, понеже са с подлакътници, ще им слагат нещо като шапчици на облегалките и панделка. Един вид не е цял калъф.  Дали нещо такова няма да се получи по-добре при вас?  newsm78

Чакам и аз мнения за алкохола Simple Smile

# 670
Цитат
Мисс, нашите покани ще ги раздават майка ми и майка му към края на месеца и аз мисля, че вече сме закъснели. Хората си плануват отпуските, някои трябва да се освободят от следващия ден, понеже е понеделник и така.

и аз изтъкнах същия довод пред нашите, но те викат щели да забравят хората  Mr. Green и мисля, че ще е най-добре да ги раздадем средата на Юни -два месеца ми се виждят пре-достататъчно, сега ми се струва наистина рано

# 671
  • София
Сватбена приказка са с много добри цени, аз много ги харесах и оферта ми пратиха ама ги ангажираха за моята дата, бяха пратили на друг оферта преди мен и ги ангажираха. За поканите ние вече раздадохме на хора от провинцията още по Великден, защото не знаехме кога ще ходим пак, а другите мислим юни да ги дораздадем. Пък Мис те като са ти готови поканите защо да не ги раздаваш, не е рано, аз съм след теб

# 672
Здравейте момичета, завърнах се не съм писала от доста време, просто защото не ми оставаше никакво свободно време. Първо двамата с мм изкарахме ужасен двуседмичен вирус.
После се занимавах с приготовленията около сестра ми, че и те сключиха брак, но в много тесен семеен кръг.
Така да кажа до къде сме ние с подготовката: Всичко по-главно е уредено, водещ, дж, фото, украса, цвета, поканите са раздадени и дори вече получихме първите потвърждения. Но съм много притеснена, защото все още нямам рокля, а е време вече. Мм не го мисля той ще си избере много бързо. Предсватбената треска е вече на лице Wink

Искам да попитам какво стана с албумчето не мога да вляза от доста време, нека някой от вас ми пише н ЛС.

# 673
Виждам, че сте говорили за уискито.Колко ще вземате вие?На коя марка?Аз харесвам Бушмилс или Феймъс грос. Вчера като гледах уискитата в магазина и се подсетих и за този въпрос.

# 674
Здравейте, чета доста какво се пише във форума, но сега реших, че ще пиша, защото имам нужда от помощ. Моята сватба е планирана за 28.08, всичко си организираме сами. Има обаче един проблем, който ме тормози - ОБУВКИТЕ. Нося 35 номер и никъде не мога да си намеря качествени и красиви обувки. В сватбения център в Младост имаше моя номер, но след половин час носене, докато си избирах рокля краката ужасно ме заболяха. Ако някой има идеи ще съм му много благодарна.

Общи условия

Активация на акаунт