Нашата сватба през 2015 - тема 7

• 25 883
  • 775
  •   1
Отговори
# 690
  • София
И аз мисля кой каквото иска да си пие да казва на сервитьора и да го отварят. Аз също не спазвам принципи салатата с ракийка, основното с вино и т.н. Това което го обяснявате например салата да се сервира с ракия , водка или не знам там какво, ако някой поиска вино какво се случва? Какво означава да изнасят определен вид алкохол с дадено ястие, другия алкохол къде ще е? Пък и има хора които като си подкарат на уиски например и си карат цяла вечер на него, не мога да им кажа еми ще пиеш първо ракия, ще чакаш десерта за уиски  Joy
Мис , и аз си го представям всеки да си поръчва на сервитьора и той да ми сипва, да няма много бутилки по масите

# 691
Мис Б. аз за това мисля да доизнасят или да питат самите гости , а на самите маси да има само малки канички с ракия и бутилките уиски и на едно място примерно 4 коли 4 води това в средата на масата за да не е много препълнена. Но и аз ще се консултирам в ресторанта как процедират

# 692
  • София
Eхо,леле само за алкохол сте писали-цял ден се занимавам с него  Laughing Нашите имаха да отговарят само за алкохола и меко казано се уляха.Дори не можах да преброя бутилките-толкова са много  LaughingПитаха ни от ресторанта да не сме 250 човека  Laughing Направо мога да раздам и за вашите сватби.При нас ще има бутилки от всеки вид алкохол по 1 на масата.Уиски 15 бутилки  Rolling Eyes ,виното и ракията ми се губят  Laughing Иначе занесохме всичко в ресторанта,настанихме се в хотела-стаята е много просторна и забележете лилава  newsm44 След час съм на маникюр и така часове останаха  Laughing

# 693
Мноого се вълнувам за теееб!!!

Ние в ресторанта сме с много сервитьори и те ще наливат на всеки каквото си иска. Не сме мислели за алкохола още.. Но ще има ракия, уиски, бяло вино и водка може би Simple Smile
Сига се притесних че още не знам нищо за алкохола... ххх и 8лза сладки..  ама нищо ще го оставя на родителите като се върнат...

# 694
Seanangelova направо ми притрепера сърцето ! Пожелавам ти един страхотен сватбен ден ! И да не забравиш да разказваш после 😘😘

# 695
seangelova пожелавам ти да си изкараш вълшебно на най-прекрасния си ден Simple Smile

На нас ни остана една седмица и започвам лекичко да се притеснявам, понеже не съм стигнала до никъде с дребните неща  #Crazy Ама аз съм си виновна все викам имам време  Grinning
Ще гледам през почивните дни да наваксам нещата и да си кача дреболийките в албума.

По отношение на алкохол за близо 80 човека сме подготвили по 30 литра бяло и червено вино, ракия и уиски.От уискито мислим да вземем 15 бутилки.

# 696
Момичета, намерих моята рокля
Намерих я в Модна къща Милена Асеновград, дано да я има, не съм очаквала че само с една снимка всичко в мен ще се преобърне като я видя  newsm03

# 697
Бети, много е красива, заминавай да пробваш  Heart Eyes

seangelova пожелавам ти прекрасен сватбен ден и семеен живот изпълнен с безоблачно щастие!

# 698
Кисче, много са сладки шаферите ви.  Simple Smile

Ралица, много е красива роклята ти. Hug

vanichkaa, на мен ми харесват роклите. Която и да избереш, все ще си хубава Simple Smile Честито и за чашите ви.  Simple Smile

Зая, стискам палци за роклята. Hug

Бети, и тук да напиша, че роклята е много хубава. Дано да имаш късмет и да те чака в магазина. Simple Smile

Момичета, не се ли притеснявате, че ако всеки си поръчва каквото поиска и бутилките не са по масите, накрая може да липсва алкохол? Ясно е, че няма как да се следи всичко, но все пак, така ми се струва, че е по-вероятно да изчезне част от него.

# 699
бети, роклятя е разкош. Simple SmileИ да я няма в магазина щом е техен модел ще ти я направят.
mariq91 защо а изчезне алкохола?  newsm78
seangelova приказна сватба !  Hug

# 700
  • На остров
seangelova Много много хубава и щастлива сватба ви пожелавам ! Нека да се обичате и подкрепяте дълги години в хубави и тежки моменти и да гледате в една посока bouquet  bouquet  bouquet !

# 701
Имам предвид, че ако алкохолът не е по масите, как ще се разбере колко бутилки са изпити и колко са останали? Точно това е моментът, в който най-много се краде в ресторантите.

seangelova, пожелавам ти един прекрасен сватбен ден! Дано времето е с вас! Бъдете много щастливи, обичайте се безкрайно и се подкрепяйте винаги!  Two Hearts txtloves  loveuuu

# 702
Съгласна съм с Мария, само заради това искам да ми е по масите. Ами натрупано е, но поне ще има да се пие. Ако свърши ще се види. Иначе може да ми кажат "още в 10 свърши и поръчваха". Като си нямам на идея колко се пие.
Бети, красива е роклята, дано я намериш на място. Милена не знам защо не посетих, може би заради дъждовното време и не можех да обиколя навсякъде, а и в  главата ми се въртеше силуета на роклята, която в крайна сметка си избрах. имай на предвид лошо впечатление ми направи в сайтове 100 рокли, на живо между 5 и 10. А едно е на снимка, друго е да я облечеш....
seangelova, безкрайно щастие ти желая!

# 703
  • София
Много ви благодаря момичета,страхотни сте :*

# 704
seangelova пожелавам то един прекрасен сватбен ден ще си прекрасна булка и ти пожелавам цялото семейно щастие на света  Hug Благодаря за милите думи момичета снимките не се получиха много добре ,но нямаше кой да ме снима нали мм не трябва да ме вижда с роклята . Вчера си я поносих половин час с обувките даже и потанцувах  Mr. Greenда видя дали всичко ще ми е удобно е няма такава удобна рокля и обувки много съм доволна  Grinning За украсата нашите столове ще са облечени само от към гърба нямам снимки ,но за мен това е перфектен вариант а и нашите столове не са от най изисканите . За алкохола при нас ще има ракия не помня колко литра бяха ,бяло вино към 15 бутилки по 2 на маса и уиски 8 бутилки на всяка маса по 1 и бира пак не помня броя но са доста за началото на лятото трябва да има доста това за 72 човека . За ноктите аз ще съм с гел никога преди не съм си правила ,но с малката по цял ден навън събиране на камъчета ,цветя игри ноктите са ми лош вид , seangelova за това те и питах ако можеш да ми препоръчаш някой .  betyyyyy роклята е много красива и изящна .

Общи условия

Активация на акаунт