Нашата сватба през 2015 - тема 7

• 25 886
  • 775
  •   1
Отговори
# 675
Мис Б. въжо е фен на Джей енд Би и такова ще купуваме. Ние се чудехме за 18 бутилки

# 676
Ние сме решили 10 бутилки по литър за около 110 човека. Ще купим или Джеъмисън или Тюламор Дю.

# 677
18 са ми много.10 е добре.Ние ще сме около 100 човека.

# 678
Ние мислехме да сме с ракия и уиски основно. По една водка на маса, даже може би само на семейството ми, знам че само това пият. Но как да разпределя съотношението ракия :уиски?На последната сватба друго ми беше интересно само ракия имаше и по една водка на маса. Ама никой не я отвори, питаха от нашата маса за уиски казаха ни "няма" и кротки всички си наляха ракия. Така е по-лесно планирането, но дали ще е приятно за гостите?

# 679
Ние ще сложим и уиски все пак 90% от гостите са млоди хора. Без нас са 9 маси,тъй че по две бутилки на маса ми се виждат приемливо решение . Ние сме 140 човека

# 680
Здравейте  Simple Smile Включвам се и аз тук. Нашата сватба е на 22.08 и мога да се похваля, че вече почти всичко ни е уредено. Е с доста изключения де, но имаме запазен ресторант, часове в ритуалната зала и църквата, DJ, фотограф ии агенция за украсата. Поръчахме вече халките и поканите. С най-голямо нетърпение сякаш чакам момента в който ще се ходи за роклята  Laughing  Иначе има още много детайли, но уж имаме и време още, че да видим  Rolling Eyes

# 681
Tanchitu честито !  И аз съм на 22.08. Къде ще бъде сватбата ? За рокля принципно има време ,но не е зле отрано да се ориентираш какво точно искаш. Аз много трудно намерих моята рокля

# 682
  • На остров
Силвушка, а уискито с храната ли ще го конусмират?

Имаме поръчани торта, букет, купихме още малко лампи за декоративно осветление и още чаши, вече сме почти напълно готови.

pepi_mdi пожелавам ви скоро да успеете  Hug !

Много прекасни неща видях във всички  албуми, много сте хубави всички момичета  Hug  bouquet !

# 683
Мерсии   bouquet Ами аз съм от Нова Загора, и ще е тук но като цяло всичко ни е от Стара Загора, че то тук няма никакъв избор Simple Smile За роклята ме посъветваха да изчакам да минат баловете, и тогава да се впускам в търсене. Винаги съм мислила, че евентуално ако правя сватба искам някоя обикновена рокля, нещо леко и горе долу по мен, но сега като дойде момента и реших че точно такава не искам  Joy  е ще се гледа, не се знае коя ще се окаже Моята рокля Simple Smile

# 684
Решили сме да го оставим по масите пък кой кагто иска да си го консумира.
Аз съм решила със всяка храна да изнасят подходящ алкохол . В т.с
 със салатите ракия,основно бира или бяло вино,но дали сервитьопите ще го спазат е нруг въпрос

# 685
Уанче, с теб ще се вълнуваме в един и същи ден! Аз да си призная повече ми е притеснено за на брат ми сватбата. Не знам защо  newsm78 Ама нямам търпение!

Иначе си поръчах лентите за моминското. Момичето беше много изумено, че ще имам шафер за милиони, помисли си, че съм се объркала. Ама аз ще си имам мъж на партито и изобщо не ми пука за някакви си традиции.

Tanchitu добре дошла! Да ти кажа за роклята - мери всякакви модели. Не се знае кое ще ти легне на сърце. Аз цял живот си се представях с рокля тип русалка и си купих рокля торта Wink

# 686
  • На остров
Много добре ми звучи това с изнасянето на подходящ алкохол, мисълта ми беше да не се нахвърлят и да отворят много бутилки без реално нито да им е до уиски, нито да го пият. Може би сервитьорите могат да изнесат уискито с десерта да кажем Simple Smile .

Алечка да  Hug

# 687
Притеснява ме да се изнеде с десерта поради причината че аз съм такъв пияч ,че мога да си ям пържола с кафе и такива те му странности. Последните две сватби забелязах ,че има хора които си пият уискито и не им пречи че ядът салата та от тази гл.т. ще го оставя на масите.

# 688
  • На остров
Ок  Peace, важно е ти и гостите ти да са доволни Simple Smile .

# 689
Tanchitu аз съм една седмица след теб  Simple Smile понякога роклята, която най-малко очакваш, че ще ти хареса се оказва твоята рокля  Simple Smile Wink пък и представите ни доста често се променят Simple Smile
С този алкохол голямо чудене ще падне.На ММ приятелите пият основно уиски,ракия и бира.Моите мъжете-само бира, жените бяло вино или розе.Калеко ми пие водка,на ММ чичо му също.Така, че ще трябва малко или много да има от всичко.
Ние първоначално мислехме да няма уиски, но ми се видя неправилно,за хората които го предпочитат като питие.Така, че ще има колкото да не е без хич.
Това с ястия, поднасяне, питиета не зная как ще се случва-ще го оставя на специалистите.
Аз примерно предпочитам с основното да пия розе или някакво друго вино и смятам това да ми е пиенето на мене.Като отидем сега юни в ресторанта ще говорим кое как и къде да се сервира,защото ще се получат едни претрупани с бутилки маси,а това не ми се иска и май ще е по-добре сервитьорите да си поднасят и наливат?Как мислите?Много се чудя как ще е най-добре да се направи?

Общи условия

Активация на акаунт