Забременели след Ин витро - тема 8

• 33 409
  • 754
  •   1
Отговори
# 330
Лек да ти е пътя Вили! Стискам палци. Дано успеят да ги задържат още мъничко... опитай да бъдеш спокойна  Hug

# 331
Моя позната роди преди месец в 33 седмица, 1,800 бебе, дори и в кувьоз не се наложи да бъде, но й биха тези кортикостероидните инжекции, а Апгара на бебето беще много висок 8/9 - нещо такова, като на доносено бебче. Сега е един рошко рошав Simple Smile

# 332
  • Русе
На всички именнички Честит Имен Ден, да сте живи и здрави и да устискате до края.

На Фрида голямо честито, да и е жива и здрава малката рожба и бързо възстановяване, че я чакат разходките вече навън.

На Вили стискам палци всичко да е ОК.
 baby_neutral baby_neutral baby_neutral

Последна редакция: ср, 06 май 2015, 11:41 от didka12

# 333
Вили ,  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed мисли позитивно и не се стресирай. Севи роди в 32 +2 гс и я изписаха с бебчо в 33+5 гс ако не се лъжа.............. всички сме с теб  Praynig Praynig Praynig

Аз в петък и събота ще правя втори курс от 4 инжекции за дробчетата на бебетата......... за да сме готови по- рано, понеже имам контракции непрекъснато. Засега Слава Богу се държа  Praynig Praynig Praynig Praynig

# 334
Лек път,  Вили, леко раждане и да се похвалиш!

# 335
На Фрида честита рожба! Да ти е жива и здрава малката Владимира и на теб бързо възстановяване!

Вили стиснати палци и от мен. Не се тревожи, всичко ще е наред. Все пак си вече в големите седмици.

Аекара аз днес получих същите наставления от лекаря - стискай още 4 седмици и сме готови. Аз днес съм 32+0 и девойките са по 1800/1900гр. Доволен е и всичко изглежда спокойно за момента.

Добре дошли на новите бременелки. Много е хубаво да виждаме че има редовно успешни опити Simple Smile

# 336
Вили, стискам палци!  Hug Всичко ще е наред, в МД си в добри ръце, бебчетата са големи вече.

# 337
Вили, само запази спокойствие! Всичко ще бъде наред. Стискаме ти палци  Praynig

# 338
  • на пясъка при черупките от миди
Фриде, честита ви рожба Владимира! Да расте жива, здрава, много обичана и палава!  Hug

# 339
Вили, стискам палци Praynig Всичко ще е наред, в МД си в добри ръце  Hug

# 340
Вили стискам палци! Всичко ще е наред. Дано да успееш още малко да позадържиш, но дори и в тази седмица бебетата са вече големи. Снаха ми роди в първи ден от 34 с. /2 кг./даже и в кувьоз не я държаха девойката.

# 341
  • София
Мили, момичета, много благодаря за прекрасните пожелания и топлите думи! Да ви се връща на кой по-скоро, на кой по-натам, на кой двойно.
Днес беба я свалиха от неонатологията при мен в отделението, дават ми на на 3 часа за по 45 мин. да я храня. Тръгна ми коластра, като помпам с помпата излизат капчици. Малката обаче не ще да суче, лапа зърното и нищо не прави. Сега в 22 ч. пак ще я мъча.

Вили , миличка, стискам палци и вярвам, че всичко ще е наред, това е най-доброто място за недоносени бебета в BG, а ти си в съвсем прилична седмица.

# 342
Фриде, ако ти трябва читав консултант по кърмене, веднага ще ти напиша телефони, скайп, всичко, което ти е удобно. Страхотна работа вършат момичетата, едната е кумицата ми, страшно са мили и отзивчиви. Simple Smile

# 343
Вили, стиснати палци и от мен. Сигурна съм че всичко ще е наред. И аз имам познати с близнаци родени в 32 седмица и всичко им е наред. Не се притеснявай.

Фрида, успех с кърменето Simple Smile

# 344
Благодаря ви отново, само дето нямам уговорка с лекар, това ме притеснява. С моя лекар се бяхме разбрали за секцио, тек ми говорят за нормално раждане

Общи условия

Активация на акаунт