Нашата сватба през 2015 - тема 7

• 25 882
  • 775
  •   1
Отговори
# 705
  • На остров
Ние алкохол сме предвидили около 10 л вино, шампанско 2 бутилки, 1 бутилка Бейлис, уиски имаме няколко вида, ако някой изяви желание, няма да купуваме специално още.
Аз пък много си харесвам калъфите за столовете и панделките към тях Simple Smile, взехме ги точно защото придават по праничен и различен вид.

# 706
  • София
Бети, аз така в Арт стил си харесах рокля в сайта и с голям мерак отидох да видя има ли я на място, не само че я нямаше но нямаха и подобен модел да пробвам. Обясних аз на продавачката че искам да пробвам, а не така да си поръчвам направо да ми я ушият по картинка, а тя ми каза "ми то навсякъде има рокли А линия пробвайте някъде" . Много тъпо отношение, иначе ми се обясняваше без да я питам за цена как щяло да ми излезе по-евтино и колко много пари взимали в София. Много се надявам в този магазин да не е така  Peace
Seangelova, пожелавам ти една приказна сватба, чакаме те другата седмица като се освестиш след сватбата да разказваш  Hug

# 707
Seangelova,   Hug Прекрасен празник ти желая! Ще бъдеш една прекрасна булка! Много, много хубави мигове както утре, така и за напред! Бъдете здрави и щастливи!

Относно алкохола, управителят ни предложи да остави бутилки там, където повече хора пият от едно, а където е само 1-2 да наливат. Това, за да има по-мало отворени. Много доверие им гласуваме, че са школата на Гранд Хотел София, дано е оправдано.

Голяма глупост с роклята. Пробвам и няма УАУ. Да не говорим, че средни цени в София няма. Или боклуци или по-скъпи. Препоръчвам Холидей на Солунска, роклите са от 700 нагоре, но са хубави и момичето е тооолкова мило и разбрано.
Също в Мон Амур дизайнерката е много разбрана, симпатична и услужлива. Написа ми в последователност всички рокли, които съм пробвала с намаление за мострите на листче. Даде % за всички аксесоари, ако е купи рокля от там.
Аз май за сега не съм намерила моята рокля.... Sad
На всички булки, които нямат рокли! Започнете да търсите още сега! Да имате поне 2 месеца, защото масово, за да ви ушият рокля по размер от наличен модел е 1,5 месеца. Имах време, а сега трябва да реша идната седмица, ако не харесам готова и само с леки корекции, съм на ръба за поръчка. А вносните поне 2 месеца!

# 708
  • София
vanichkaa, ти кога си че те няма на първа страница, че виждам че си се притеснила за роклята, та питам кога е твоята сватба да знам да почна ли и аз да си давам зор за рокля

# 709
Ние сме решили да има около 17 , 18 бутилки уиски , бяло вино ( за червено се двоумя ) , ракия , бира и фрагулино мисля да взема , че моите хора са големи фенове . Може да вземем и 2, 3 бутили водка , ама още го мисля .Сервитьорите ще предлагат и сервират алкохола , като предварително пред всеки гост ще има алкохолен лист  , който да го упъти във възможните варианти . Отделно ще има като алкохолен бар където ще са изкарани бутилки и всеки ще може да си вземе от там . Определено няма да са наредени по масите , предупредила съм за това алкохола и салатите да се изкарват след като гостите седнат .
 А на Seangelova , още веднъж пожелават един незабравим ден и хиляда усмивки . И да знае , че ще чакаме снимки  Wink

# 710
Seangelova,днес ти пожелавам една страхотна сватба и много,много щастлив семеен живот  Hug

# 711
Цитат
Имам предвид, че ако алкохолът не е по масите, как ще се разбере колко бутилки са изпити и колко са останали? Точно това е моментът, в който най-много се краде в ресторантите.

така си и мислех -при нас това няма как да стане, хората ни прибират алкохола на определо място, описват всичко, каквото се изпие-изпие, каквото не после се връща,ще си го следят  Simple Smile
и ние им гласуваме доверие, толкова са любезни хората, имаме човек от персонала-братовчедка на ММ,така че проблеми от сорта няма да има.Сериозни са, не мисля, че ще се краде алкохол.
Не виждам как точно пък тогава аз ще ще следя колко алкохол се е изпил.  Rolling Eyes Само до това ще ми е  Simple Smile
Алъди и аз ще предупредя да не се трупа по масите предварително,много добра идея ми даде  Wink[/color][/color]

# 712
Pepi_mdi, сватбата е на 18.07. - 2 месеца и 2 дni. Simple Smile

Успях да сложа отброяващото Simple Smile

Аз уж не съм притеснена, но! както преди това в 2-3 магазина ми казаха да чакам абитуриентките да минат и ала бала, сега всички казват до другата седмица най-късно да си решила, защото ако трябва да се шие няма кога... Аз принципно искам да е нещо, което съм пробвала, но ако не става с корекции... Та идеята ми е, колкото и абсурдно да ми се струваше в началото, че е хубаво да започнете да търсите поне 2,5 месеца по-рано. Така ще имате време да пробвате, да разгледате и да си поръчате, така че роклята да бъде при вас поне 1 седмица преди това. Има и булки, които държат да им се ушие същата, за да не е обличана никога преди, но за мен това не е най-важното, ако намеря някоя готова и ми хареса, ОК съм.

ето оплаках се Simple Smile вече се чувствам по-добре. Simple Smile   bouquet

Последна редакция: сб, 16 май 2015, 09:35 от vanichkaa

# 713
Добро утро, принцеси!

Влизам с откачен сън. Нали ходих миналата седмица на фризьор да ми правят прическата за моминското на снаха ми. Е оказа се, че фризьорката ми освен, че ми е неприятна е ужасно груба и ме облъска и одърпа. Днес съм на пробна. И сънувам, че съм при фризьорката и не можем да се разберем и такъв дивашки скандал и вдигнах. Ма така крещях, че чак се събудих  Laughing Дано днес да мине всичко наред и да се харесам

Сега се залавям за голямото чистене. Сватбите дойдоха, а аз съм до никъде от мързел  Shocked

# 714
Ооо Алечка не си само ти . С едването на по-топлото време и мен така ме домързя,а и с малката нон стоп навън. Но тази седмица вече ще идем да проверим за тортата и менюто да хванем да измислим нещо. А имам и доста покани за раздаване .

# 715
Мис, това че има ваш човек в персонала е добре. Аз знам, че няма как лично ние да ги следим тези неща. Флористката ни, ни предложи да се заеме  с това, срещу заплащане, естествено. Това го написах, защото съм чувала, от хора, които са в този бранш, че е масова практика прибирането на алкохола.
Иначе и на мен не ми харесва идеята всички бутилки да са по масите.
Ваничка, ние с теб бяхме на една дата.  Simple Smile Вчера и аз си сложих отброяваща лентичка и като видя тези 2 месеца и 2 дена, зле ми става. Ей, сега ще стане 1 месец и ....

# 716
Saengrlova Пожелавам ти една прекрасна сватба!Да сте много щастливи,влюбени и всеотдайни!
Ние снощш се върнохме от кратката ни почивка.Бяхме с малката и леко ни побърка,но няма нищо Wink .Момичета сватбата ни мина супер!Много съм доволна.Само къдета половината вечер не я помня.Не от алкохол,а от емоция.Бях мн спокойна до като не дойдоха гостите,а шаферките ми вместо да помогнат,започнаха да се гримират.Както и да е.После слагат ми роклята и 20мин не могат да е закопчеят направо пощурях!А те просто объркали посоката на ципа Simple Smile.Времето беше слънчево и не жега,а мн приятно,но в момента в който чух тъпаните и една здрава грамотевица направо ми се пререва.Голям дъжд си изсипа Simple Smile.Но за 5мин и това беше.От там нататък всичко ми е като сън Simple Smile .На първия сватбен танц се почуствах като на състезание хахаа такава емоция,такива аплодисменти напрово шашнахме всички.Но абсолютно никой не е предполагал,че ще имаме такэв танц.Дж ни направи 2игри и беше мн забавно.Едната беше с обувките,но вместо това 2табели тя и той и така ги вдшгахме.Другата беше 5момичета и 5момчета и дж казва кой с кжй да играе и за 5мин им пуска различен стил музика.Хора такъв смях падна...А като си представя,че не я исках тази игра Simple Smile.Друго не се сещам в момента какво да ви кажа,че наистшня ми се губи Simple Smile.Някой ако иска да пита нещо.Сега ще кача сншмка на тортата и на нас с мм ако имим де,че никакви снимки нямам Simple Smile.Чакам с нетърпение професионалните снимкш.Фотографа,видеооператора и дж бяха просто уникални!Няма такъв екип.Най-скъпо ни излезнаха те,но всяка стотинка си заслужава.Горещо ги препоръчвам!

# 717
Оле Мим , тортата е била скандална , много ми хареса . Сигурна съм че всичко е било прекрасно Simple Smile А надписа на сладката маса , поръчвала ли си го от някъде ? Много ми хареса а нали и ние ще имаме сладка маса и се чудих как да я украся  newsm78

# 718
Мим разкошни сте с малката принцеса,а ти просто сияеш. Браво надявам се като дойде видеото да добиеш пълна представа за прекрасният ден. От много булка така съм чула , че от емоция не помнят много

# 719
Мим, прекрасни сте, а малката е направо разкош! Тортата е чуууудна!

Общи условия

Активация на акаунт