Лидл ::64::

• 85 975
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
Някой има ли мнение за блендера който е на промоция 50 лв. 550W ?

Добре де хора , не четете ли????
Дори не е нужно да се връщаш страници назад - просто на тази в началото има инфо.

Сори , но не се сдържах!

# 436
Някой има ли мнение за блендера който е на промоция 50 лв. 550W ?

Добре де хора , не четете ли????
Дори не е нужно да се връщаш страници назад - просто на тази в началото има инфо.

Сори , но не се сдържах!

+ 1

# 437
  • Русе
Ами не четат. Тя Звънче правилно беше писала преди, че "Чукча не читатель, чукча писатель" Peace

# 438
👌Точно на място е тоя лаф...А аз да попитам за киселото мляко от ретро седмицата,отзиви и произвидител?

# 439
Дрешките с марка Лупилу са тези,  за Пепъртс не обърнах внимание. Чакам ги с нетърпение Wink

# 440
  • София
Да споделя. Сандалките са с подметка, която е много мека и се стъпва леко, но след 3-4-5 обувания подметката се изтърква. Знам, го защото е същата като на затворените обувки, които си купих, намалени на 30%. Та може би е добре на пръстите и петите да подкрепят преди носене. Не че това ме спря да си взема бежовите. Нещо подобно, но кожено им трябваше, но и тези ще връшат работа на първо време.

# 441
  • Сливен
👌Точно на място е тоя лаф...А аз да попитам за киселото мляко от ретро седмицата,отзиви и произвидител?
днес купих 2%,но не съм го отворила,производител е млечни продукти оод,пловдив

# 442
И аз купих от него, доста ми хареса и утре ще ходя пак да купувам, че взех само едно Simple Smile

# 443
И аз купих от него, доста ми хареса и утре ще ходя пак да купувам, че взех само едно Simple Smile
Благодаря,момичета....😘

# 444
Днес се сдобих и аз с уреда за прозорци. НИкога нямаше да му обърна внимание, ако не прочетох тук какво сте писали.
Някаква чудесия - не е. Пак си иска търкане, просто обира накрая каквото е останало. А ако има и следи - пак минаваш. Добре, че не съм дала повече пари за Керхер.
Ако беше нещо комбинирано - парочистачка с вакуум щеше да е супер  Peace
В предната тема е доста обсъждан, но с "Отпечатай" и Контр+Ф нищо не става, напиша "уред..." и не търси, нито което и да е там. Що така  newsm78

Ценрофуга имам от тукашен магазин, беше 9 лв. Добра покупка.

# 445
Центрофугата явно е добра покупка, но е доста обемиста Cry и все се въздържам да си купя.

# 446
  • Бургас
Аз не можах да се справя с нея.Много къса ми идва дръжката и салатата си остана мокричка.Не ми се върти лесно-запъва.

# 447
  • София
На мен ми се въртеше трудно центрофугата един единствен път, когато реших да сложа цяла копф салата, в смисъл всички листа наведнъж. Просто става тежко и е трудно. Но като слагам 1/3 или 1/2 от листата, колкото за една салата за 3-ма души, се върти лесно. Даже детето центрофугира.

# 448
Днес се сдобих и аз с уреда за прозорци. НИкога нямаше да му обърна внимание, ако не прочетох тук какво сте писали.
Някаква чудесия - не е. Пак си иска търкане, просто обира накрая каквото е останало. А ако има и следи - пак минаваш. Добре, че не съм дала повече пари за Керхер.
Ако беше нещо комбинирано - парочистачка с вакуум щеше да е супер  Peace
В предната тема е доста обсъждан, но с "Отпечатай" и Контр+Ф нищо не става, напиша "уред..." и не търси, нито което и да е там. Що така  newsm78

Ако не си доволна, в едномесеч срок можеш да го върнеш Peace
А иначе трудното на миенето на прозорци е именно "обирането" накрая, и то по начин, че да не стане на хвърчила, там е якото търкане, а уреда спестява точно това яко търкане.

А ти защо търкаш  - просто се напръсква препарат и после се разнася по цялата повъхност, аз на това не му викам търкане Laughing

# 449
  • от Луната
Освен нещо ако не съм се объркала дрешките на Пепъртс са от понеделник и на плаката имаше блузките 2 бр за 9.99лв и късите панталонки на 11лв мисля. Така че цените са същите като в италианския, но в лв  Mr. Green. А малките на Лупилу са от четвъртък. На мен те ми харесват много повече, но щерката е голяма за тях, въпреки че клинчетата и стават на ширина  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт