Забременели след Ин витро - тема 8

• 33 411
  • 754
  •   1
Отговори
# 495
Иринка, мамите казват, че имена немогат да изберат, а аз си мисля, че количка никога няма да мога да избера. Имам сиизисквания(предвид первата ми количка), а за близнаци изборът е толкова ограничен, а са толкова скъпииии. Моля споделяйте, та дано се насоча към нещо.

# 496
Zu на мен в един магазин ми предложиха Mountain buggy duet като най-компактна и влизаща дори и в най-тесния асансьор или врата- 63см. широка,но не ми харесва че само в черно се предлага и дали няма да им е тясна на децата. По каталог хич не искам да избирам количка,а те не са и никак евтини,но по магазините тук там има двойни колички и то по 1.

# 497
Иринка, тази количка мъжа ми ходи да я гледа и каза, че била много тясна. Като пораснат малко и като слпжиш чувалче и няма да се събират децата вътре. Разбрах и за един техен недостатък- гумите не били от хубав материал, и външната и вътрешнат много се цепели.

# 498
На мен много с ми харесва моята количка, но ще видим на стрес-теста като  се родят малките. Зу, май на теб я показвах. Естествено, не влиза в асансьор, но ще стои в гаража. Има порт-бебета да ги разнасям малките гащници.

# 499
Да, Илиянка, ти вече си готова с количката. Блазе ти: )

# 500
Фрида, бързо оправяне на голямата мацка и айде вкъщи  Hug Hug Hug
Ая, пий много вода, колкото и да ти е трудно важно е. И аз бях доста зле, ядях само хляб , който не можех да връщам. Пиех вода само нощем но по- две шишета и така се задържах да не стигам до болница . Дано бързо се съвземеш  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Холи и мен ме болят контракциите, не е приятно  Hug Hug Hug
Що се отнася за количка, ние няма да вземаме още. Педиатъра каза, първите три месеца няма да ни трябва, защото тук е много горещо лятото, няма да мога да ги изкарвам на вън по- рано от септември. Трябват само кошници за кола за да мога да ги водя на доктор

# 501
Как няма да се разхождате, Аекара?!?  #Crazy
Сутрин и надвечер не е ли по - хладно?

# 502
Лили, честит рожден ден!  bouquet
Вили, живи и здрави да са ти момчетата и само поводи за радост да ти носят  Hug

# 503
Вили честити синове!  Да са ти живи и здрави и дано бързо да ви изпишат.
Лили честит рожден ден!

# 504
Вили, честито, да са ви здрави и послушни Simple Smile

Ей, колко е хубаво че темичката ни малко по-малко се запълва с бебчета Simple Smile

Аекара, колко градуса е при вас лятото, че да не може да ги изкарваш навън? И аз все си мисля, че поне вечер ще можете да се разхождате поне за 30мин.И при нас лятото има дни, в които е много жега заради влажния климат тук и направо не се диша, но вечер към 6-7 си е ок за разходка поне малко. Аз тука лятото го чакам 6 месеца в годината и направо като дойде като знам, че след 3 месеца ще почне пак студеното време и не си представям да не изкарвам децата навън.

# 505
Франи, стискам ти палци, всичко ще е наред Praynig
Ирина, честита ви годишнина, да сте заедно, да се обичате и разбирате дълги години Hug

# 506
Иринка, честита годишнина и от мен!
Ставам тромава и това не ми харесва.  Confused

ПП Ако и Лили се разпише след мен и Ивито, ще падна от смях.  Joy

# 507
Ая, направо не е истина какво си преживяла.. най-вече ужасните приказки на тия хора в болницата. Дано оттук нататък всичко е наред. Това с липсата на читави лекари в Бургас, а по принцип е просто трагедия. Включвай се по-често ако можеш да ни държиш в течение как си.
Фрида, радвам се, че се кърмите с малката, жълтеницата се надявам да мине бързо!!
Иринка, честита годишнина!!   bouquet
Франи, пробвай да не се филмираш, най-вече по отношение на симптоми. Нещата постоянно се сменят, аз тамън свикна с някое усещане и си го познавам и то вземе, че изчезне и се появи нещо друго. Стискам палци за прегледа!!

И аз съм тромава вече, пингвинската походка я изпълнявам от всякъде.  Joy

И момичета, моля ви сложете си лентички, ако не ви претеснява де! Аз лично се обърквам и забравям кой до къде е напреднал иначе.

# 508
Ив, Бис, благодаря за стиснатите палчета! Hug Да, вярно е, че се филмирам прекалено, ама то е, защото всичко ми е ново и странно.  newsm78
Иринка, честита годишнина и от мен   bouquet Догодина да празнувате четиримка!

# 509
Привет, момичета. Гледам още бебенца си имаме в групата, живи и здрави да са ни и бързо възстановяване на майчетата. След три неуспешни опита да видим нашето момченце на 4Д ехограф, на четвъртия път благоволи да си свали краката от лицето и да ни се покажи. Такова красиво малко момченце си имаме, че няколко пъти вече си гледам 30 минутното видео, то не бяха усмивки, прозявки, плезене, махане с ръчички, отваряне на очички. Нашето малко чудо както си го наричаме върви няколко дни напред, има охранено коремче и големи бузки. Днес седнах да разопаковам торбите с подаръци от наши приятели и се оказа, че бебето има повече дрехи от мен Simple Smile. Очаквам легълцето и количката и сме готови за посрещане. Утре нашия татко има рожден ден и съм му приготвила тениска с лика на малчо.
Ами това е от нас за сега, пазете се всички, стискайте кълките, много целувки за бебоците и прегръдки за майчетата!!!

Общи условия

Активация на акаунт