Забременели след Ин витро - тема 8

• 32 992
  • 754
  •   1
Отговори
# 690
Келсон, стискаме палци, повечето прокървихме, за съжаление, пиши как си, когато можеш, че този Бургас ...  ooooh!
Ако можеш, свържи се и с инвитро доктора си, всичко ще е наред, ако вземаш Утрогестан - задължително през устата, никакви аспирини и Фраксипарини, те ще ти кажат сигурно, де. Дръж ни в течение, успех, кураж и спокойствие.
Ох, много яко, че Вили и Фрида са се засекли. Simple Smile
Другото Вили: браво на твоите дундьовци също. Хъркайте си дружно,  татковците, вярно, да свикват на дразнения.  Laughing

# 691
Bell, Аз бях в Мемориал, а ти?
Искам д-р Сигридов да ми води бременността, че на бургаските голям кръст съм сложила  #2gunfire
Притесняваме дали ще е удобно, защото разстоянието е голямо. И се чудя да запиша някой док в Бургас за болничните или само Сигридов да ме води  Thinking

# 692
  • Живее на Луната
Edi, д-р Сигридов не води ЖК, той е специалист само по фетална. Най-добре си се запиши на ЖК в Бургас, но си ходи на прегледи при Сигридов. В началото ще те вика по-често, но след това прегледите се разреждат, освен ако ти самата не искаш да го посещаваш по-често. И аз сега съм на тази вълна и се чудя къде да се записвам на ЖК.

Иначе моето бебче е творение на д-р Карликая, клиника Бахчеджи.  Heart Eyes

# 693
Благодаря ти.
Леко бременеене на всички  Heart Eyes

# 694
Здравейте, момичета не съм ви изчела  защото два дена ходя по  лекари  Blush

Болки имам постоянно и като лежа на една страна да не говорим обръщането е ужасно, но това е ясно няма как само бебетатата да са живи и здрави  Praynig Praynig Praynig
Сърбежа стана нетърпим и така отидох при доки..................... оказа се , че имам много завишени АСАТ и още повече АЛАТ ензими , с други думи имам увеличен черен дроб и така , правя и някакви други изследвания сега дано се спре до тук. Ще ме следят два пъти в седмицата с изследвания. Ако нещо не се хареса ще раждам доста по-рано.

# 695
Еди, добре дошла! Тук много се радваме на нови попълнения и искаме още, и още, и още!

Келсън, всичко ще е наред!  Hug

# 696
  • При вещиците
Еди, добре дошла и успех до термин. И аз съм с мемориалска девойка. Правих сметка, че неродена Петка е била в 4 държави досега Wink
Келсон, чакаме със стиснати палци.
Аекара, ама и при теб край няма с проблеми и проблемченца. Да седят още на топло девойката и Младежа.

# 697
Келсоб тук сигурно 98% от момичетата прокървихме или зацапвахме в началото. Само бъди спокойна, всичко ще е наред. Пиши като можеш.

Фрида страхотно че сте си вече вкъщи!

Аз имам едно питане- при мен се появи от два/три дни много обилно потене на ръцете и краката. На краката най-вече. Някой друг с подобен проблем? Чудя се дали да ходя на док. Или е нормално. Аз общо взето не обичам да ходя много много по лекари и гледам каквото мога да пропусна, но чаршафите са направо вир вода. Не мога да обуя нито чорап, нито обувка

# 698
Фрида, толкова се радвам, че вече сте си  вкъщи с Влади! Нормално е да си ошашкана още, след една-две седмици вече ще си влязла в ритъм напълно.
Келсон, горе главата, миличка! Много момичета прокървяват в началото, но това не е непременно белег за нещо лошо. Стискаме ти много палци и чакаме да се върнеш с добри новини!
Да докладвам и аз от днес. Излязоха резултатите от плацентарните молекули. Уж съм в референтните стойности, но по-скоро към долната граница. /референтните са 6-70, а аз съм 9,6/ Това означавало риск от спонтанен аборт и от днес съм на инжекции Неупоген през 2 дни. Много се притесних значи  Sad Някоя от вас била ли е на такива инжекции? Дали ще ме спасят? Засега ще си ги бия 2 седмици /една инжекция е 85 лв. и стига за 5 пъти/, но колко ли ще продължи това чудо? Боже, ако цялата бременност ми протича толкова "спокойно", не знам къде ще му излезе краят...

# 699
  • на морето
Момичета , бебчетата са на топло и док каза, че всичко е наред. Само се учуди как ходя на работа като съм брумунна с близнаци и ме посъветва да взема болничен или отпуска. Обясни за 180 дна болничен преда 45-те преди термин. Дали правилно съм разбрала. Смятам да посетя гинеколога си в бс и да видя мога ли да взема болничен. Но определено пред исаниуто е лежане. Свързах се със спешниь в болницата и ме посъветваха утрогестана да го взимама орално 3 по 2 и да спирам фраксипарина.
Еди, добре дошла и лека и бьзпроблемна бременност До ревливия финал! Друга съфорумка ходи също при д-рд-р  Габровска и каза, че няма проблеми с болничните. Иначе се следи на други места. -т
Франи, мила, знам, че ги из исват дори след трансфе.р.р. не е лесно, дори финансово, но какво да се прави. Намираме начини. Стискам палци всичко да е наред до края при вас

# 700
Kелсон, радвам се, че всичко е наред! Взимай си болничния и пази леглото докато спре кървенето.
Франи, по другите клиники като никъде не изследват плацентарни молекули, как ли оцеляваме?  Joy
Я, спокойно, никакъв аборт няма да има! Неупогена от клиниката ли ти го дават или го купуваш от произволна аптека?

# 701
Кей, казаха, че Неупогена не се продава по аптеките и само от Надежда мога да го купувам. Днес се замислих за това как ставаме жертва на собствените си страхове. Благодарна съм много на тази болница за всичко, което направиха дотук, но вече ми е трудно да се ориентирам кои изследвания наистина са необходимост и кои са продиктувани от сремежа на болницата да печели. Естествено, че всички ние, които сме драпали толкова време за рожба, ще дадем мило и драго да си запазим децата си, но тук има и чисто морален въпрос - доколко е редно една болница да процъфтява върху страховете ни?  newsm78 Засега нямам избор и продължавам в Надежда поне до края на третия месец /ако оцелеем дотогава, де/, но след това сериозно ще се замисля дали да продължа да се следя там.

# 702
Франи, аз също бях с ниски стойности и на Неупоген, спокойно, бебо си расте в мен. Това си е "спокойна" бременност. Кей е права, в Надежда е само тази практика, аз предпочетох да се презастраховам също, само спокойнооо Simple Smile
Келсон, добри съвети, почивай и вземай болничен, ако си и лежала в болница по пътека - още по лесно, изобщо не се замисляй. Wink

# 703
Дани, точно това е - назначават се изследвания и лекарства от "презастраховане". Но щом сме си избрали тази болница, ще трябва да играем по техните правила. Иначе е много успокоително това, което ми казваш - че и ти си била с ниски стойности, но ето, бебчо е добре и скоро /пу-пу/ ще си го посрещнеш. Дано да стигна твоите седмици и аз с добри новини.
Келсон, страшно се радвам, че всичко е наред с малките! Хич не му мисли и грабвай болничния - работата няма да избяга! Аз в понеделник ще вляза за 3 дни да полежа, за да се сдобя с 1 месец спокойствие. Пък после се надявам колелото да се завърти и да стане по-лесно с болничните...

# 704
Аз какво да кажа, като съм амнио заради презастраховане??? Хайде, скъп тест е едно, ама да рискуваш аборт е друго. Още се колебая.

Общи условия

Активация на акаунт