Забременели след Ин витро - тема 8

• 33 409
  • 754
  •   1
Отговори
# 375
Ето точно затова харесвам начина на работа тук - никой нищо не ти казва за изследванията... Ако има нещо, ти казват какво да взимаш и толкова. Иначе и аз щях да се филмирам за какво ли не  Shocked А така си живея в блажено неведение. Другите причини за филмиране са ми достатъчни  Crazy
Рени, малко ми остава и почвам да се шашкам... Твойте бебки да стискат до края на август. Ако си по морето по това време, и аз успея да си дойда до Бг, ще дойдем да ви видим с дреболина  Peace

# 376
Веси от др.седмица съм закотвена на морето,само ще ми е доста неудобно че нямаме асансьор в блока,на 3 етаж сме но вече ми е трудно изкачването. До края на август не,но се надявам до края на Юли поне да устискам и най-добре началото на август. Вчера като гледах при Гала жената на Енчев какво коремче има в 8 месец,ми то моя е по голям а съм в 6-и. Направо незнам до края какъв слон ще стана и дали изобщо ще мога да се движа,до момента съм +13кг. в 24+1г.с.

# 377
Айде сега, не мрънкай  Wink  Hug Ти си с две, а жената-на-Енчев с едно!
Ще ти пиша като затръгвам, че сега плановете са без кръчмаря  Crazy

# 378
Рени, ти почна от 40 кг ли бяха или 45.. как няма да понапълнееш?! Навсякъде казват, че колкото е по-слаба жената в началото, трупа повече. Хич не ги мисли тия кила.
Кетче, и на мен изследванията ми отиват директно при докторката и си живея много по-спокойно.

# 379
Нали, нали Бисе? То на нас ни стигат всички останали неща, а и винаги си намираме за какво да се филмираме - що не мърда, после що мърда толкова много...
Кейче.. де да беше толкова лесно ваденето, колкото слагането... Ама те слагат ню-ню размер, а после ние вадим поне 3кг човече...
Да ви поразсмея малко за лека нощ - днес мамка ми реши да се напъне да се направи на майка и се зае да ми обяснява как ще имам нужда от помощ след секциото, обаче понеже тя няма отпуска и затова пращала баща ми  Shocked Успях да замълча... После се зае загрижено-майчински да ми обяснява как сестра ми се възстановила след секциото сравнително бързо, ама защото била слабичка и се движела много, а аз понеже съм дебела, и имам доста подкожна мазнина... щели да ме зашият добре  #Crazy Тук вече ми идеше да й кажа да спре да се напъва да ми бъде майка  hahaha ... Та тя разбра, че сестра ми роди със секцио сигурно половин година след раждането... Та Рени, не ги мисли сега килограмите. За нула време ще си ги върнеш след раждането  Hug

Последна редакция: чт, 07 май 2015, 22:22 от pussycat

# 380
Pussycat ,ей успя да ме разсмее твоята майка.Ей как ги мъдрят едни незнам .И аз съм от по големите жени,и си мисля,че ако стигна до раждане да е секцио,та сега се замислих и за моята подкожна мазнина:-).
Рени,ти е нормално да качваш килограми,едно,че доста слаба си забременяла,второ ,че си с близнаци.
Биси,ти при кой доки се следиш ,извинявай ако си казала но не помня.Аз като медицинско лице държа да имам достъп до изследванията си,ако знаете каква дебела папка имам ще паднете:-[.
Кейче,днес и на мене ми казаха ,че левкоцити до 12-13е било нормално за бременни,но аз нали съм Тома-неверни,пък и обичам да съм във филм.
Та хайде,да спра да се оплаквам,лека нощ на всички....

# 381
Кетче,  Joy майка ти е уникална. Тя и мойта ги ръси едни бисери, ще дойде 1 месец на помощ.... Как ще се справим , това не знам  bowuu

# 382
Бисе от 50кг. стартирах,вече съм 63/4. Бях на 20г. когато започнах гладолеченията на Людмила Емилова заради хормонални нарушения и бях станала 42кг. и след 2-3 месеца бях 58 като спрях диетите-ама тогава и работих по морето в магазин за пакетирани стоки и зверски си егождах.После пак няколко пъти гладувах и накрая организма се изтощи и не свалях нищо и зарязах диетите. От години съм 48-50 и не се ограничавам. Майка ми с мен е качила 32кг. и бързо е отслабнала,та да видим аз как ще съм,но засега децата са по важни.
Вчера и онзи ден Веси бяхме в Мъглиж на новата къща на свеки,ами друго си е в къща с двор,да хапнеш и спиш в балкана. А за лятото аз нямам мърдане от морето,гости приемам 😊

# 383
Бени, аз се следя в свети Лазар в София. По принцип съм си контрол фрийк, на в случая много ми харесва да ми се обаждат само ако има проблем. Наистина иначе настава едно чудене, едно вглеждане, едно търсене в интернет, защото аз и нищо не разбирам.. 
Иринка, ти си имаш история с диети и килограми. Лесна работа, после ще сваляме Simple Smile
А темата с майките... моята лятото задължително е на вилата. И я чаках да видя кога ще почне да ме тормози да ходя там с бебето. А то си е тормоз, защото вилата е малка и нашата част е абсолютно недовършена, няма никакви удобства, няма баня. Просто не става за новородено първо бебе и стресирана майка. Иначе верно двор и т.н но за първо лято не е подходящо. Но само тя не го разбира, да сме сложили две легла и готово. Аз тука съм в стрес, че вкъщи няма да успея с ремонт и подредба, ще ходя на тотално неуредено, че и далече от магазини и аптека. А и тя няма да ми помага адекватно, поне така си мисля, само ще се джафкаме. В това отношение разчитам повече на баща ми, той като аз съм била бебе ставал нощем примерно, по-търпелив и спокоен е Simple Smile Уф каква я изкарах горката ми майка, ама ми е сложно с нея Simple Smile

# 384
Здравейте, аз още съм в болницата... уж днес щяха да ме пускат и вчера ми махнаха абоката но вечерта пак ме хванаха болките и на ново абокат и система. И днес няма да си ходя. Някой с близнаци имал ли е такива меннструални болки, тук казват че са контракции? Иначе шийката е добре, сега няма да се шием.

# 385
Честито и от мен на Фрида и Севи! Да са ви живи и здрави бебетата, момичета, нагушкайте ги мноооого силно от мен! Heart Eyes

Вили, всичко ще бъде наред, ще видиш!  HugСедмицата е  добра, докторите са добри, бебетата са добре-значи остава ти само да слушаш и изпълняваш! Hug

Иситме, болки при близнашките мами винаги има-аз вечер едва се движа, нощем се обръщам по един час в леглото-като един хипопотам съм, имам постоянни болки ниско долу и днес пак ще хващам доки за гърлото...Ти по-добре стой там да те наблюдават, пък те болките са ясни #Crazy

# 386
Изи, стой и се грей в болницата така да се каже Simple Smile Според мен всички близнашки майки в групата карат доста тежки бременности, все разни болки и т.н. Тъй че не си само ти. Аз така малко от чуждо име, ама нали сме от началото общо взето и имам наблюдения.

# 387
Благодаря Илиянка и Бис... ще го лежа и така... ако трябва и до края, трябва да пазя палавниците.

# 388
Изитми, щом са ти казали стой си там, колкото и да не ти е приятно.
Аз съм с болки от началото, все нещо ме боли.................. легло, хапове и така  Hug Hug

# 389
  • Живее на Луната
Изи, стой в болницата колкото е необходимо, там поне ще си спокойна.
Вили, стискаме палци всичко да е наред.
Отнсно болките, и мен от началото все ме болеше нещо, покрай изкървяването имах някаква тъпа болка ниско долу ако стоя права повече време. От известно време май отшумяха болките, сега само храната ме мъчи. Все съм гледна и като седна на масата ям по 2 хапки  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт