Нашата сватба през 2015 - тема 7

• 25 870
  • 775
  •   1
Отговори
# 750
И аз съм на мнението на I ♥ . Разни джувки и финтифлюшки грам не ме вълнуват. Важно ми е хората да се забавляват, а ние да имаме прекрасен и щастлив ден. За фото и ДЖ при нас сумите са доста по-малки, но предполагам зависи от града.

За роклята - не съм плакала. Просто така си се представях. Отговаря на изискванията ми и се чувствам красива в нея. Мисля, че ММ ще ме хареса. И толкова. Не ми е сантимент кой знае какъв. Просто знаех че е тя. За това и си я купих 9 месеца по-рано, не ми се гледаха други  Simple Smile

# 751
Алечка, роклята ти е много красива  Heart Eyes! Още първият път като те видях, даже те питах откъде си я купила. Няма значение 9 месеца, една година-щом се е появило чувството "И с другите бях хубава, но само с тази съм неотразима", роклята се грабва и се спира с търсенето и разглеждането на други.
Аз толкова много гледах по интернет преди да я купя, всяка вечер часове наред и казвах на мм "Само да я купя, че не издържам повече да гледам рокли", а той казваше, че дори като я купя пак ще продължавам, за да видя дали пък няма някоя по-хубава. И сега откакто съм я взела, не съм поглеждала дори за други, просто нямам никакво желание, толкова съм убедена в избора си. Той каза даже :" Май наистина си купила Роклята. Толкова спокойна и щастлива не бях те виждал". Та така...

За цените на фото и т.н.-да, много зависи от града за съжаление.

# 752
  • София
Moмичета,здравейте!  newsm44 Благодаря на всички за пожеланията,да ви се връщат стократно.Много хубаво беше всичко при нас наистина,но се отпуснах чак след като влязохме в ресторанта,преди това голям стрес,голямо нещо и най-близките си ги изядоха,ама какво да се прави  Grinning Петък бях много спокойна,вечерта отварям роклята и виждам,че дантелата на едната презрамка се е разлепила (май със силикон е била залепена),но неочаквано за мен запазих спокойствие и на следващия ден залепихме с капчица  Laughing
Нещата,които ме изнервиха са : Кумата закъсня с 40 м за фотосесията  #Cussing out ; Предната сватба беше започнала по-късно и влязохме по-късно от записания час и последно масата за welcome drinka не беше така,както бяхме говорили предния ден,но бързо я направиха,както исках.

Всичко останало беше страхотно.Времето беше супер,не валя изобщо,не духаше.Храната беше вкусна,но не ядох много не че нямах време,но не ми се ядеше просто  Laughing Дж беше невероятен също,нямам думи.Фотографът малко ме поизнерви в хотела с тия снимки,ама се оправихме де  Laughing Украсата също беше чудесна.Нямахме игри - имаше много танци.Остана страшно много алкохол.Свободната консумация за 100 човека ни беше само 46 лв  Laughing Дечицата бяха невероятни - танцуваха,снимаха,имитираха - сватбата нямаше да е същата без тях.Влязохме в 17 и в 2 вече си бяхме в хотела,мислехме,че ще се стои до по-дълго,но явно умората наистина надделя  Laughing Но купонът беше супер,аз пък за разлика от Мим всичко си помня много добре  Laughing Имаше изненада една приятелка ни поздрави с песен,която тя изпя,ММ стана да танцува на една песен на АCDC такова шоу направи,че просто не е истина,всички се наредихме в кръг да пляскаме.Ако нещо ви интересува - питайте.

Днес цял ден се занимавам с планиране на почивки и ми е много готино  Sunglasses Laughing

Качвам няколко снимки в албума  Peace

# 753
seangelova, честито   bouquet Щастлив семеен живот ви пожелавам!

Аз явно по много странен начин съм приела сватбата и едва ли не като пишете на следващия ден, си казвам "Е как толкова бързо? Това ли беше? Свърши ли вече?"  Laughing

Подготовката отнема толкава месеци, а всичко свършва за броени часове...Затова пожелавам на всички ни да се насладим максимално на всичко, без да обръщаме внимание на дреболии!

# 754
 seangelova много се радвам за теб тортата е била много красива ,а тези неща са които са те по изнервили са бели кахъри важното е ,че ти си се забавлявала и си била прекрасна булка. Мим и ти си била разкошна и тортата е била истинско изкушение ,много се радвам за вас. I ♥ За направата на халките мисля ,че две седмици и ще са готови  ,нашите станаха за толкова . Kisses{P} кученцето е голям сладур и ние имаме един джак ръсел може и аз да му сложа някоя официална дрешка. Аз съм казала на сладкарката която прави сватбената торта ,да търси фигурка с булка младоженец малко дете и бяло кученце всички да сме на тортата  Mr. Green

# 755
seangelova страхотни сте.Радвам се, че всичко е минало добре.Наистина са бели кахъри нещата,които изброи.Но каква е тази кума?Защо е закъсняла толкова много?!Ето това много би ме ядосало и възмутило.Смятам го за неприемвливо.! Simple Smile
Токущо се върнахме от манастира Свети Мина в София.Ходихме на разходка.Там имаше сватба.Много е красиво мястото.Явно имаше дрес код, защото жените от сватбата почти всички бяха в червено и черно и бяха много готини.Дори се вдъхнових за визията си за кума (нали и моята рокля е в червено и черно).

# 756
*Шоколадче* мерси за съветите, явно с някои агенции наистина трябва да се говори по телефона. Но пък така е доста неудобно, друго е да видиш цени и дали изобщо могат да ти изпълнят желанията. Да ти покажат снимки на подобни неща, които са правили. Иначе тези срещи са губене на време, да ходиш някъде да се разкарваш да си приказвате празни приказки и накрая да стане ясно, че няма да ти свършат работа. Пък и не е професионално според мен в днешно време да не могат една оферта по e-mail да ти пратят поне една страничка да видиш цените и дали са свободни.
Защото при една агенция при която ходихме изобщо не ни харесаха нещата, които ни показаха и само си загубихме времето.
При друга агенция обещаха да се обадят да се видим пак, че бързаха да правят украса и не успяхме да видим всичко, но не се обадиха.
Тази седмица имаме среща с още две агенции дано си изберем вече.

Иначе нашата сватба ще е в парк хотел Москва, а там без калъфи на столовете няма как да минем. Почти всичко имаме вече, без халките, костюма на приятеля ми и украсата.  И всичките неща много бързо ги избрахме, само тази украса е проблемна Grinning

# 757
seangelova, честито! Много сте красиви, а снимката с китарата е върха!

# 758
snow999 успех с агенцията  Simple Smile аз съм за да си ходите на място, не удобрявам интренета в този случай.Да, там могат много неща да се оточнят, но една среща на живо си е необходима при всички случаи.Най-малкото за да усетиш човека,дали изобщо да му се довериш.
Халки-нашите станаха за три дни.А годежния ми пръстен е от Виртуоза-там си е традиционно по-скъпо, но става дума за диаманти.Само, че не ми е ясно защо грама злато е 80 лева?
И аз да кажа за фото,видео + музика-около 1500 лева ни излизат фото, видео и водещ с ди джей.Говорим за Т-ще обаче,че и това е важно да се каже  Simple Smile
Качих поканите и жартиера в албумчето.Очаквам мненията ви   bouquet

# 759
snow999, точно за този ресторант са наели агенцията, за която писах. Днес е сватбата, така че ако искаш да питам дали са доволни. Там столовете са с подлакътници и не знам колко агенции могат да ти предложат калъфи, но по мое мнение този ресторант без украса ... не става. Та на тях са им предложили шапчици за столовете и панделки. Цветовете са бордо и нещо друго, не съм сигурна какво.

Помислихте ли за пушачите?  newsm78

Miss_Bingley, жартиерът е хубав, а поканите са... УАУ! Много са красиви! Браво Wink

seangelova, Честито и горчиво! Страхотно иглежда, а най- важното е, че сте си изкарали весело. Снимките са чудни, очакваме още! Simple Smile   bouquet
Какво беше включено в куверта, че не сте имали консумация извън него?

# 760
По въпроса с консумацията наистина seanangelova би ли споделила?
Мис Б. Свекървата ти е направо със златни ръце . Поканите са не просто страхотни ,а вълшебни .

# 761
  • София
Ваничка мерси за инфото, ще го проверя този магазин за халките
Аз днес се мотах по Пиротска и искам да помрънкам: влязохме в един магазин за рокли, искам да подчертая че нямаше никой, аз поисках да пробвам една единствена рокля и продавачката ми каза че се пробвало само с записан час. Ееее много се издразних, за една рокля за 10 мин.... В един друг магазин харесах още една рокля, там пък сакън да не пипна нещо и пак не пробвах... Просто нямам думи, е***и обслужването, а аз пари искам да им давам

# 762
Пепи не си нито първата оплакала се ,а едва ли ще си и последната. Тея от Пиротска не разбраха ли ,че така клиенти не се печелят незнам. То ако не пробваш и не пипнеш да видиш как да я купиш ама айде... и вярно 10 минути е едно обличане па роклята няма и толкоз все едно ще мериш 3 дни... грозна работа...

# 763
Kisses{P} горе - долу цените са такива, каквито ги описваш. Ние решихме да е без албум. Можем да си направим на по-късен етап. Ако Dj е добър, мислим да е само той, без водещ. Една приятелка ми даде много добра идея. Част от приятелите ни да се включват към воденето. Мисля, ще се получи добре. Варианта с плащането след сватбата и аз си го бях мислила.

За роклята - аз не мисля, че ще ревна, но няма да мога да си я изкарам от главата. Сега видях една и не спирам да я мисля, хем не я пробвах. Аз винаги съм се представяла с чисто бяла, а тя беше цвят шампанско и затова реших да не я пробвам. Бях ли я облякла, задължително сигурно щеше да е тя. Мм също държи да съм в чисто бяла. Сигурна съм, обаче, че ще търся сега същия модел.

seangelova чета и направо ми се насълзяват очите. Сякаш с теб ги преживявам тия неща. Много се радвам за теб и че всичко е минало  добре. То без малко нерви няма как да мине. Честито на младото семейство! Бъдете много щастливи заедно до дълбока старост.

Miss_Bingley поканите са много нежни. Много ми харесаха. Браво на свекървата!!! Жартиера също.

За халките аз си харесах един модел страшно много, но на мястото, където ни ги предлагат само едната струва 770 лв. Качвам ги в албумчето. Много ми е скъпо. Вие къде ходите да ви ги правят и колко излизат. Ние нямаме злато, но една приятелка ми каза, че излизало по-скъпо да ти ги направят така. По-евтино било да си купиш направо.

# 764
  • гр. София
seangelova , честито! Нека приказката, която сте изживели вчера продължава дъъълги години в любов и разбирателство!...Е, винаги се намира някой да развали емоцията, но не бива да се подаваме на това.  Hug
pepi_mdi , аз утре бях се засилила за Пиротска. Направо ме разубеди.
Miss_Bingley , страхотни покани! Златни и ръце на свекърва ти! Heart Eyes И жартиера е супер. Халките са близък модел, който харесвам и аз. Вие от къде ги поръчахте?

Да ви кажа, на мен от вчера ми влезе една муха в главата, да не си хвърлям букета, а да си направя такъв от плат, за да остане за спомен на дамата. Тази седмица ще се пробвам да го направя

Общи условия

Активация на акаунт