Време в сватбеният ден😅 дъжд/слънце

• 412
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте, булки🤍 Моля, успокойте ме и споделете при някоя от вас случило ли се е по прогноза няколко дни преди сватбата да вали, в деня на сватбата да не е валяло? 🤞🏼😅🤞🏼😅

# 1
  • София/Севлиево
При нас малко валя,но нищо особено -топъл августовски дъжд.На брат ми на сватбата цял ден бе голяма жега(все пак 31 юли),но вечерта в ресторанта се отвори небето точно на сватбеният им танц (дансингът бе на открито)-намокри ги, обаче се получиха страхотни снимки... Каквото и да е времето важна е емоцията и да ви остане хубав спомен.Късмет и щастлив семеен живот.

# 2
  • Melmak
Да. Запазихме дата за 28.09 като запазването беше през януари. Няма как 9 месеца по-рано човек да знае какво ще е времето.
Надявах се да не вали, но и да не е мега жега. Исках да избягам от възможността да е топло като юли и август.
Следях цял септември прогнозата, даваше го ту да вали, ту да не вали. Купих си чадър, такъв прозрачен за всеки случай. В крайна сметка не само, че не валя, беше 28 градуса, слънце и жега. На следващия ден се събудихме в мрак и дъжд, времето нямаше нищо общо, студено, гадно, дъждовно и мрачно, от тези есенни дни, в които не спира да вали.

Дано и вашият ден е слънчев и топъл.

# 3
Здравейте, ние се оженихме септември и прогнозата за времето цялата седмица преди сватбата и на самия ден го даваха, че ще вали с гръмотевични бури в някои от дните. Преваля малко на предния ден, но точно на сватбата беше страхотно времето, преваляха няколко капки и то като бях в колата. Не се притеснявайте, изживейте си емоцията.

# 4
Омъжих се средата на юни, по прогноза трябваше да вали много (предните дни валя доста), на нашия ден беше страшно слънце и пек 😀.

Разкошен, незабравим и единствен сватбен ден Ви желая! И се обичайте, до безкрая!
🌷🌷🌷

Общи условия

Активация на акаунт