Нашата сватба през 2015 - тема 7

• 25 878
  • 775
  •   1
Отговори
# 735
Kiss роклята е разкошнаааа , супер избор , много е в мой стил .  Не се  изнервай заради шаферките , да не ти пука . 
 Мис 3 месеца си е супер нормално , почвайте да ги раздавате . Ние почнахме 3 месеца и сега месец и половина до сватбата още не сме свършили с раздаването на поканите  #Puppy dog  малко е изнервящо това , че не може да ги раздадем на всички . Така че , не се колебай , ами от утре почвай .

# 736
Добър съвет от Alady за поканите. Много бавно се раздават ако искате лично да ги дадете и то двамата заедно. Ние се видяхме в някакво приключение 2седмици докато ги раздадем - бяха непрекъснати виждания и излизания с хора.

# 737
Да и аз си мислих какво толкова за седмица две сме ги раздали , .....да ама не   Naughty Защото първо че половината гости са от София другата половина от Варна и ние като сме си в София ( средно за по една седмица в месеца ) е някаква лудница да се видим със всички , пък и ние пътуваме по празниците , хората не се в града все се разминаваме , абе лудница . пък не върви да ги изпратим по куриер . Така че , съвета ми към всички който все още не са започнали да си раздават поканите е , действайте . Защото си е голяма мъка това .

# 738
Алечка, едно огромно благодаря за линка за късметчетата   bouquet Hug  Току що си ги поръчах, както също и жартиер, и кутия за пари. Много съм доволна!

Мис, ако не си поръчала подаръците, там видях, че има такива акрилни обувки за 1.20 лв.

Мим, страхотни сте! Ако може даже да ти отмъкна шаферката за нашата сватба, че ние сме само със шафер.

Зая, толкова се радвам, че роклята се получава, както я искаш и съвсем скоро ще си е при теб  Hug Сигурна съм, че ще си прекрасна!

Кис, халките, както и роклята ти са много хубави!

Понеже аз нямам почти нищо при мен, сега ще кача снимки от нета на неща, които имаме и на такива, които искаме. И пак една на роклята ми.

Последна редакция: сб, 16 май 2015, 23:56 от I ♥

# 739

vanichkaa  нашата сватба е на 12 юли и на мен като теб ми казваха същото изчакай да минат балавете ала бала и сега какво ма то няма време трябват месец и половина два, за да се ушие... Вчера обиколих всички магазини в Бургас и си харесах само един два модела, като едната ми заспа чудесно, има да се правят корекции, но беше това което търсех... Сега съм в чуденка има ли смисъл да се ходи до Асеновград , има ли хубави модели, как са цените там , защото в Бургас това което си струва почва от 700 нагоре има и по-евтини, но не бих сложила такава рокля.. Дайте съвет момичета какво да правя... нямам как да ви покажа роклята, защото не ми дадоха да се снимам, а в нета никъде не откривам такъв модел ...

# 740
Кисче, халките са много красиви, а роклята  Heart Eyes

I, и аз много неща си поръчах от тях, коректни са. Роклята ти е приказка!

Лъки, ако смяташ, че си открила своята рокля няма смисъл да обикаляш. Все тя ще ти е в главата. Ако имаш колебания мери още!

Аз продължавам с домашния фитнес. Вчера ММ беше обявен за мъж мечта от всички съседки, защото го видяха да бърше прозорци усърдно  Joy Той си е, де! Снощи обаче беше на ергенско парти на брат ми и мисля днес да го пощадя.

# 741
  • София
Кис, много е хубава роклята

# 742
touch_el, и ние имахме такъв момент. Особено с DJ. голям зор видяхме и до ден днешен не съм убедена, че това е най-добрият избор, със сигурност спрямо ситуацията, в която бяхме, беше най-доброто. Ще се наредят по някакъв начин нещата, но действай. То има един момент, в който като че трябва да се натрупат 3-4 от големите нащата като опора, за да продължиш. Стискам палци и успех.

betyyyy, дано да бъде това, което очакваш. Много ти го пожелавам.

Kisses, роклята е прекрасна. В Холидей има много хубави неща. Халките са супер. Коя ви е градината? Wink
Относно шаферките....
Скрит текст:
И аз започвам да имам леки проблеми. Двете са доста различни и не знам как ще улучим нещо, което да хареса на двете. Аз казах, че съм супер ОК да са с различен модел рокли, но сега се оказва, че едната ми приятелка няма време, а като цяло и желание да търси и е готова да вземе първата срещната рокля, освен, че харесва толкова консервативни рокли, че може да сме на корпоративно парти, а не на сватба Grinning и може да се получи да са с различни рокли с един нюанс, но той да не е цветът на сватбата. Точно затова трябваше да имам шаферки само, ако им купувам роклите. Simple Smile Както и да е, не е болка за умиране, но леко ме изнервя.  

pepi, не се сещам кой по-точно беше препоръчал Бижу-03, но много му благодаря, защото от там взехме пръстена. Там грамът на халките към момента е около 67 лева. В Ден-Дон май е към 70, а Сара Трейд като гледах цените и разделях на грам, който са посочили излиза към 63 лева.

И аз щях да питам от къде взимате алкохола?

Lucky girl, ще се жените на рождения ми ден  Simple Smile  Hug Иначе. Същата работа! има време, има време и накрая нямаш време да обикаляш и да избереш.  Аз ще ходя до Асеновград явно, дано там намеря нещо, ако не имам резервен вариант.

Зая, за пореден път се възхищавам на твоята организираност. Като изключим, че леко се потискам, че нямам никакви шансове да изпипам до толкова нещата. Simple Smile И честито за костюма. Simple Smile

# 743
З_A_Я и аз усетих малко от ентусиазма и настроението ти, и се почуствах и аз една идея по-добре  Hug

one11 ще търсим. Кофтито е, че ще ни излезе двойно, заради пътните.

Колко пари ви иската на вас фотографа, оператора и Dj?
Вече не знам коя цена е нормална, а още не съм почнала с дреболийките.

Miss_Bingley честито за поканите Simple Smile

Kisses{P} роклята е много хубава. А кученцето...ще го изям, голям сладур. Жалко, че моите не мога така да ги издокарам - едната ще изпохапе гостите ми, а другия ще им скъса дрехите от скачане, мятане и дъвкане.

Lucky girl90 ако роклята ти харесва, няма смисъл да ходиш да гледаш повече, но ако се чудиш разгледай и в Асеновград.

vanichkaa благодаря ти! Знам, че ще се оправят и аз това си повтарям, иначе ще полудея. Все от някъде нещо ще изникне  Rolling Eyes

# 744
Здравейте Момичета, дойде време и аз да се включа, а не само да ви чета  Simple Smile Нашата сватба е на 05.09.2015 в София. Имаме запазена Ритуална зала, Църква, Ресторант и Сватбена агенция, която подсигурява всичко, от нея вече избрахме Ди Джей, Видео, фото, водеща.

Сеа - честито!!! Желая Ши щастлив семеен живот  Simple Smile Heart Eyes Simple Smile
За всички останали, тъй като ще е доста дълго за всеки да пиша, всичко което описвате че сте взели звучи чудесно и съм сиг., че всички сватби ще са прекрасни.

И един въпрос, как избрахте Роклята...нещо по особенно ли почувствахте, мерих доста голяма част са прекрасни, ще кача и снимки, но всички ми харесват много и еднакво, как да избера, как да разбера коя е Роклята? Никоя не ме накара да се разплача, а така си мислех че ще стане, май много ТЛС гледам  Laughing Laughing Laughing

Благодаря Ви за форума   bouquet

# 745
touch, за фотограф и видео цените са много относителни. При нас пакета на фотографа, който наехме е 1800лв, но включва втори фотограф, следсватбена фотосесия и фотокнига. Реално пакетът само фотограф беше около 800лв (а е един от най-добрите в тази сфера). Видеото там нямахме много голям избор (искахме да вземем от Търново, а не да плащаме транспортни) и пакетът, който беше просто HD качество струваше 480лв. Full HD - 980лв и DSLR - 1280лв. DJ и водеща - двамата за 450лв - това ми се стори страхотна сделка (предвид цените в София само на DJ).
Та обмислете дали не можете да свиете някой друг разход за сметка на DJ и фотограф понеже единия прави настроението и купона, а другият запечатва спомените. Друг вариант е  да не свивате разходите, ами просто да покриете някои от тях с част от подаръците - предполагам не всичко трябва да платите преди сватбата. Сравнете дали не можете да вземете професионалист и от друг град, но имайте предвид, че ще трябва да поемете и 1 нощувка за тях.

vanichka, алкохолът е разпределен по бащите като задачи:
червеното вино е от Телиш и е на едни кутии по 10л.
бялото вино е Мезек пак в кутии, но по 3л.
ракията е купена от човек, домашна.
уискито дебнем все още промоции в супермаркетите - често правят -30% намаления - трябва само да се следи
водката я купихме от Т-маркет пак със страшно намаление

Иначе градината е на Рачев хотел Резиденс в Арбанаси. Стискам палци да не вали.

За халките - аз ги бях споменала от обикалянето си Бижу-03. Иначе мога да допълня, че в Дуо (на Раковска) цената е 64лв на грам.

Благодаря на всички за отзивите за роклята. Остава само да измисля каква прическа ще й отива  Hug

Lucky, чувствах се като теб в повечето рокли - стоят ми добре- прекрасни са, стават, но не са моите. Почувствах си я моята, а и имах критичен антураж, които бяха абсолютно единодушни за моята рокля.

Искам да попитам - мислили ли сте по въпроса с омазняването на лицето? Гледах кърпички за контрол на оамзняването на Арт Деко - от едната страна е да обереш мазнината, а другата е напоена с пудра и я слагаш след това. Чудя се дали да си ги взема - кутийка със 100бр. са 13лв. Дали ще вършат работа?

# 746
Ще кажа за нашите фото, видео и ди джей.
Бях склонна на компромис с украса, подаръци за гости и всякакви дреболии, само с тези професионалисти знаех, че ще платя колкото ми кажат  Laughing

Фотографът ни е 1200 лв. със следсватбена фотосесия/ или фотокнига/, видеото ни е 1500 лв. и ди джей за 5 часа е 650 лв.
Аз мисля, че колкото и пари да дадете за тези тримата, ще са оправдани. Все пак никой няма да запомни цвета на панделката на стола, но всички ще имат горчив вкус в устата като се сетят, че сватбата е била скучна, защото на ди джея не му се е занимавало достатъчно, или просто толкова си е можел.
А и е по-добре като си гледаш видеото, отново да изживееш емоцията, а не да искаш да превъртиш напред, защото имаш 3 часа хорА, примерно.

Друго важно според мен, е да се вземат пълни куверти на въпросните хора. Някак си и те по-добре се чувстват, и желанието за работа е по-голямо.

Момичета, колко време ви отне направата на халките? Ние се прибираме 3 седмици преди сватбата. Това достатъчно ли е? И някой има ли впечатления от Еспер?

За роклята-понеже и аз бях гледала много TLC, а и повечето казваха, че са плакали, очаквах и на мен да се случи. Но не стана. Просто когато пробвах нея, после не спрях да я мисля и сега, месец и половина след покупката, всеки ден си гледам снимките и ми подскача сърчицето. А това е сигурен знак, че съм направила правилен избор!

# 747
  • На остров
За мазната кожа първо сложете овлажнител oil fri и после фдт за мзана кожа и фиксирайте с пудра. Кърпички за по пиване или малка компкатна пудра е добре да имате със вас.

За мен е най важно в този ден ние да сме доволни и щастливи Heart Eyes, какво и как ще каже наякой или ще си мисли след време не ми е грижа  Simple Smile.

I ♥ няма ли да поръчвате от при вас халки? За роклята много правилно си го написала Simple Smile !

# 748
One, няма да ги поръчваме тук. В тази държава са много скарани с избора. Имаш право между класически модел и... класически модел   Mr. Green
Златото е 14 карата и цената само за мъжката халка беше малко над 500 евро.  ooooh!

За гостите го написах в такъв смисъл, че дребните неща не са толкова важни, колкото купона и настроението. А иначе и аз съм на мнение, че в този ден сме най-важни ние. Аз заявявам пред света, че това е човека, с който искам да остарея, така че какви ще са съпътстващите този процес декорации, фльонги и камъчета, хич не ме вълнува. Но това все пак си е само моето субективно мнение  Hug

# 749
Момичета огромно благодарско, че ми разяснихте ситуацията с поканите!Хич няма и да се колебая,а при първа възможност ще ги раздам.И ние пътуваме често, с много хора имаме да се виждаме и така.А държа да е лично или пък поне на някоя от роднините нашите да ги дадът. Simple Smile

Kisses{P} това определено е твоята рокля.Толкова е нежна и прекрасна.Най-много ми допада как полата надолу пада като облак.Междудругото момичето в Холидей е много мило.На мен ми показва същата рокля и аз се колебаех дали да я меря,защото това не е моят модел, но на теб ти стои толкова хубаво.
Чак сега видях кученцето.Толкова сладка бяла рокличка с цветенца и костюмче.Сега ми даде идея да облека и нашите домашни любимци-котки,цели 4 са-при мама има една персийка, нашето черно коте и още две на свекито  Laughing
07Lucky добре дошла! За роклята да ти кажа-и аз гледам много ТЛС. мислех, че ще плача, но не стана.Просто като се видях с роклята и ахнах.Това е моята рокля.От зимата съм я харесала и с месеци съм я сънувала.С нищо друго не мога да си се представя като булка.Постоянно си пускам клипчетата с нея.Когато я облечеш ще разбреш.Тя ще изпъкне сред другите.
При теб явно проблема е, че много рокли ти харесват.А при мен беше точно обратното-нищо не ми харесваше, почти нищо не ме грабна.Аз съм много капризна в това отношение и много малко модели ме впечатлиха.

Общи условия

Активация на акаунт