Нашата сватба през 2015 - тема 7

• 25 870
  • 775
  •   1
Отговори
# 720
  • гр. София
Saengеlova , такова вълнение изпитвам като се сетя ,че днес е ТВОЯТ ден- Вашият ден. newsm51 ПОжелавам ви много разбирателство, любов и хубави моменти ! И нека товае  само началото на една вълшебна приказка, която ще напишете с твоя любим!
vanichkaa, душице, 18 юли. Не е като да нямаш време, ама... И по този повод роклите ти стоят прекрасно. Ако не си намерим " нашите" рокли, аз взимам тази с копчетата хахаха Joy
Мими, Тита кейкс ти е правила тортата- поздравления. Тя ми е фаворит в тортоправенето. Не на всеки приема поръчки, та как си я навила не знам. Радвам, че всичко е минало прекрасно на сватбения ден. С малката сте тооолкова красиви  Heart Eyes А с такива дребни детайли за шаферките, ципът, дъдждът- ей това вдига адреналина и се запомня. Честито от мен и бъдете много щастливи!

# 721
  • София
Мим, страхотна е тортата и с малката сте много сладки Hug

# 722
Мим, роклята ти е прекрасна. От къде е купена?

# 723
Мим, настъхнала съм направо! Прекрасни сте и ви желая цялото щастие!  Hug

Saengеlova, незабравим вълшебен ден ти пожелавам!   bouquet

Да ви споделя и аз понеже вчера имах безкраен работен ден и не успях: Роклята ми е почти готова и са я направили както искам! Много съм щастлива, че на 20-ти отивам да си я взема!!!  Party

По въпроса с шиенето: Ако решите да ви я шият момичета трябва да сте сигурни в коректността и точността на изпълнението! Моята рокля е готова точно за 1 месец: на 20.04 я поръчах и ми взеха размери, 2 пъти преправяхме горната част изцяло, ходих 5 пъти на проба и финално на 20.05 ще си я облека преди да я натоваря в колата. Въпреки, че сватбата е на 5.09 държах да е готова, за да я занеса, тъй като в последния момент ще имаме доста друг багаж и предпочитам другия месец да си я отнеса на спокойствие. Отказах се от булото поръчано от ebay. Поръчах си да ми направят от същия мек тюл и италиански сатен по ръба було в цвета на роклята

Видях, че обсъждате алкохола. Ние също ще имаме доста уиски- почти всички са млади хора. Спряли сме се на среден клас, 1л бутилки ще бъдат Paddy- и двамата много го харесваме, защото е меко. Не сме решили окончателно за количеството. Ще има предимно бяло вино, но ще поръчаме розе и червено, тъй като ще има хора, които целогодишно си предпочитат червеното вино. Бирата ще е на свободна консумация, а ракията домашна. когато отидем през юни ще уговорим с точност как точно ще се сервира алкохола, но категорично не искаме всичко да се натрупва по масите  Naughty

Някой спомена Метро... алкохола от склад и доставчик излиза доста по-изгодно от този в Метро.

Общо взето около мен се редуват щастливи и не до там моменти...
Малко ми е тъжно, че днес зет ми се качва на кораб и ще пропусне сватбата  Cry Не можа да се качи по-рано по причини независещи от него. Намислила съм да поздравя сестра ми с някоя песен вечерта на сватбата и младоженецът да я покани на танц, знам че малко ще й е мъчно че него го няма и много ще се трогне!

От друга страна днес ни съобщиха, че братовчеда на ММ чакат второ дете през декември! Очертава се една наистина прекрасна година!

# 724
мим прекрасни сте с малката  Hug Дай боже всеки му такава сладурана  Simple Smile роклята ти е толкова хубава на тази снимка с дететето и розичките.Така хубаво е уловен момента.На тези снимки роклята ти изглежда още по-красива и сега наистина се убеждавам, че радичев ти е направих страхотна рокля.   Simple Smile Party А и е толкова обемна и принцеска.И тортата е интересна.
ЗАЯ ти наистина си била на много проби.Но важното е, че всичко е така,както искаш и крайният резултата ти харесва.
момичетата,които не са си купили рокли-ще ви посъветвам по-отрано да се оглеждате и не за друго,а за свое собствено спокойствие-те не, че няма да ви направят рокля в последния моменти без рокли няма да останете, но не си струват нервите,освен това повярвайте,ако веднъж вече си набележите определена рокля по-хубава няма да намерите.
Аз моята я премерих след Коледа  Grinning Grinning и до миналия месец я мислих.Ходих, обикалях-нямаше особен смисъл.Видите ли веднъж рокля,която ви грабне не си усложнявайте живота като мен.  Wink
Днес мм е взел поканите от свекито по Еконт.Нямам търпения да ги видя!

# 725
  • София
По въпроса с алкохола някой от вас бяха споменали че ще го вземат от дистрибутор и ще платят само отворените бутилки, а другите ще върнат. Та питането ми е знаете ли такъв дистрибутор в София?

# 726
Мария много як вестник. Супер се е получило с Хепи приятелката. От роклите на мен ми харесва повече тази с орнаментите на кръста. Иначе и в двете си хубава. Помисли си в коя си се почувствала най-добре и я взимай Simple Smile

патенце-то
чудесна ти е роклята. Честито!!! На мен всичките ти избори досега ми харесаха. Май имаме един вкус Simple Smile

Kisses{P} прочетох всичко, което си написала и мисля, че имаш много добри идеи и ще се получи фантастично!!!

Seangelova честит сватбен  ден!!! Многоо хубаво да си изкарате, незабравим ден ти пожелавам :*    bigdance2

betyyyyy купувай роклята!!! Чудна е, аз направо се влюбих. Записвам си модна къща Милена в тетерчето, да мина задължително от там.

mim_pld всичко изглежда толкова хубаво. Била си чудесна Simple Smile

По темата за пушенето при нас мисля да не се пуши! Миналата година бяхме на сватба и хората си излизаха и нямаше проблем. Аз съм непушач от близо 3 години и не искам да се вмирисваме и одимяваме. Няма да ми е приятно, въпреки че и мм е пушач.

Момичета на мен ми беше ужасна седмица и направо щях да изкрейзам!!! Не можем да си намерим читав Dj и всичко е заето или много скъпо. Направо ми се реве
Иде ми да се отакжа от всичко. Само проблеми и драми и вече направо не издържам   newsm25 . Повтарям си, че всичко ще се оправи, но явно ще пръснем доста пари. Но така е, като му повтарях на моя, че няма време, а той само се моташе с фотографа и Dj. Имаме приятели и от двата типа, но нееее много беше трудно да им звънне по с време. Оказа се, че за Бургас 19.09 е най-натоварената дата. Направо съм отчаяна :'( Чакам сега да ми прати и цени агентката да видим дали ще можем да си я позволим. Общо взето всичко се беше объркало миналата седмица и много се надявам тази всичко да се оправи. Понеделник имаме среща с един фотограф, който ми се вижда малко скъп, но се надявам поне да е наистина професионалист. А с Dj направо не знам какво ще правим. За оператор се чудим за Дарина Сарикова. Похвалиха ни я, дано да е о.к. , защото аз искам 5 минутно видео и забавно да има задължително, а не само да ми заснемат сватбата. 3 часа и повече видео сигурно ще седна 2-3 пъти в живота си да гледам, а другите ще си ги пускам доста през годините да си спомням.
Още до никъде не съм покрай ядовете с другите неща и почвам доста да се притеснявам. За ся имаме само час за църквата и час за обредния ден, а и помещение запазено. Нищо друго  Cry Cry Cry

# 727
Здравейте, роклята която съм си харесала я има в магазина, даже ми предложиха ако нямам възможност да отида до Асеновград да ми я изпратят по куриер и да си я пробвам в къщи и ако има нещо да я върнаа  newsm68 newsm44
Много съм щастливааааааа  Hug

# 728
Момичета, днес е наистина шеметен ден!!!

Понеже ММ е много труден в избора на костюм, защото е 2 метра мъж, днес цял ден обикаля с неговия най-близък приятел (който е със същите размери, но носи много костюми заради естеството на работата си и знае подходящите места с кройки като за тях) по магазини и молове из града. Та накратко: понеже съм на работа ми се пращат снимки по вайбър от няколко часа...накрая единодушно се влюбихме в модел на Andrews. отидох в почивката да го видя и направо онемях колко е красив!  Heart Eyes Избрахме риза и връзка (ще коригират ризата, ако има промяна в килограми преди сватбата) и остават само обувките (той има официален колан и иска да е с него). Много съм доволна- мислех, че ще се скапя от обикалене с него  Crazy

Общо взето от големите неща ни остават само халките и да платим алкохола преди самата сватба. Мога малко да си отдъхна и да се отдам на организационна дейност! Списъкът с песните за диджея се заформя страхотен и ще се съсредоточа върху часовото разпределяне на времето преди подписа и програмата в ресторанта. Трябва да подредя внимателно как хронологически да се правят прическите на мен, мама, сестра ми, кумата и свеки естествено- така, че да има време и да сме готови за важната част. Абе, започвам да се въодушевявам страшно много!

От сутринта усещам, че витае сватбен дух във въздуха! Нашите имаха годишнина от сватбата, на днешния ден и ние ставахме кумове преди  Laughing Щастливо ми е някак!

betyyyyy , ако може да не се разкарваш наистина ми звучи чудесно!

touch_el, стискам палци да намерите диджей, защото е важно да ви устройва хем като цена, хем да сте сигурни, че ще си свърши работата.

# 729
  • На остров
Зая много събития около теб  Hug ! Въздуха от при теб чак аз го усетих !

Мим много много сте красиви и щастливи, личи ви колко сте доволни и двамата а малката е кукла голяма  bouquet  bouquet ! Много ми хареса и тортата и костюма на тм и букета !!! Много щастие ви желая от все сърце!

Мария все забравям да кажа много оргинална идея с вестника   bouquet !

touch_el защо не потърсите от друг град ди джей.

# 730
  • София
Ходихме до сватбения център .... Rolling Eyes не съм очарована
Има симпатични модели рокли, но всички с много гадна дантела, като показах една рокля на ММ ми каза "това ли перде хареса", та нищо не пробвах. Гледахме халките, много малък избор, но харесах едни комбинация бяло и жълто злато. Който си е купил халки ще каже ли колко е грам злато да се ориентирам, тези бяха по 73 лв грама. Даже конкретно ме вълнува ако знаете в Сара трейд колко е грама , че се чудим дали да не отидем до Раковски.
Харесах едни сватбени чаши с кристали във вътрешността на столчето, ама двете са 170 лв и на кумовете ще са им скъпи, а те държат да купят чашите. Имаше най-обикновени сватбени свещи спирала с една сребърна лента за 10 лв, мисля такива да си купим. Направи ми впечатление че късметчетата за хвърляне са по 0,50 лв, което ми се видя скъпо- толкова ли вървят ? И накрая за да не съм капо си взех един жартиер, най-обикновен със синьо цветче, после ще го кача в албума.
Извинявайте, че стана толкова дълго, но накрая ще кажа че персонала беше много учтив

# 731
Пепи, моите късметчета бяха 20-25 стотинки. Поръчах си ги от http://svatba-bg.info/svatbeni-aksesoari/kasmetcheta

# 732
Поканите ми пристигнаха!Очарована съм.Свекито е надминала себе си и са много красиви.
Много им се радвам.Досега се чудих как да ги редя в кашоните-а и нали си имаме котенце, да не ги докопа.
Скоро ще ги разададем, но пак ми се вижда рано три месеца преди сватбата.
Но така или иначе ние почти всяка седмица сме на гости на нашите и там ще ги раздадем на най-близките роднини.
Ихууу,вече си имам покани,чак не мога да повярвам.
Crazy

# 733
  • На остров
Мис Б браво за поканите, според мен 3 мес хич не е рано  Simple Smile

# 734
Sea, Честито! Пожелавам и на двамата прекрасни споделени мигове, здраво и стабилно семейство и попътен вятър! Чакаме те да споделиш как е минал този прекрасен ден Simple Smile

Ъпдейт при мен -
взехме халките. Поръчахме ги във Виртуоза въпреки по-високата им цена (80лв/грам). Страхотни са и ги гравираха ужасно красиво. Точно каквито сме си ги представяли са - плоски отгоре и острани заоблени. Доста са масивни обаче и излезнаха 13грама (а моята халка е толкова мъничка...). Толкова много им се радвам, че даже в момента си я сложих за малко. Дано няма някое лошо поверие за носене на халката преди сватбата. Даже ММ сега като ме гледа, че пиша ми каза "може ли да си махнеш халката, не съм ти я дал още"  Mr. Green

Пробвах си роклята днес - много ми харесва как се получава, почти готова е, само трябва да я стеснят и да я скъсят. Качвам снимки в албума. Поръчах и було. До края на месеца трябва да са изцяло готови.

Шаферките пак нещо ме дразнят, особено едната. Вече съжалявам, че изобщо исках шаферки. Ами май това е  Hug

За пушенето - ние сме в градина, та поне този проблем няма да имаме.
А за алкохола - стои складиран вкъщи - ракията и виното чакат да бъдат наляти по шишета  Mr. Green Имаме една стая "детска" и там като влезеш бутилка до бутилка - водка, шампанско, вино, ракия, бейлис  Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: сб, 16 май 2015, 22:49 от Kisses{P}

Общи условия

Активация на акаунт