Забременели след Ин витро - тема 8

• 33 409
  • 754
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Ето ме, момичета!
Ето я щъркеловата вест: вчера в 10.52 ч. се роди нашето дълго чакано момиченце - Владимира, 3.900 кг., 53 см.
Всичко мина перфектно под златните ръце на др. Дяволов. В 10.25 ч. ми е сложен абоката, в 11.10 ч. бях вече в реанимация. Днес сутринта ме раздвижиха и ме преведоха в родилното. Болки има, като лежа е горе-долу добре, живее се, но ставането и движенията са много болезнени. Бебето е добре, в неонатологията е, тъй като всички
бебета на майки с диабет минават оттам за 2-3 дни по специално следене и изследвания. Ходя да я храня през 3 ч. - голяма бузанка е, там им е като майка на другите бебенца, повечето от които са недоносени.
Поздрави и прегръдки от мен!

# 286
Фрида, браво майче героиня!  bouquet  bouquet  bouquet Да е много здрава, умна, добричка и късметлийка малката красавица Владимира! Ама тя ти е направо едномесечно бебе, пу-пу! На теб ти пожелавам бързо възстановяване и периодично минавай в темата да ни наглеждаш и напътстваш Grinning

# 287
  • Живее на Луната
Честито Фрида, да е жива и здрава малката Владимира и късмета винаги да я следва в живота!   bouquet
Страхотно име сте избрали, много елегантно за млада госпожица  Heart Eyes
На теб бързо възстановяване и болките да останат само в спомените!  Hug

# 288
Честито,Фриде   bouquet Да ти е жива и здрава Владимира и само поводи за радост да имаш от тук нататък!

# 289
  • При вещиците
Фрида, да расте щастлива и здрава малката бузанка. Честито!  bouquet  bouquet

# 290
  • Sofia

Петради и Вили08 се изгубиха пак ,  Heart Eyes Heart Eyes, дано скоро се включат  Hug Hug
Тук съм, чета ви когато имам време, но вече на финала ми е голям зор. Все още ходя на работа( при това на две места), ремонта в къщи нещо се закучи (иде ми да убия майстора) и вече сериозно взех да се притеснявам, че времето лети, а аз съм до никъде. От 8 май излизам в болничен, 45 дни преди термин и се надявам вече да съм по свободна и да пиша.
П.С. Благодаря ти, че си се сетила за нас Simple Smile

# 291
Ех, че хубаво ми става като чета хубави новини...
Фрида,. да ви е честита дъщеричката! Браво на те за раздвижването и за кърменето!
Коте Дани, браво и на вас с малкия юнак! Все така да расте до термин!
Рени, и аз съм със сенна хрема, но благодарение на проливните дъждове тук и гадното време в момента съм много добре - никакви оплаквания. Като отидеш на морето ще е по-леко покрай водата.

И аз да се похваля - мериха тонове днес, гледаха дреболина на УЗ и е много добре - 2.5кг, не ми казаха колко см е станала, но е ОК за седмиците си. След седмица съм пак в болницата и имам назначена среща с анестезиолозите за секциото. И при мен вече му се вижда края...

# 292
  • Sofia
Еха, че хубава новина! Фрида, честита дъщеричка, да расте здраво, щастливо и умно дете   bouquet
Браво, наистина голямо бебче на майка-героиня, тъкмо по-лесно ще си се гледате Grinning Болките след някой и друг ден ще са само спомен, но след секцио си боли, няма начин...

Добре дошли и от мен на всички нови мами в темичката, лека бременност до края  Hug

# 293
Фрида, честито, да е жива и здрава Владимира   bouquet

# 294
Фрида честита дъщеричка! Да е жива и здрава малката Владимира, да е голяма късметлийка и много да ви радва! Бързо да се възстановяваш и скоро да сте си вкъщи.

# 295
Фрида,честита сбъдната мечта:-).Колко е хубаво да прочетеш такава новина,браво на мама за отгледаната голяма мома.
Добре дошли на новите момичета....

# 296
Фриде, честито и от мен!! Да е жива и здрава малката!! Много се радвам, че сте добре Simple Smile  Hug
Честит имен ден на именничките!!
Изи, дано всичко е наред с контракциите. И да трябва серклаж наистина ще си по-спокойна.
Кетче, браво на бебка, много е пораснала!
Петра, ти си направо герой! На две места още работиш, че и ремонт правите, евалата!

Краката не ми се подуват още, но след като ходя гледам да си ги сложа на високо за всеки случай, не че има връзка. В София днес е 27 градуса, голяма жега става.
Сенна хрема имам, но е слаба. Днес ме засърбяха очите и се разкихах в един парк, където косяха тревата. От кихане и т.н. според мен нищо им няма на бебоците, просто е неприятно.

# 297
Честито, Фрида! Страхотна новина! Всички тук стискахме палци и се вълнувахме за теб! Радвам се, че всичко е минало страхотно! Бързо се възстановявай, а малката принцеса да расте здрава, красива и благословена :*

# 298
Фриде, честита дъщеря! А на астралната ми близначка пожелавам да е жива и здрава, да расте усмихната и щастлива и да има огромен късмет!

# 299
Кейче, ние рождения ти ден ли забравихме, хем беше писала.. Да си жива и здрава и здрава и да гушкаш пухкава бебочка през юли  Hug

А на новите момичета - много ще се радвам, ако си сложите лентички, защото иначе е много трудно да се следи кой до къде е. Но само ако искате, много ясно!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт