Кое име ви харесва най-много?

• 6 158
  • 63
  •   1
Отговори
# 15
  • Телиш/Плевен
Аз бих си предложила сама Аника, но ми се струва, че звучи малко несериозно Simple Smile
Не разбирам какво значи "несериозно", но първоначалната идея за име на дъщеря ми беше точно Аника (така се казва бабата на мъжа ми). Peace

# 16
Гласувах за Анна. Предлагам - Анастасия!

# 17
Не разбирам какво значи "несериозно", но първоначалната идея за име на дъщеря ми беше точно Аника (така се казва бабата на мъжа ми). Peace
Несериозно в смисъл, че не звучи като истинско име. На север това е умалителното на Анна, все едно Аничка. Бабата на мъжа ти сигурно не е българка. Иначе името е страхотно.

# 18
От анкетата гласувах за Лилия, много ми харесва  Heart Eyes , може и само Лили  .
Като предложения давам
Амилия
Алма
Ангелина
Даниела
Веселина
Диляна
Елмира
Елина

# 19
  • Телиш/Плевен
Несериозно в смисъл, че не звучи като истинско име. На север това е умалителното на Анна, все едно Аничка. Бабата на мъжа ти сигурно не е българка. Иначе името е страхотно.
Shocked
Българка е.
Чичо ми се казва Володя. Той също е българин.
Имах колега с името Спартак. Да, и той е българин. Peace
Аз по името не бих съдила кой какъв е, но може би защото имам твърде много като горните примери около себе си... newsm78

# 20
  • София
Аз бих си предложила сама Аника, но ми се струва, че звучи малко несериозно Simple Smile
Нищо подобно Simple Smile

Антоанета, Алма, Анабел/т, Анелия, Амилия, Амели/я.... Асения ми е симпатично.
С Е ми е още по-трудно... Там приемам Елена без да го харесвам... Харесвам Ерика и Ейми, но и двете не бих ползвала.

Въобще... самопредложи си Аника... то не е по-различно и несериозно от всички други Ан-нещо си, а за мен е най-хубавото Ан-че.

Последна редакция: ср, 29 апр 2015, 09:25 от Angel_Dust

# 21
Предлагам Ема, Луиза, Сияна, Елия/а, Мона нищо общо със анкетата просто ми харесват  Flutter Иначе съм за Лилия  Peace

# 22
  • Телиш/Плевен
Въобще... самопредложи си Аника... то не е по-различно и несериозно от всички други Ан-нещо си, а за мен е най-хубавото Ан-че.
И като плюс е това, че е по-рядко срещано (за мен това не е от най-съществено значение, но нали доста майки избягват "баналните" имена).
Вчера забравих да спомена, че и братовчедката на мъжа ми се казва Аника (и да кажа, че и тя е българка, макар в момента да живее в чужбина). Peace
Едно познато момиченце носи името Амели (като Амели Пулен). Не е типично за страната ни име, но на мен много ми харесва. Heart Eyes

# 23
Амели е прекрасно име  Heart Eyes Една позната, бразилка си кръсти новороденото момиченце така. Името е много мелодично и нежно.

# 24
  • Най-красивата страна
Гласувах за Анна.Много харесвам класическите имена.
Харесва ми и значението.
Лилия също ми харесва.

# 25
# 26
Аз също обмислях Аника, но смятах , че ще се приеме трудно. А сега все ме питат Аника ли е или Анита. На галено й казват Ана. Така, че галени, умалителни, всичко е до обкръжението на човек. Няма правила.

# 27
Гласувах за Яна.

Аника много ми харесва- нежно , оригинално и не често срещано име.

Как се казва каката?

# 28
Гласувах за Лилия, но много се колебах между него и Яна. Анна също ми харесва.

Антония
Лидия
Юлия, Джулия
Янита

# 29
Лилия за мен си остава едно от най-нежните, благозвучни и красиви женски имена.
Другите две не ми харесват. Вероятно, защото свързвам Анна с неприятен за мен човек, а двете Яни, които познавам, деца са, са по-скоро аутсайдери. Аналогии, какво да правиш.
Лилии познавам и симпатични ми, и не особено, но името, ах, името.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт